108

Анонимен

преди 1 година

Вървете на .... в миризливия руски орган сите руснаци. Иизметът на света.

107

Христо Христов

преди 1 година

Че какво ви пука за украинците? Трябват ли ви такива про'с'таци? Воювате със САЩ и точка. Ако не сте били готови си е ваш проблем.

106

тя

преди 1 година

Войната е между Русия и САЩ ,като американците ползват укрите за пушечно месо !Простите укри не разбраха ,че американците ги ползват зо свои цели !

105

Анонимен

преди 1 година

Войнолюбците планират как да продължат войната. Зеленски си мисли че ще язди на бял кон към трибунала за Русия. Но реалността е друга, ще има още и още смърт докато не им остане какво да губят!

104

Българите не са фили

преди 1 година

Българите искат добър живот, а това не е възможно, докато смърди на руско крепостничество. Руснаците търпят да ги газят и използват като пушечно месо. Българите не са руснаци. Българите обичат живота.

103

Митенце, притесняваш

преди 1 година

ли се ? Късничко е вече ! Догодина каквото ви чака...

102

Анонимен

преди 1 година

До ДА СЕ ЛЕЕ ....Може ли да си такъв *** бе? Ами я си представи че някой започне да лее твоята кръв, и да му е кеф от това? Не знаех че вече психопатията е масово явление в България. Пък и не вярвам кой знае колко да прокопсаш защото ти си само една пионка никой няма да те обръсне за нищо. Ей, жалка картинка са хората които не мислят с главите си а не знам с какво.

101

Анонимен

преди 1 година

вярно е, войната не е Русия Украйна а САЩ - Русия. То е повече от ясно. Зеленикавия като е победил защо ходи по просия в Щатите? Ккаво очаква ? Няма да стане бог дава ама в кошара не вкарва.

100

Демократ

преди 1 година

Вижте Турция продължава доставките на дронове/Байрактар/ на Украйна,а Путин още повече ги уважава, а ние уж един куршум не сме дали на Украйна първи в света руснаците газа ни спряха.

99

Крим не е руски

преди 1 година

Песков не е ли разбрал че и българи,поляци,чехи,румънци,естонци... и много други сме с Украйна. ... май няма да усеят руските окупатори всички ни да избият ха ха ха

98

ДА СЕ ЛЕЕ ....

преди 1 година

..РУСКАТА КРЪВ ----ТОВА МЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ И СИГУРЕН ЗА ЖИВОТА И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА МИ !...КОЛКОТО ПО-ДЪЛГО ---ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!!!

97

ТАКА Е ПЕСКОВ:

преди 1 година

Като не ви стиска да воювате със САЩ ---воювате с Украйна , ЩОТО ВИ ВЪРНА ЯДРЕНИТЕ СИ ОРЪЖИЯ...щото ако не ви ги беше върнала --щяхте да я заобикаляте с тихи стъпки около нея, руски сви нари.......!

96

Анонимен

преди 1 година

Само дето тоя розов плъъх пропусна да каже кой избива украинците.

95

ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ

преди 1 година

Не американска...Путин сам се набута в блатото

94

Кос

преди 1 година

До Анонимен Сравних нацистка Германия с днешна русия и коментара изчезна?! Случайност? Колко държави нападнаха германците през всв и колко руснаците...ако не можеш да сметнеш, радвай се ,че на са те блокирали за разлика от сивото ти вещество.

93

До 126

преди 1 година

Ами то Песков нищо не каза, какви опасения може да има държава с 6000 ядрени бомби? Че някой ще ги нападне ли?

92

Анонимен

преди 1 година

Коя 1 дума, казана от Песков не е истина?

91

Анонимен

преди 1 година

Сравних нацистка Германия с днешна русия и коментара изчезна?! Случайност?

90

Шок и ужас

преди 1 година

Шефа на руското разузнаване казал на шефа на ЦРУ на срещата им в Истанбул че Русия не я интересува колко жертви ще даде за да постигне целите си. Американчето гледал като на ран щото рязко му се изяснило за какво става въпрос.

89

Боби

преди 1 година

До Анонимен 125 Улкрайна обяви ДЕФЛОТ - БАНКРУТ още преди (вече станаха 4 месеца) месеци. От тогава е на КОМАНДНО ДИШАНЕ - разбирай БУКВАЛНО заплатата на ЗЕЛЕнски се плаща от САЩ и МИКРОБРИТАНИЯ а всички страни от НАТО пращат военните разходи на ЪКРАЙНА.