35

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Голям праз .Я ,питайте Нинова и Станишев , догодина 5 или 15 пъти ще вдигнат пенсиите ,тавана нека стане 10 бона .Също така да не забравят да подпомагат таксиджии и кръчмари .И най важното да не си помислят да въвеждат допълнителен данък за свръх печалбите на брокери ,строители и бабички и старци с по 5 апартамента нагоре

34

Мда

преди 1 година

А това е само началото на тоталното обедняване, на което Европа е подложена съвсем целенасочено и отдавна планирано! Докъде ще стигне знае само организаторът-Сорос.

33

Ми младите си я

преди 1 година

Избират,,свободна,, Европа.Вместо да разхвърлят ония кокошкарник евро ба рдака,те обвиняват Путин.Колко заслепени шматки има не е истина!До вчера Путин ви захлупваше с 3 ката маски и три дози вакса за да излезеш от вас.Тук в Бг сравнително леко,но деградиралото западно общество трябваше да е бесно на ЕС,че ги надупчи за густо на науката,а не за медицина!ТОВА Е ПОЛИТИКАТА НА НЕОФАШИСТКА ЕВРОПА!ОТНЕМАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА!

32

До 37

преди 1 година

Посещавам сайта заради ярката и цветиста пропаганда 24/7,високото джурнаГлистическо ниво и заради свободата на словото 113 място :) :) :)

31

Шоп

преди 1 година

То младите с техният уклон по цоциализъм си я докараха, сега пискат.

30

Реалист

преди 1 година

До Само напред: Браво бе, андрешковец, ще цъфнете, та ще вържете!

29

Бай Иван

преди 1 година

Важното е гей паради да има и помощи за хохлите ;) !!!

28

Христо Христов

преди 1 година

Да ядат банани!

27

Само напред

преди 1 година

Единствената борба срещу инфлацията е не плащането на кредити и данъци също така и комунални услуги!! Само така може да се борите срещу тези който създават инфлацията!! Агент Гюнтер Фукс Европол

26

Анонимен

преди 1 година

Има логика да пишете Русия с малка буква, а не Европа!

25

Анонимен

преди 1 година

има решения, но е незаканно да се произнасят на глас/в текстова форма , ще ви дойде от изневиделица , за да е по-забавно

24

Анонимен

преди 1 година

Европа не се ли пише с главна буква?

23

Анонимен

преди 1 година

Важното е срещу Русия санкции да има. Как заживяхме не е важно.

22

Анонимен

преди 1 година

на мен ми е писнало да изнасям кризата с идеята че бъдещите поколения трябва да живеят по-добър живот

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Всичко е от мързел" ...... Зависи какво разбираш под мързел. Можеш да копаеш картофи по цял ден и да си беден, без да си мързелив.

20

Анонимен

преди 1 година

"Новините са толкова хаотични,......."Тя и статията е така... кой чирак, кой стажант... Да бяхте се опитали поне да обясните националните специфики.

19

Ирония

преди 1 година

Да отиват в Русия.Тя е просперираща държава.

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТАКА СТАВА ПО НЯКОГА ЛОШОТО Е ЧЕ Е ВСЕ НА НАШАТА ГЛАВА

17

Анонимен

преди 1 година

Няма ЕС, няма САЩ, няма Русия.....всичко е бо--*** и половина! Матряла не става. Само в Китай и Южна Корея горе долу бачкат както трябва ама там пък имат други проблеми. Много са пренаселени.

16

Анонимен

преди 1 година

Всичко е от мързел. Хората днес чисто и просто ги мързи. Мързи ги да работят както трябва. Мързи ги да мислят. Мързи ги да протестират когато трябва. Мързи ги да гласуват. Не им се занимава да променят системата и да я подобрят. Чакат някой друг да я оправи. И кой да е тоя друг? Извънземните ли ще чакаме да дойдат да ни оправят? Това е резултатът от 30 години дебилизация и изпростяване в световен мащаб. Не само в България ами в целия западен свят 99% от материала е брак.