38

Анонимен

преди 1 година

Вижте Турция продължава доставките на дронове/Байрактар/ на Украйна,а Путин още повече ги уважава, а ние уж един куршум не сме дали на Украйна първи в света руснаците газа ни спряха.

37

ТОЯ ЛУКАШЕНКО ....

преди 1 година

..ПА Е ТОЛКОВА ЛЕСЕН , ТА ЧАК МИ Е МЪЧНО ЗА НЕГО....ЖИВА ЖЕРТВА Е ЗА СЪСЕДИТЕ СИ!

36

Анонимен

преди 1 година

Интересно какво толкова безценно има в Беларус, най-бедната страна от всички около нея?

35

Анонимен

преди 1 година

До 40:Онзи с пяната на уста е един и ползва програмка за лайкове.Прогони нормалните коментатори.От толкова много злоба ще го хване рак направо.Не може да стъпи на малкия пръст на Боби.

34

Анонимен

преди 1 година

До Боби. Поздрави за информативните съобщения. За съжаление тук познанията и логиката не се ценят, глупостта и пяната по устата, от друга страна...

33

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r Независимо че Беларус има добро производство на Военна Електроника в останалото е Гола вода. Ето Белоруски вариант на танка Т-72. Екстра допълнителна дизел генераторна установка Екстра климатик Екстра френска оптроника Минус стар двигател Минус неадекватно разположени модули активна броня контакт 1 Минус ползване на контакт 1 броня ... Най-доброто в бронетехниката е СССР БМП-2 немодернизирано... и ракети Точка-У... Може да се защитава но да напада не.

32

Анонимен

преди 1 година

Единственият съсед, който може да нападне Беларус е Русия. На империята на злото все не й стига земята и затова иска да присвои чуждата, да я ограби и превърне в сибирска пустиня.

31

Гражданин

преди 1 година

Интересно тоя дали сам си втълпява тия глупости,или Путин му е заповядал така да мисли ?! По-скоро второто,нали ?! Стий си мирен в границите си и никой няма да ви напада, ала нкоолу,но ако помагаш на руския сгресор и ти веднага ставаш агресор! Има разлика,когато си стоиш мирно и тихо и когато ставаш агресор,така,че умната !!!

30

Той

преди 1 година

На Путин пуделчето.

29

Тошо

преди 1 година

Агресират или ...анексират!? Ами като се чува "тъпан", намират се и играчи!Спри тъпана и хорото ще се разпусне!Простичко е, но не е за ......... хора!

28

Анонимен

преди 1 година

Запада откакто се помня все умира, все гние, все гние...

27

Анонимен

преди 1 година

Лука да си трае, че ако попадне в ръцете на белорусите и ще му видят сметката.

26

до 27

преди 1 година

ти тях не ги мисли, гледай с ЕС какво ще е след нова година, газта в хранилищата е до януари, икономиката спира, ще я окъсат като марко на косово поле!

25

Боби

преди 1 година

До Аноним Човеко РФ и Беларус са ноер 1 и 2 в света по производство на всевъзможни торове. И двете страни произвеждат собствена селскостпанска техника. И двете страни се като минимум самоизхранват за почти всички продукти от потребителската кошница. Да плодове и зарзават внасят защото на север такива неща трудно виреят. Но изнасят милиони тонове зърнени храни.

24

Боби

преди 1 година

До Анонимен Ако сега се каже следното ВСИЧКИ автомобили заседяващи се повече от 3 седмици в България трябва да се пререгистрират. Ако човек смята да остане повече от 4 сседмици на година(включително тираджиите) трябва да се регистрира като Чужденец пребиваващ в БГ и прочие как сняташ колко протести ще има? Подобни дребни Га до сти Властите в Косово правят на останалите етнически сърби в областта. Съответно напрежението ежемесечно се повишава. Целта е ясна Сърбите да се изселят окончателно.

23

Анонимен

преди 1 година

Списвачите на Днес, заедно с "редактора" ви, Лукашенко страхували ви??? Стига с тоя новоговор, бегом обратно в 5ти клас да учите български език... Читателите ви може да ви агресират .... хахахххааххаххах на мама зурналистите .... хаххахаха

22

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата защита е Беларус да влезе в състава на Руската федерация.

21

Анонимен

преди 1 година

Явно руските ментални заболявания и параноя са заразни.Видя се с *** и прихвана и той неговите бълнувания.

20

Анонимен

преди 1 година

Подмвмва беженци и ги тика към Полша.

19

Другарю, Лукашенко

преди 1 година

Имаш ли достатъчно ресурс да удържиш полската армия поне за седмица ???