35

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че няма шанс да влезем. То не е и имало ... Същото е с Шенген.

34

ЬЬЬ

преди 1 година

Благодарение на "прозорливите" кирчо,кокорчо и с-ие от пп и бсп,сме на това дередже.Те на думи говорят едно,а на практика вършат точно обратното,а без членство в еврозоната и шенген оставаме в калта за много-много години напред. Но българите им вярват,избират ги и всички ние си заслужаваме съществуването си.А това все по-силно тласка България в лапите на путин и русия. Жалко само за излъганите ни надежди,че нещо наистина можеше да се промени. Амин!

33

До Хан Аспарух

преди 1 година

Истина е! Той и Боко първи се досети и изприпка да седне на трона при вселенския патриарх. А бе друго си е да си чел книги за Винету, Капитан Блъд, синовете на Голямата мечка, ..... Класика!

32

w

преди 1 година

Ще ни вземат с 23 тона злато, а ще ни дадат куп хартийки.

31

Хан Аспарух

преди 1 година

Време е всички да разберат, че истината е във възстановяване на Византийската имприя! Така че истинската икономическа и политическа зона на Европа е Старата Византия, обхващаща станите от Балканския полуостров. .

30

Анонимен

преди 1 година

Най-доброто, което може да стане е да не влезем поне до 3023 година

29

Анонимен

преди 1 година

то няма много смисъл да сме част от един разпадащ се съюз

28

Алекс

преди 1 година

Доказано некадърен и слаб финансист,но раздава щедро акъл.Айде,спрете да му давате трибуна на този.

27

От хората

преди 1 година

АМАН С ТАЗИ ЕВРОЗОНА.Този защо не се скрие.Нали с екип щяха да оправят България за 800 дни.Оправиха си положението.

26

Мда зле е работата

преди 1 година

В момента, в който Кирчо стана адвокат и лобист на Божков, чу се Ало Маджо и се влезе в джиповете на бобокови от Ристю, много експерти съобшиха, че няма да влезем в еврозоната и да приемем ЕВРОТО, защото е голям ущърб на мутрите и техните незакони пари и имоти, които няма как да се озаконят въобще с идване на еврото. И както пише в БИБЛИЯТА-Пътят към АДА е осеян с добри намерения, така и стана! С преврат и мили думи, зщитаваме интереса на мутрите! За народа е важо да приеме еврото и изчистване!

25

Анонимен

преди 1 година

До Благодарете на кирчо Няма за какво да благодарим! Дянков се опитва да създаде предколедно добро настроение сред повечето от нас и надежди на останалата част. Да запалят свещичка, демек /за повече уют в коледната нощ/.

24

Чичо

преди 1 година

Супер! До 2026 изгнилия ЕС като нищо ще се е разпаднал!

23

Анонимен

преди 1 година

Мдааа

22

Анонимен

преди 1 година

Щом се опитва да ни представя политици като Борисов бивш телохранител не на кого а на Тодор Живков, все още неотрекъл се комунист за десен, тогава в България има много десни! От хора с такъв начин на мислене сме на това дередже! Трябва да има чистка на комунистите останалите и настоящите в България и чак тогава да мислим и говорим за бъдеще! И не ни говорете, че Костадинов е ляв! Той обеща тотална ревизия/одит и затова ми е симпатичен. Комунистите вън!

21

Добре!

преди 1 година

В СССР-2 кога ще влизаме?

20

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЕСТЕСТВЕНО РАЗВИТИЕ НА НЕЩАТА. ЕДНО Е ЯСНО ЧЕ УПОРИТО КОПАЕМ ПОД ДЪНОТО. КОГАТО СИ ГОЛ И БОС,СЪС ВЪРЗАНИ РЪЦЕ И КРАКА САМО ЧАКАШ ГОСПОДАРИТЕ НА РЕАЛНОСТА ДА ТЕ ПОДКАРАТ С КАМШИКА КЪМ ПРОПАСТА. ЛОШОТО Е ЧЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ САМИ. ЛОШОТО МИНА ИДВА НАЙ ЛОШОТО.

19

боко

преди 1 година

ЧУДЕСНО!

18

Анонимен

преди 1 година

Доста обективен! Не може да му се сърдим. Заслужаваме си съдбата!

17

Анонимен

преди 1 година

никаква еврозона -аз имам да плащам ипотека и трябва силна инфлация като от 1996 инак нема оправия

16

Анонимен

преди 1 година

някои институции държавни вече са в тренировъчен режим за еврото, франфурските масони ни искат земните ресурси, така ще влезем , ще тръгне евроавтобуса и ще раздава безплатна студена вода за всички