101

Мен

преди 1 година

На всички които смятат,че минималната заплата стига за нормален и достоен живот им пожелавам да поживеят два месеца с нея.После друга песен ще пеят.

100

Шоп

преди 1 година

До Истината: Броят на дадените минуси показва колко претенциозни са българите, а знаем колко малко и лоша работа вършат, но искат..

99

Анонимен

преди 1 година

До Реалист - ЕС са скапан комунситическинсъюз. Едно врме среднатанкласа е можела да си намеа прислуга, а сега не

98

Истината

преди 1 година

Като дойдат празници пътищата към Гърция се задръстват от коли. Бедни хора нито имат коли, нито ходят на почивка в друга, по-скъпа страна.

97

Реалист

преди 1 година

Велев като истински демократ лъже най-нагло. Лекото повишение на минималната заплата покрива около половината от инфлацията. Тези 780 лева ще са около 37% от средната заплата през 2022 година, което ще е исторически минимум, много далеч от изискванията на директивата на ЕС.

96

Лукреция

преди 1 година

С "бизнесмени" като Велев ще бъдем вечно най-бедните в Европа. Огледайте се, ГЕРБ и ДПС превърнаха България в бунище!

95

Джо

преди 1 година

И синдикатите са фалшиви в България, както и работодателите. Напълно безполезни организации и хора. Направиха от българите работещи бедни. Социалните помощи в Албания са по-високи от заплатите на много българи. Срам, срам, срам за България и това което остана от нея!

94

Пена

преди 1 година

Васил Велев ли е бизнеса? Той е полуграмотен комсомолски секретар който е учил само История на БКП и КПСС.

93

Улавото Ванче

преди 1 година

не прави разлика между работна заплата и социални помощи

92

Пенсионер

преди 1 година

На номенклатури, от вида "Велев Сие", ако им работи Народа без пари, най ще са доволни. Нагли индивиди, лишени от чувството за справедливост и човечност.

91

ФриуланПак

преди 1 година

Хайде стига глупости, няма реално кой да защити работника от,,, Бизнеса,, решението е едно - не бачкаш и бизнеса да я свърши тоя,, разход,, - той винаги ще гледа на работника като консуматив като-ток, вода, суровини, данъци и т. н.,,Бизнеса,, е виновен за инфлацията защото е твърде алчен и иска вече твърде много. Пак ще казвам, 500000 но минимална и 1000000 малко над нея спрат ли да работят бизнеза ще изуми синдикатите с минималната заплата щото няма да има за, яхти, скъпи коли, скъпи почивки...

90

Анонимен

преди 1 година

Значи само Велев да яде хляб и мляко качествено и да живее луксозен живот останалите да му работят че това е законът на джунглата нали сме Демокрация Европа сме а какво е действителността номенклатурчици от време оно и техните деца внуци държат богатствата на държавата а останалите мълчат или напускат държавата или верват на месии и Докога така

89

До 99

преди 1 година

Да,Велев е от друга величина човек,той е достоен наследник на крадливите комунисти, които докараха народа ни до просешка тояга.

88

Анонимен

преди 1 година

До 97 - Велев е от друга величина човек и е нормално, да има по-високи и скъпи изисквания.

87

Варан

преди 1 година

Докато ни управляват бившите ЗКПЧ никога няма да се оправим.Следващите избори гърбавите мутри ще ги фалшифицират и ще имаме отново 12годишно робство,хаос и корупция...

86

Реалист

преди 1 година

Велев,номенклатурчика ако получава 780лв. и му стигнат за 5дни ще го аплодирам.Нормалната МРЗ за България трябва да е около 1200лв. За да могат хората да си купят меко на 15лв.кг,сирене за 20лв.кг,кашкавал за 30лв.кг,яйца за 50ст.бр. и ако им одтанан пари да ги дадат за лекарства...

85

Анонимен

преди 1 година

българите са робите на богатите, как очакват заплати да са високи, или експлоатираш или те експлоатират, природен закон

84

BiZ B0$$

преди 1 година

До 92 и 91 - Иксахте безолатно обеазование - получихте го. "Образование за всички", не работи за никого.

83

Анонимен

преди 1 година

Човек, който не знае че "наште" е правилно и иска да го поправи на "наще", залудо е харчил парите на мама и тате за училище.

82

Анонимен

преди 1 година

До 91 - Човек, които пише "шт", няма място да критикува другите.