51

Nnnn

преди 1 година

Изгонихте българите по чужбина и сега търсите кой да ви работи. Затова ли ви трябваше да влизаме в ЕС ,за да могат вашите работници по лесно да избягат в ЕС. Увеличете заплатите и стимулирайте българите да се върнат от чужбина. 3000 лева чисти и безплатна квартира и ще се върнат. Здравеопазването също да е безплатно.

50

Анонимен

преди 1 година

Значи нямат желание да дигнат заплатите да кажем на 1800 лв защото според някой алчни частници даже 600 лв са много но искат хора- хората искат пари- Народните *** щели да дадат 10 лв към 770 Мин заплата подигравка колко пъти си увеличиха по 500-600 -700-800 лв заплатите че и на каква основание пари за Украйна има 20 милиона и за д-р глупости но за българския работник няма - и тези дето ще дойдат уж няма да се задържат в банановата ни държава!!

49

И чужденците

преди 1 година

Ще ви работят без пари?! Нали знаете на къде ще отпътуват за да работят?! Наивници! Ще се наложи да развържете кесиите. Това, между другото е най ефикасната мярка срещу инфлацията. Зощо държавата да взима заеми. Пари има. Просто не са там, където им е мястото.

48

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Ебре, Дебре !А аз очаквам трети космонавт в Космоса и македонец кацнал на Луната . Солун е български !

47

Анонимен

преди 1 година

До сега ни управляваха или некадърни или крадливи, за да стигнем до тук, а ПП били лоши. Тоя прocт народ, си заслужава съдбата.

46

Анонимен

преди 1 година

България намалява със 100к на година, не случайно инвеститори питат "А кой ще работи", 50% от всички млади до 20 години са от етноса, а там не са много образовани. Бъдещето е ужасно тъмно за България.

45

Анонимен

преди 1 година

Защо си мислите, че някой ще дойде тук, хора с къщи и имоти, говорещи български избягаха, та някой ще дойде. Без реформи, още много дълго ще е ниска безработицата.

44

Анонимен

преди 1 година

Я да си внесем мигранти от Турция! Млади, здрави*образовани*, ще работят и ще пеят *трудът Краси човека*!

43

Анонимен

преди 1 година

Да не се допускат руснаци.Съберат ли се повече руснаци на едно място,проблемите са неизбежни.Примери от бившите СССР-републики бол.След време някой руски вожд ще заяви,че не им се спазват правата и ще тръгне да ги освобождава.

42

Руски бежанци,

преди 1 година

ако решат да останат за повече време у нас, ще се интегрират лесно. За всякакви видове специалисти тук има работа. Руснак лесно може да стане у нас дори и учител. Това вече се е случвало след Гражданската война в Русия. Но когато говорим за огромният недостиг на нискоквалифицирани кадри, защо не внасят от Азия, например виетнамци? Чрез тези вопли за недостиг на нискоквалифицирани, хич и да не се опитват да ни агитират да се съгласим с внос, какъвто реализира Меркел в Германия. Такива не щем!

41

Анонимен

преди 1 година

Спирането на социалните помощи ще изкара на светло работна ръка .

40

Алекс

преди 1 година

Има да ги чакаш вносните работници и българите от чужбина при тези ниски заплати.Ще си останеш с чакането.Дори в Румъния МРЗ е 1200лв.

39

Русе

преди 1 година

Аз съм от град Русе и работя в строителството в Букурещ, имам заплата 1200 евро плюс квартира и храна плюс съм само на 60 км от дома. Плащат много добре, особено в строителството. Трябваше да работя вкъщи Русе 3 месеца, за да получа тези пари

38

Анонимен

преди 1 година

Млади хора ,които са образовани/работили по шос стандарт и вярват в евразийската икономическа зона единствено може да оправят нещата един ден, така или иначе ще имаме глобален срив, въпросът е дали ще има нов елит след това или децата пребоядисани пак ще се пробват, но този филм втори път няма да мине

37

Анонимен

преди 1 година

Какъв внос взимаш 1000лв а ти трябва по 1500лв да бутнеш месеца,но няма пари. Кой ше дойде да работи след като с масовата заплата си на - всеки месец

36

Еврогейец

преди 1 година

Никакво вдигане на минималната работна заплата за българина,със 710 лв бутна минимална заплата се живее прекрасно.

35

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Лицемери и лъжци , това сте вие . Цяла Северна България знаем , че е много трудно да се намери работа и пътуваме до София , ако някой се смили да ни вземе на работа . Нещо повече има хора репресирани вече трето поколение , които през месец декември цинично ги изгонихте от бюрата по труда , защото отказаха да ви донасят за работодателите...

34

по добре гладен

преди 1 година

отколкото изморен! Иначе на бюрце и лаптоп ако може дистанционно. Основната маса, която се търси в момента, са по-ниско квалифицирани работници, служители, оператори, складови работници, които не достигат тотално.

33

Коце Мангала

преди 1 година

Сривът на еврото и долара - това вече върви и е в ход, а догодина всичко ще се ускори няколко десетки пъти.Предстоящият крах на финансовата система от Бретън Уудс също е в ход , само че сгромолясването ще се осъществи не през 2023-та година, а ще стане през есенно-зимния период на 2024-та. Светът ще се върне отново към "Златния стандарт" и съвършенно нова финансова система, която най-вероятно ще е Квантовата финансова система.Не напразно вече в глобалния финансовия свят се споменават новите цифрови фиатни валути (цифровата рубла ще се появи през следващата година).

32

Румъния

преди 1 година

Срамота, в Румъния минималната заплата достигна 610 евро, в строителството не работи неквалифициран работник, ако няма поне 1000 евро заплата. И какво ще правим?