19

Аз

преди 1 година

До Сетих сеНяма Капка Кумар там, но да - ресторанта е непалски и няма общо с пожара. Отделни сгради са и ги делят стълбите. Всички сме съседи :)

18

Анонимен

преди 1 година

Жалко за жената, а и какъв стрес са изживели съседите точно преди Коледа, не ми се мисли! Иначе за блока - чудесен е, за разлика от новото строителство. На втория етаж живее мой приятел и затова се зачетох в статиите. Апартаментът му е много голям и със страхотно разпределение.

17

Димо от махалата

преди 1 година

Блокът си е абсолютно прав и е от 50 години! На стъмен скат е ,както много други в Лозенец.

16

До 13-от Лозенчанин

преди 1 година

Този блок е от времето на соца бе дечко пъпчиви и празно глави какъв герб през 70те! Боже какво изтрещяло ,без мозъчно поколение!Абсолютно прав и е на стръмен баир!

15

Анонимен

преди 1 година

Обадих се на 112 и дълго време горя, преди да започнат гасенето. Един пожарникар се вайкаше къде ще спре линейката. Помогнах му да избута празен контейнер с *** на тротоара. Виждал съм, че държат изпит по бягане на стадиона, но тук не видях никой да тича или бърза. Като при предния пожар в района можеше да видиш неадекватни служители, бръкнали си в джобовете. Изхвърлете неизправните уреди, газовите бутилки и предупредете съседите си да внимават. Аз разчитам само на Господ и късмета си...

14

Ха-ха

преди 1 година

До НормалноНе гледай блока отвън. Килнат-некилнат, но апартментите си ги бива ... като квадратура!Не са като тези в модерните днешни ккоперации/блокове - купуваш уж 100 кв., а то няма и 70 реално!

13

Нормално

преди 1 година

И аз ако живеех в толкова крив и смешен блок, и аз щех да му драсна клечката.

12

стрит изгледи

преди 1 година

Нищо ня проверяам блока не струва. Сигурно пак някой архитек от герб откради парите и го е направил толкова грозен блок и крив.

11

100ян 5ков

преди 1 година

дебa скапания блок, как може да се килне така от един обикновен пожар, сигурно някой ГЕРБ-аджия го е строил и е откраднал половината пари, както обикновено.

10

Анонимен

преди 1 година

Още леко дими ,а от прозорците пожарникарите изхвърлят обгорели и недогорели предмети и покъщнина!

9

Анонимен

преди 1 година

Тоя извратен блок как се е килнал, аха-аха всеки момент да падне. Дебa тъпия архитект, не можа ли да го направи обикновен ми тря вечно се праи на много интересен. Аман вече.

8

100ян

преди 1 година

До 1 Килнала ти се е празната гл ава... такава е самата архитектура на блока, провери на стрийт изгледи.

7

Очевидец

преди 1 година

ТОВА е след завоя на Милевска планина към Кожух планина на баира !Горната е ЦВ.Градина.Горя цял час от нас/ на Арсеналски /го гледахмеЗловещо беше ,огромни пламъци и дим! Много трудно го угасиха.......Блокът си е нормален не се е криввал!

6

Koko

преди 1 година

До ДО 3Едно съм забелязал. Който кълне, обикновено децата му ги застига. Случаи такива има много. Затова никога не си го позволявам, дори и на шега.

5

ДО 3

преди 1 година

ЖИВ РОДНИНА ДА НЕ ТИ ОСТАНЕ *** МРЪСЕН ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ПЛАЩАШ НАЕМ И ВСЕ ДА СИ ***

4

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Ако долу има ресторант е ясно. С времето мазнината при готвене се отлага по комина и полепва сигурно до последния етаж. Една искра и се запалва комина- най- силно разбира се гори на последния етаж, защото при изхода има най- много кислород. Ужасно. Затова и се правят преустройства, които некорумпираните чиновници не трябва да разрешават, ако има риск като този. Ако изобщо е законен този ресторант в жилищен блок де....

3

Анонимен

преди 1 година

Да почива в мир бабата и дано останалите пострадали хора се възстановят бързо. Много е опасно със сами възрастни хора. Забравят фурни, котлони, печки духалки, скари, ютии и какво ли още не. Плюс претъпканото жилище с ненужни, но пък силно горими вещи.

2

Мен

преди 1 година

Това са кореняците лозенчани-елита на нацията с големите претенции и кюмбетата вкъщи горящи каквото са събрали

1

Сетих се

преди 1 година

коя е сградата - това е високият блок, непосредствено до индийско-китайското ресторантче, където шеф Манчев им оправяше реномето в "Кошмари в кухнята". (Съ)собственичката се казваше Капка Кумар, доколкото помня, не че имат отношение към пожара, де. :) И не, блокът не е килнат, архитектурата му е такава, че най-високите тераси имат стени под ъгъл. По-добре е от скучна праволинейна соц-панелка, във всеки случай! ;)