10

Анонимен

преди 1 година

Прасето интересно къде се разхожда?

9

Анонимен

преди 1 година

"....кокошки, гъски, пуйки и т. н. обикновено се разхождат в мръсотия и там намират храната си." Това е намерила авторката!

8

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Тези суеверия от къде ги изкопахте? Може ли да ги четем/чуваме за пръв път и веднага да се включим в движението на вярващите? В тази държава само иммбецилли ли останаха? Празноглавци!

7

Ралица

преди 1 година

Тези които се внасят с изтекъл срок на годност от Турция под егидата на Бойка калдъръм кадъна и харем гроб? Които пак демонстрирах, че Гешетурата е просто башибозук в ръцете на Бойка бясната кадъна която иска да затрие българския народ за да освободи терен за правоверните на султана си Ердоган.

6

АБВ

преди 1 година

Мише, ти си най- добрата, ти си върха, ти си пример за новите драскачи, ти трябва да издадеш книга , в която да са всички твои публикации. Не забравяй онази за миризмата на скротума!

5

Лош късмет

преди 1 година

Със сигурност, ако не си хапнете кокошка, може да изкукуригате...!

4

Rumbo

преди 1 година

Продължавате да копаете дъното... Браво! Страхотна реклама.... ***

3

Снобарски работи

преди 1 година

Колко бездомни и гладни хора ще прекарат утрешната нощ по улиците и ако някой им подаде нещо за ядене, дали ще се замислят какъв късмет ще им донесе.

2

Гадняр

преди 1 година

Чувал съм, че развалените храни носят лош късмет, но щом в статията не са написани, може да ги атакувате здраво между наздравиците. :))

1

Анонимен

преди 1 година

Нова година, дома, на картофи