30

Баба

преди 1 година

Е защо вземат днк щом ще се мотае в съда.щом грешката е налице да ги разменят , а да съдят виновника--делата за доказване се мотат с години --това всички го виждаме от новините

29

Анонимен

преди 1 година

Ще стане като мойта котка, коги са окоти, нещо и стана и не щя да гледа котитата

28

Анонимен

преди 1 година

А защо едната майка не иска да върне детето, което според ДНК експертизата не е нейно??? Дали размяната е случайна или...???

27

Кой ще вземе бебе

преди 1 година

в пелени, за да го отглежда в най-трудния период? Кой през няколко часа ще храни и къпе чуждо дете? Такива "доброволци" има само в ромската махала, където по правило жената си е вечно у дома под претекст, че отглежда челядта. Други освен роми и срещу тройно заплащане няма да се нагърбят с тази тегоба. Всички останали приемни семейства търсят дете, което е поотраснало и грижите не са чак толкова трудоемки. Няма ли да му дойде в повече на бялото бебе в екзотична среда, знае се какви са грижите там

26

Анонимен

преди 1 година

Наджда всяка оставете в България. Тук нема право и справедливост

25

Анонимен

преди 1 година

След докторите, най- корумпирани са юристите. Факт. Това не е държава, това е сборище от престъпници. Факт!

24

Което доказва

преди 1 година

каква мудна,бюрократична,неефективна и несправедлива съдебна система имаме.Би трябвало Министерството на Правосъдието ни да се прекръсти на "МИНИСТЕРСТВО НА КРИВОСЪДИЕТО",а на друго място,в друга държава досега бебетата щяха вече да са при истинските си родители!Да,затова не ни искат и в Шенген,заради това срастване на организирана престъпност и правосъдие!Ние НЯМАМЕ НИКАКВО ПРАВОСЪДИЕ!

23

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо докато дойде време за университет да вземат парата. Престъпна небрежност, съд до дупка!

22

Анонимен

преди 1 година

А за какво изобщо трябва да има дело? Ако трябва дело за това дали да ги върнат, значи се предполага възможност и да не им ги върнат?!? Ясно е, че са размемени! Да им ги вземат и да ги дадат на биологичните майки! А дело има смисъл да се води после, само да се установят и накажат виновниците!

21

999

преди 1 година

И ДВЕТЕ ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИНУДИТЕЛНО ОТНЕТИ ОТ " МАЙКИТЕ ИМ" И РАЗМЕНЕНИ В СЪДА СЛЕД ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДНК ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!! ИНАЧЕ ЗАДЪРЖАНЕТО НА ЧУЖДОТО ДЕТЕ СИ Е КРАЖБА НА ДЕТЕ!!! Особено След Днк доказването ! НИЕ ИМАМЕ ЛИ ДЪРЖАВА? УЖАСССССС !

20

Анонимен

преди 1 година

Ако едната майка не желае да върне чуждото дете,всички трябва да излезем в защита на другата.Справедливостта трябва да възтържествува,за да няма повече такива грешки.

19

Обективно

преди 1 година

КАТО КАК ТАКА НЯМА ДА ЖЕЛАЕШ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ??? КЪДЕ ГО ДАВАТ ТОВА?!?!

18

nimportequi

преди 1 година

Щом не иска да върне чуждото дете значи го държи като заложник.

17

Анонимен

преди 1 година

В името на сигурността на децата веднага да се вземат и от двете майки и да се гледат в болницата до тяхното връщане на истинските родители, за назидание на виновните.А през това време институциите бързо да се задействат и да решат проблема.Всяко забавяне е мъка за родителите.

16

Анонимен

преди 1 година

А може и да не е дълъг, ако прокуратурата и съдът си свършат бързо и качествено работата.

15

До 13

преди 1 година

Трябва да е дълъг, за да има време всички възможни юридически лица да се облажат от ситуацията - от адвокатите, през машинописките, до съдиите на първа, втора, трета, четвърта и пета инстанции.

14

Майна

преди 1 година

Ако двете майки са съгласни да получат СОБСТВЕНОТО си дете, доказано с ДНК - ТОГАВА ПРОСТО ТРЯБВА ДА СИ ГИ РАЗМЕНЯТ В СЪДА! Проблемът, че едната майка НЕ желае собственото си дете - говори ЗА ПРЕСТЪПНА УМИСЪЛ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕНА ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

А защо трябва да е дълъг?

12

Анонимен

преди 1 година

Бялата майка да предложи необходимата сума на другата майка и нещата много бързо ще се решат.

11

вътрешен човек.

преди 1 година

Българския съд е тромав защото е пълен с вратички за корупция. Ако единия е по-платежоспособен и връзкар от другия да може да спечели. Вратичките се затварят и процеса продължава след като е получена съответната сума.