43

Анонимен

преди 1 година

кючук скоро ердоган ще го смени, като се прави на европейски либерал

42

Анонимен

преди 1 година

. . . българската държава категорично трябва да защитава своите граждани . . . . Откога имаме като представители в ВС клоуни / кабаретисти пищещи такива изявления като по горното? За хората с по слаба памет имаме двама българи в щатски затвори, които са невинни, защото са работили в call център и са продавали неща по нареждане! Може би и още един ще бъде така защитен, но в момента се протакат нещата! Така българската държава защитава гражданите си - благодарете на Борисов! И къф е Илхан Кючек?

41

баба мара

преди 1 година

в гласове има материал по този въпрос

40

Анонимен

преди 1 година

Ама защо Грозев не го защитават менторите му от ЦРУ, а разни клоуни призовават да му се осигури защита? В случая Европейска защита. А дори и да му осигурят галактическа защита, пак няма никаква гаранция дали няма да получи каквото си е търсил.

39

За какво го издирват

преди 1 година

Освен за фейкове, и за диверсия: През юли руската ФСБ заяви, че Христо Грозев е участвал в осуетена операция на Главното управление на разузнаването (ГУР) на украинското министерство на отбраната за отвличане на бойни самолети на руските въздушно-космически сили. Според ведомството Грозев чрез своя координатор е намерил две куриерки. Те се срещнали на гарата в Липецк с куриер, който донесъл авансово плащане от 4000 долара за руския пилот, който уж се е съгласил на отвличането.

38

Има кой да го пази

преди 1 година

Христо Грозев е сътрудник на на британското външно разузнаване MI6. Да си го защитават те. А освен пова е съсобственик на пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Така че пари не му липсват.

37

Голям вой,

преди 1 година

голямо пискане,голям рев, скочиха като ужилени всички евроатлантици,либеразти,жълтопаветни,умнокрадливи демокрадци,брюкСелски зелки... Това автоматично те кара да бъдеш скептичен към излиянията и правилните твърдения на Министерството на Истината.

36

Настрадин Ходжа

преди 1 година

Той е обвинен в съучастие с украинските тайни служби /разб. ЦРУ/, че се е опитал да вербува пилоти от РФ , за отклонението на 3 самолета на военно-въздушните им сили от 4-то и 5-то поколение /срещу сумата от 1 000 000 долара за брой/, да бъдат отвлечени и приземени на украинска територия. Това е извършил чрез двама посредника, коитое изпратил лично до единия от пилотите. На изпълнителите е обещано още че, като бонус към поръчката ще получат също и смяна на самоличност, както и убежище извън Русия в страна по техно предпочитание. Но явно не са попаднали на тези подлеци които са т

35

Анонимен

преди 1 година

Поредната жалка постановка... отвратително !

34

Сатир

преди 1 година

"в подкрепа на разследващия журналист Христо Грозев" - някой разлайва кучетата!!! Добре, но защо в Белингакат няма един ред за този титан на журналистиката????

33

Анонимен

преди 1 година

Добре че е Кючека

32

Сата НАТО

преди 1 година

Грозев обслужва руснаците, а българските "демократи" са като слепи котета и верват в чудеса...

31

Сата НАТО

преди 1 година

С какво точно са нарушили човешките права на Грозев? Не разбирам? Нямат право да го разследват ли, какво?

30

Анонимен

преди 1 година

Срамота за българското русофилство отново предало България на заколение от Русия. Докъде стигна русофилското падение, ДПС да защитава българските журналисти от предатествата на русофилите.

29

Анонимен

преди 1 година

Какъв джурналист бе? Тоя си е най-обикновен терорист и национален предател !

28

Анонимен

преди 1 година

В Бг е пълно със журналисти дето никои не е чувал и чел нещо от тях

27

Анонимен

преди 1 година

Голямо натягане на америка

26

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

*** Не е Важно да те Обичат , А да се Съобразяват с Тебе *** - Турска Народна Поговорка ......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

25

Анонимен

преди 1 година

Какъв журналист е този грозев? Не беше ли забъркан в покупко-продажбата на някакви български вестници, някаква тъмна далавера с австрийски зловония? Някакъв продажник, обслужващ личните си интереси чрез шпионаж и долнопробни клеветнически пасквили? Това ли е нещото, с което трябва да се затормозява и замърсява медийната среда тия дни?

24

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

А Европа- Ще Защити ли Христо ??? Или Ердоган ще му помага , щото той може :))) ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА Вика - *** Президента на България дойде и ме пита - дали има възможност да работим заедно *** ........