114

Кори

преди 1 година

Украйна е обект на агресия. Срещу нея се води война. Москва и Минск са легитимни цели, Киев да не се притеснява - непредубедените хора по света ще ги разберат, ако отговорят на удара с удар.

113

Анонимен

преди 1 година

Ужасните условия на служба принуждават украинските военни да се предадат на руснаците при първа възможност. Това мнение изрази колумнистът на полския вестник NDP Яцек Тохман. Украинските войници стават "гладни и дезориентирани" по вина на собствените си военни лидери, каза той. Освен това им се дават дефектни оръжия, с които е просто невъзможно да се влезе в битка.

112

Лукяшенко е реалист

преди 1 година

Беларусина е наясно, че е между чук и наковалня! И в буквалния и в преносния смисъл. Иска му се да си остане със своята абсолютна диктаторска власт и е наясно, чее ще е така ако е на страната на колегата си Путин. НО знае, че стане ли напечено т.е. тръгне ли бурята той и Беларус са в центъра. Путин стана ясно, че не може да си защити Русия, камо ли да говорим за Беларус. Всички започват да странят от кремълския миник като от прокажен!

111

до 126 Истина ви...

преди 1 година

Русия беше велика сила. Путин погреба и Русия и себе си. Защото беше асоциален психопат, с диагноза маниакална шизофрения. Десетилетия ще са необходими на Русия, за да се възстанови, но в съкратен вид.

110

Истина ви казвам!

преди 1 година

Колкото и да крякате РУСИЯ е ВЕЛИКА и НЕПОБЕДИМА СИЛА!!!

109

ха-ха

преди 1 година

Тук някакъв Оли му е залепнала пластината в главата и повтаря едни и същи постове под всяка публикация. Лекувай се човече. Обществото е загрижено за теб.

108

Анонимен

преди 1 година

Двойникът на Путин заминава на просия при товариш Си. Естествено товариш Си ще го натовари в прекия, но и в преносния смисъл. И товариш Си ще си избере какво да лапне от пРосия. Товариш Си отказа китайски танкери да превозват руски нефт. Товариш Си прави бизнес със САЩ, а двойникът на Путин търпеливо чака в ъгъла наказан. Защото Путин обеща бързо да глътне Украйна, за да може Китай лесно да глътне Тайван. Но всичко се оплеска.

107

Анонимен

преди 1 година

Путин и Пригожин са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. На ред е Медведев и другите от бандата. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в първобитно общинния строй.

106

Лукашенко

преди 1 година

е близо до Украйна... Това може да му коства...

105

Анонимен

преди 1 година

КРЕМЪЛСКИ НАЦИЗЪМ ! Служебният министър Николай Милков съобщи, че Кремълските Нацисти са разтурили българските училища в окупираните украински земи. Изпълнителният директор на Агенцията за Българите в Чужбина Райна Манджукова добави, че Кремълските Нацисти са премахнали български символи и портрети на български исторически личности.

104

НЕМА ПРОБЛЕМИ!

преди 1 година

Украинския дрон-"СОКОЛ-300" ше им види сметката веднага...!

103

Ха, ха,ха, БРАВО !

преди 1 година

Значчи умният Путин ги е преместил по близо от базата в Енгелс------за удобството на украинските дронове!???

102

Путин и Пригожин

преди 1 година

са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в първобитно общинния строй.

101

Военните летища в

преди 1 година

Беларус да очакват умни авиобомби и дронове

100

Анонимен

преди 1 година

САЩ бяха инвестирали твърде много в Украйна още преди 2014 г., те възнамеряваха да свалят управляващия режим и да го заменят с прозападен. Те си го признаха. Виктория Нуланд обяви това пред Конгреса. Забравяме, че предишният президент Обама наричаше тогавашния си вицепрезидент Байдън г-н Украйна. Целият свят знаеше, че Байдън е много замесен в делата в Украйна. Когато беше на власт, той продължи дейността си лицемери!

99

Анонимен

преди 1 година

В Украйна няма кого да съжаляваш, православни не останаха, само униати, езичници, сектанти, нацисти, фашисти. На война като на война, нека мръзнат! Можете да застреляте затворници, но не можете да ги оставите без светлина и топлина, нали? калиева логика? Приютете украинци, подкрепете ги, раздайте жилище, съпруг, пари! защо плачеш тук Или да отидете в Украйна и да се биете там!

98

Бумеранг

преди 1 година

Ние ще имаме работа - те няма. Ще имаме пенсии - те нямат. Ще имаме подкрепа за деца и пенсионери те нямат. Нашите деца ще ходят на училища и детски градини - техните деца ще седят в мазета." (Пьотр Порошенко 2015 г.)

97

Панта

преди 1 година

Направо се гърча от смях когато чета коментарите. САЩ метат хамбара от оръжия за да пратят нещо гърмящо на просяка клоун. А на руснаците все не свършват пералните. Си се кълне в любов към Путин. До края на годината пак ще пият един чай. "Днес" ни внушава, че руснаците просили помощ от Беларус. Смях!!! Путин днес стяга каишките на бившите ***. Голям смях ще падне и с американските "патриоти". Те не спряха садамовите Скъд от каменната ера. Не спряха иранските ракети.

96

хахаха

преди 1 година

Джуджака се окъка и сега се моли за помощ на другия кукумицин от Беларус.

95

Днес както Тогава

преди 1 година

Господата от "Днес" хвалят вундервсглите на агресора със заглавия"Руските "Искандер" и С-400 вече на бойно дежурство в Беларус".А преди 80г техни колеги от "Фьолкише Беобахтер" са правели същото,пишейки"Ракетите ФАУ" вече са на бойно дежурство".Не виждам разликата...