17

Анонимен

преди 1 година

Еиииии *** до кога ще се излагате да сме без правителство.Не се ли сещате че цял свят ви се подиграва.

16

Анонимен

преди 1 година

Прибере ли се в Банкя,МутроКомуниста,решение ще се появи! Продължава ли да упорства,и иска и иска властта! Ще сме на Избори до дупка!-:)) Докато разбере,че Му е време да си ХОДИ!-:))) Тази година,не случайно Гласувахме няколко пъти!-:))) Да вземе,и ми обясни на тоя,най после,аджеба как стоят нещата в действителност!-:)

15

Отговор:

преди 1 година

Да, ще има решения през 2023,ще бъдат обявени от новия краварски посланик на закуска на Козяк,както обикновено и ще бъдат раздадени новогодишни подаръци на послушните евроатлантичета,докато радостно скимтят и въртят опашка пред господарите и очакват почесване зад ушичките :)

14

Анонимен

преди 1 година

Ще има когато дайбългария и пп отидат на ***

13

До 11

преди 1 година

Писания на пенсиониран военен или висш кадър с пенсия 3400 лв. и работа в бизнеса или собствен бизнес! Обаче образованите, обичащи да четат, концертите, театрите, редовите инженери, учители, лекари, икономисти и други истински висшисти, тези, които бяха в основата на всичко, създадено в България не са с подобни доходи!

12

Ралица

преди 1 година

До 13: е нали Севда ПР така каза на Бойка калдаръм кадъна, че има хаос, но пропусна да му каже, че тя го създаде когато започна да подготвя Южна България за анексиране от родината и Турция и султана и пълнач Ердоган. Бойка калдаръм кадъна затова изгони 2 милиона българи и разшири програмите за развъждане на роми, за да подготви Южна България за анексиране по Руски модел. Затова и всички инвестиции са там, за да е готова и развита територията, а не Турция тепърва да влага пари там.

11

Анонимен

преди 1 година

Основна причина за хаосът и липсата на редовна власт във България е едно ушато същество със звание фелдфебел!Лицемерен индивид който работи за всичко друго но не и за България и българите!

10

Христо Христов

преди 1 година

Решението е излизане от ЕС и НАТО.

9

Анонимен

преди 1 година

Но, в Русия всичко ще протича гладко. Ако нещо се притеснявате за Русия, де. Новогодишната нощ е осветена като бял ден за разлика от Киев

8

Чук и Гек

преди 1 година

Има решение - през 2023 като през 1923!

7

Анонимен

преди 1 година

Причините са ясни, българите са се отказали тотално от политиците :)))

6

Иво

преди 1 година

До 2024, докато влезе Еврото, ще има само,кражби и продажби

5

Я па ти..

преди 1 година

До ЕДИ КОЙСИ 2 Ти чете ли тъпия сценарий написан във Вашингтон ?Ах-мак.

4

Така е ..

преди 1 година

Редовен кабинет ще има едва когато се махне Радев разединителя.

3

Анонимен

преди 1 година

От дарения на Капачки ,детска болница ще получи линейка !!! -това казва всичко !Тея политици олигарси мислят само как да Крадът Милиарди !

2

баба мара

преди 1 година

до два мандата в нс докато не се подменят старите му-цу-ни във всички иконгрупировки ред няма да има стига сте издигали за премиери парапети ирушвети толкова ли няма в българия свястни хора или те се пазят от тазиполит клоака избори до дупка докато все някога случим

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ПРОБЛЕМА Е В ТЪ-ПИЯ СЦЕНАРИЯ НАПИСАН ВЪВ ВАШИНГТОН