21

Augusto Pinochet

преди 1 година

ЩОМ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО Е НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА, НЯМА НАЧИН УКРАЙНА ДА НЕ ЗАГУБИ ВОЙНАТА. КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ С НАС ВИНАГИ Е ГУБЕЛ ВОЙНИТЕ ИСТОРИЯТА ГО ДОКАЗВА.

20

КИРО ЛЪЖАТА

преди 1 година

АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЯ В ТОВА КОЛКО ОРЪЖИЕ СМЕ ИЗПРАТИЛИ ДО СЕГА ЗА ХАХОЛИТЕ НАПРАВЕТЕ СПРАВКА - СЕРГЕЙ ШОЙГУ ЗАЯВИ, ЧЕ ИМАТ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ КОЯ ДЪРЖАВА КОЛКО И КАКВО ОРЪЖИЕ Е ПРЕДОСТАВИЛА НА ХАХОЛИТЕ И ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТ КОГАТО ЦЯЛАТА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ СЕ ПОБЛИКУВА. ТАКА ЧЕ АКО НАШИТЕ ИНВАЛИДИ НЕ ЗНАЯТ КАКВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ ИМА КЪДЕ ДА ПОПИТАТ.

19

Анонимен

преди 1 година

за този се отнася текста нас червеното знаме роди ни

18

Анонимен

преди 1 година

Оръжието за Украйна - голям проблем. Войната в Украйна - няма проблем.

17

SS

преди 1 година

Ако се съди по общата стойност на дареното и се знае цената може да се разбере какво е количеството .

16

SS

преди 1 година

Знам спецификацията на всяко едно оръжие което се произвежда в Бг . Сигурен съм ,че и руснаците го знаят . В крайна сметка нали е съветски лиценз .

15

УжасТ

преди 1 година

....."нема списък"--- НЕМА ДА ИМА КВО И ДА СЕ ДОКЛАДВА НА пол. *** У РУСКОТО ПОСОЛСТВО...хахаха,ааа......СМЕХ В ЗАЛАТА!!!

14

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

..почвайте да се фърляти по килима русофилчета ----ТА ДА ВИ ДАДАТ СПИСЪКА НА ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА ....рашистите ше оценят вашите шпионски умения!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Внимание подръжниците на Путин,той първо атакува страхливците както пръв спря газа към България.

12

СМЕХ...

преди 1 година

...и от къф зор за е "Публичен" --тоя списък ...ЗА ДА ГО ЗАНЕСЕТЕ НА *** , КАТО СВОЕ ЛИЧНО ЗАВОЕВАНИЕ ЛИ...ХА,ХА,ХА,АА...В ПОЛЗА НА РУСИЯ...??!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

В никоя друга държава не крият.Тук защо?После ние ще плащаме.Мошеници!

10

Хюго Капет

преди 1 година

Това е господинът, който плачеше, че изгонването на рушките дипломати означавало обявяване на война. Вечно продажен рушки да не казвам какво. Давайте му гласност отново и отново.

9

леля Пена

преди 1 година

ПРОСТО ЗАЩИТНИК НА НАСТОЯЩАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА И СТАТУКВОТО,НИЩО ПОВЕЧЕ!

8

SS

преди 1 година

Евроатлантиците ,още ли сте тука ,а не на Източният фронт ? Отивайте да помагате бе ! Страхливи кучета !

7

SS

преди 1 година

Дадохме на Украйна противотанкови оръжия СПГ конструкция от 70год на миналия век . И боеприпаси . Е може и някой друг модернизиран АК .

6

Анонимен

преди 1 година

До До 4...Въобще не е сигурно,че Европа ни е дала всичките тези стотици милиони,които даряваме не на украинския народ,а на украинската хунта.А дори и ЕС да ние дал нещо,то пак е от нашите данъци и вноски.В същото време работната заплата не мърда на фона на галопиращите цени.То не всички стоят на топличко по жълтите павета като тебе и гушкат грантовете,търтувайки пред компа.Ама и вашето време наближава.

5

До 4

преди 1 година

Европа ни е дала този половин милиард за хуманитарна, ние нищо не сме дали.

4

Анонимен

преди 1 година

Не е хич лоша идея. Така като дойде народният съд да съди националните предатели ще има още явни доказателства за престъпленията им. Народът гладува, пен9сионери, майки, безработни седят на студено, миз е рабълите ще ми даряват оръжия и хуманитарна помощ за половин милиард! Хуманитарната помощ - по вид и стойност, също трябва да е публично оповестена. Тя е взета и дарена насила от нашите откраднати от управляващите пари.

3

Анонимен

преди 1 година

В една война има победител и той взема всичко.Има и победен и той общо взето дува супата.България зае губещата страна.Или по скоро нагъзените продажни управници я заеха.Определено ги чака тегаво бъдеще.Русия печели войната.

2

Анонимен

преди 1 година

Продадени невести. Вие не сте българи. Никакви не сте.