12

margarita

преди 15 години

neistiga 4e sega sme v ikonomi4eska kriza za pove4eto prodava4i pazara e dopulnitelen dohod a nqkoi jiveqt ot tova kmeta si jiveee dobre no ne misli za horata koito rabotqt tam ot 10 15 godini i sa dali tolkova mnogo za da spe4elqt nqkav lev pri tva sega usven vsi4ko iska da zatvarq prednite masi tolkova grozno stava taka kolkoto e ciganiq 4e i pove4e ama toi kmeta nqma da jivee dulgo 100% nqkoi 6te go grumne ubedena sam za6toto e korompirana svinq

11

anonimen

преди 15 години

kakvi sa tezi ras4istvaneta na pazara petna koito se davat na tark kakvo praviat targovcite s masite

10

anonimen

преди 15 години

kakvi sa tezi ras4istvaneta na pazara petna koito se davat na tark kakvo praviat targovcite s masite

9

запознат

преди 15 години

Време беше да им вдигнат наема!Все пак на търговец които за два дена прави чиста печалба от порядъка на 5-10 хил. лева, не е нормално да му се иска наем на масата от порядъка 20-25 лв. на месец!!А по въпроса как кметчето е станал милионер,отговора е ***: хе той а баща му наред с майка му са милионерите поради връзката си с Иван Костов!Айде дерзайте!

8

преди 15 години

Какво очаквате след като на изборите са изхарчили милиони за гласове сеганема да ги избиват ли :) или са дали тези милиони за гласове само ей така щот на синчето им се приискало да стане кмет , а колко ли ще печели ако тези 2500маси станат от общински частни а от далаверите с масите. Мама и Тати такива щуротии карат да прави синчето им (мулти милионерче не знам на 30 как се става мулти милионер а сигурно от заплати),що гонят дребния търговец за скрити обороти кво печели държавата като глоби със 100лв и са им лепнали етикет сивия сектор,а какво губи държавата от такива кметове дето източват милиони от общинатаЕвропа не го бърка толкова дребния сив бизнес а иска ето такива дето крадат милионите зад решетките.

7

Pitanka

преди 15 години

Я да кажат тези търговци, дето пищят, че им се вдигнали наемите каква търговска площ са ползвали досега и колко са плащали за нея. Пък ако им стиска, да кажат на написалия статията КОЙ и по какъв начин ги задължи да строят павилиони?! А на него, също така, ако му стиска, да го напише:))))

6

потресен

преди 15 години

Стига Ви само да го видите това детенце-кмет за да се досетите,че то(горкото) самичко не може да вземе решение.Ашколсум на мама и тати.Добре си развързаха кесиите по изборите.А Димитровградчани ако бяха гласували,нямаше купените гласове да им натресът кметче.

5

DJ

преди 15 години

На другите избори-да гласуват,а не да си седят вкъщи!

4

преди 15 години

мор за търговеца само така

3

anonimna

преди 15 години

Всеки от града знае кой прави масите на пазара,кой какъв е, кой охранява,кой колко печели. Не са голяма част от търговците, а определени хора и от града .Естествено е кметът да поддържа такава политика-който не плаща, да си ходи-нали ще продаде масата му на друг балък.Знаете ли какво имущество притежават бившите шефове на пазара ? Днешните сега забогатяват. А има търговци,които няма да могат дневните си да покрият.Не им завиждайте!Не жалете и чужденците.Те да не би за нас да пускат безплатно стоки?Истината е съвсем друга-бунтуват се,защото са търговци и. я знаят!Не е проблем мястото-проблемът е в местната мафия.И пазара няма да го закрият-откъде ще си пълнят гушите!!!

2

Анонимен

преди 15 години

Посяга се по безогледен начин на поминъка им!След като вложиха хиляди и потънаха в заеми, сега им се вдига наема-и то 5-6 пъти !Замисъла е да се ликвидара пазара -поне на това място, на което е, и господин бизнесмена-кмет и овълчената му свита да го направят на свой терен.Тия пък не се наядоха!***!

1

4ygdenkata

преди 15 години

Абе,тия за какви се мислят -добре прави кмета та те се оядоха и се забравиха....недай се боже да разберат,4е 4ужденец пазарува елате да видите как вдигат цените и се оправдават,4е етикетите неотговаряли на цената,но когато им се заговори на български те пъдят и не ти продават нищо...гадняри и там е мафия....