65

Citizen

преди 1 година

Няма смисъл да споря с теб мирогледа и мисленето ни е разлино. Бъдете живи и здрави и повече уважаайте хората около вас. Има бели и черни както добри и лоши. Честита Нова година. Наздраве

64

Анонимен

преди 1 година

Не им четете глупостите на тези драскачи, няма такива филми. Всичко в старията е пълна измишльотина. Някой се мъчи да захлеби за сметка на ласкателства за нас. Въпросът е на живот и смърт. Ислямците всячески се мъчат да надделеят над християнската ни култура и вековни традиции. Къде с грубост, къде с фалш и приспиване на бдителността. Това са едни и същи номера, които се подменят във времето с нови. Не вярвайте на агаряните. Никога!

63

Анонимен

преди 1 година

Ах, колко трогателно, ще плачна без малко

62

До Citizen

преди 1 година

Какво работят? Фризьори, продавачи, дюнерджии. Намерили са начин да се оправят и да печелят, но с нищо не допринасят за икономиката. Само смучат. А ти откъде знаеш, че плащат данъци? Да, целта им е там, където има "облаги". Да, не застрашават работните ни места, а християнската култура и европейския начин на живот. Да, застрашават и живота на европейците. А що се отнася до мразенето, помисли колко ислямистите "обичат" друговерци и как ги приемат с широко отворени ръце... с по един нож във всяка.

61

Citizen

преди 1 година

До Ива. Ок, разбирам те, но в скоро време няма д има никой който да работи. 1 мил. са малцинство които не са от най работливите, 2 мил. са навън посоянно. Целта на пришълците не е БГ, а Европа, просто защото заплащането и облагите там са съвсем други. Пришълци останали в БГ са намерили начин да се оправят сами и да печелят. Ама били араби или черни, добре де, ама работят и плащат данъци. Какъв е проблема? Някой от тях застрашва ли твоето раб. място? Или твоят живот? Май само знаем да мразим.

60

Ива

преди 1 година

До Citizen - то и във Франция и Холадния и Германия и Швеция всичко така почна... с капка по капка ... и капките стнаха дълбока вода и много народ се удави.. Никой бял няма да се сети да бяга в Африка или Китай... или Мароко... Етнически не ни трявбат...Ако смениш етническият състав остава територия... Втори Ирак не ни трябва... Втора Европа да.

59

Citizen

преди 1 година

Браво на човека. Дошъл, приспособил се, научил езика, има занаят, работи и плаща данъци. Какво по добро от това? Това че е от Ирак, няма никакво значение. Не седи на помощи и на милостиня от държавата . Че тия от Факултето по добри ли са? Жив и здрав да е.

58

Анонимен

преди 1 година

В България живот хубав... харесва.

57

до 66

преди 1 година

без да го познаваш говориш така....а иначе ако тебе те идентифицираха с бай *** ще се нервиш май а?

56

Много ви е напудрен

преди 1 година

репортажът. Мир и любов, топлина и приятелство... Къде ги видяхте тези ценности в ислямския свят? Там, дето пребиват с камъни "грешниците" и екзекутират публично политическите си врагове? Къде ги видяхте тези "мирни" ислямисти в Европа - там, дето газят хората с камиони и ги убиват с ножове по улиците? Или лежат на социал, но се обиждат от свинското месо в училищата и коледните елхи?

55

д

преди 1 година

Добро момче, добре звучи, жив и здрав да е да защитава най-доброто от България!

54

Фарас твърди, че

преди 1 година

в България се чувства много сопокойно. Само че аз твърдя, че в България се чувствам много неспокойно, като гледам Фарас и събратятата му как ден след ден прииждат и стават все по-нагли. И не ми разправяйте, че искали да отидат в Европа. България е част от Европа и е християнска държава, както и европейският начин на живот е свързан с християнството. Не съм никак спокойна нито в България, нито в Европа, защото такива като Фарас са вълци в *** кожи - идват като страдалци, а после стават насилници

53

ДА КАЖЕ

преди 1 година

КАК 'ТОЛЕРАНТНО" В ИРАК ИЗРЯЗАХА ГЛАВИТЕ НА 2 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ ТАМ

52

Рм

преди 1 година

В случая интересен е не Фарас, а създателите и изпълнителите на проекта "Толерантно общество"./

51

Митко

преди 1 година

войаната е свършила преди 11 години... 20 март 2003 г. - 15 декември 2011 г. ... защо е още тук тоя?

50

Анонимен

преди 1 година

Браво на човека! Интегрирал се е напълно. Научил е български, живее си кротко и спокойно и помага на други. Да е жив и здрав и да си изгледа и детето тук.

49

Ива

преди 1 година

Добре де, няма ли кой да се запита - как така от Украйна са основно жени и деца,а от Ирак, Иран, Афганистан, Сирия са основно мъже... Вие разлика правите ли между бежанци и временна закрила и инвазия??? Този да отива да си оправя страната - фризьор - то поне ИТ да беше ....

48

Ива

преди 1 година

ДОБРЕ ДЕ, няма ли един нормален да посочи разликата с бежанците от Украйна - жени и деца основно и от Арабия, Ирак, Афганистан - мъже основно? Вие разлика между бежанци и временна закрила и инвазия правите ли? айде изтрийте коментара защото е "политически некоректен" ...

47

Икономист

преди 1 година

Пазарната икономика се САМОРЕГУЛИРА. Ако такива пришълци просперират в България значи че е запълнил пазарна ниша. Ако в негово съседство е имало по-добър фризьор този още е щял да бърка киреч в строителството. Също така и с дюнерите - дюнерджиите правят само дюнери но си държат на качеството, докато беге ресторантьорите копират и съсипват италиянска и всяка друга кухни с некадърността си. Да идват и да работят за да научат беге безделника на ЧЕСТЕН труд и толерантност.

46

Анонимен

преди 1 година

Как да няма пари, его на вчера докато разхождам кучето гледам черен ван Мерцедес със затъмнени стъкла, а острани брандиран "Олио Клас", не няма спекула, няма мутри няма прекупвачи обаче държава наистина няма.