66

АсАн

преди 1 година

Див тоталитарен комунизъм цари в раша ! Президента се наакал пък Кадирката не може 1 лицева да направи. Машалаааааа!

65

Тошу

преди 1 година

Аууу Пъткин веднага да си прибереш щерките от Западните университети,че как така.Дъщерите ти могат,а децата на другите не могат.И синчето на Медведев и него в затвора я и той у Запада предпочита.

64

Данчо

преди 1 година

А синчетата на олигарсите руски както винаги по стар комуняшки стил ще отърват кожата.Така бели едно време по комунистки в България.В казармата на комундалските синковци все бяха артелчици, шофьори,готвачи итн.А българите в строителни войски.Строяха безплатно заводи,училища,пътища,жилища.

63

Анонимен

преди 1 година

Като се смени властта другата година и закона ще бъде отменен.

62

БПФ

преди 1 година

До Мразен от цял свят - защо ЛЪЖЕШ мерзaвецо? Твойта любима украйна е неособено важен износител на зърно. Най-големият е РУСИЯ !!! Я си задай въпросът - кой забранява на корабните компании да превозват руски стоки? Кой държе арестувани 300 000 тона руски азотни торове в пристанищата на ЕС, въпреки че Русия изяви желание да ги ПОДАРИ на бедните държави? КОЙ ще е отговорен, когато милиони хора в бедните страни умрат от глад? Пак ли Путин, русофoбска гнъс безмoзъчна?

61

Слава богу

преди 1 година

Оня грозев дали чете? Защото това и за него се отнася. Дано не е затвор като тоя на навални, но да е нещо по-сталинско - например каторга в Колима... Законът си е съвсем логичен, какво друго да се прави с диверсанти, в държава, която още не е възстановила смъртното наказание? Медали ли да им окачват?

60

Мразен от цял свят

преди 1 година

Остави Африка и Азия без хляби украинско зърно.... Изби хиляди деца в панелките на Киев и Херсон

59

Анонимен

преди 1 година

Вълна от мистериозни смъртни случаи заля руския военно-промишлен комплекс

58

Анонимен

преди 1 година

Що, бе? До сега само ги убиваше без съд и присъда, сега ще ги вкарва в затвор?

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен52, а на бас, че Троби - Боби е на заплата. Такива като него троллят само срещу $$, рублей не помирисват. Съответно днес е предател, но още утре може да стане "патриот", АКО извади късмета да му напълнят гушката от западна хранилка.

56

Анонимен

преди 1 година

До 59. Грешиш. Такъв указ подписаха в Европа. Там, освен това, не трябва да се къпеш често.

55

Анонимен

преди 1 година

Болшевиките са се борели със същия кървав режим, като режимът на Путин.

54

Анонимен

преди 1 година

Превратаджиите в Русия вече имат закон, по който да осъдят Путин на доживотен затвор. Той прави диверсии в руските нови територии.

53

Путин подписа

преди 1 година

указ:Затвор 10 години, който вдишва повече от три пъти в минута!

52

Анонимен

преди 1 година

Старецът много го е страх щом взе такива закончета да си измисля. Каквото и да направи , буквално се оака на стълбите пред хората и му предстои бавна и мъчителна смърт при всички положения ! Весели празници на всички Българи !

51

Анонимен

преди 1 година

Елитът на ПП знае ли за диверсиите в България? За взривяването на вагон за майки с деца? ДПС се пишат много засегнати от смяната на имената. Да, не е добре да има насилствена смяна на имената. Не е добре да има и ДОБРОЗОРНА смяна на "родина" и имена. Каквато ни натрапиха "най-великата демокрация" според думите на Йордан Цонев. Стотиците хиляди млади хора, израснали и живеещи НЕ в България, но родени от граждани на България, вече съвсем не са българи. В преобадаващата си част. Огромна диверсия.

50

Анонимен

преди 1 година

Доживотен затвор е предвиден за извършителите на диверсии, за тези, които ги финансират и планират, а също и за тези, които набират хора за тяхното извършване.

49

Анонимен

преди 1 година

USA = ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО

48

Боби

преди 1 година

До Майнулян ако не знаеш когато демаркирахме с Турция общата граница се наложиха корекции в зоните на Черно Море заради промяна на руслото на река еди коя си. Без Война отстъпихме зони на Турция. Е те такъв договор какъвто ние подписахме с Турция Ъкрайна не е подписала с нито една от съседните и страни. ФАКТ. Тоест Де Юре не са определени нейните Граници.

47

Майнулян

преди 1 година

До 48: Боби, просто не мога да повярвам, че си толкова *** та публикуваш нещо, което всеки що годе разумен човек знае как да провери и да види лъжата. Единствено беше останала една демаркационна линия в Азовско море, но и този въпрос бе решен през 2017, когато подновиха наема за базата в Севастопол.