41

Анонимен

преди 1 година

Китай е любимецът на СЗО, прокарват закона за локдауните! Червените чинезе и рашки са ком-унисти и искат цял свят да е такъв! 45 стигат!

40

БЪЛГАРИН

преди 1 година

В КИТАЙ 90% ОТ ХОРАТА СА ВАКСИНИРАНИ ДА ЛИ ЗАТОВА ИМА ТОЛКОВА СМЪРТНИ СЛУЧАИ ????

39

Анонимен

преди 1 година

Китайската ваксина не е особено ефективна. Стаден имунитет при ковид не съществува. Тепърва ще имат да умират, това са 1,5 милиарда , гъсто натъпкани, без мерки и рестрикции. Оставени на съдбата.

38

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Комунистите винаги крият истината. Както СССР на 26 април 1986 година. И безкрай други примери.

37

Анонимен

преди 1 година

Нещо не вдявам. В Китай са ваксинирани на 90%. Според теориите вече трябваше да имат стаден имунитет и всичко да е наред. Вместо това ограничения, изолации, катафалки...

36

Анонимен

преди 1 година

В Китай почнаха яко да измират от глад,ваксини ,но не и от ковид.

35

Китайския вирус

преди 1 година

се завръща в родината като бумеранг, браво, има справедливост. Догодина ККП да направи още 2-3 лаборатории като в Ухан. Берекет да им е, дано го отнесат дъртите коммуняги. Вируса не го интересува кой е с членска книжка и кой не.

34

Мутафчийски

преди 1 година

Ето така трябва да се прави! Да се мре, яко да се мре! Не като при нас-0 или евентуално 1 загинал! Срамота! Казах ли ви че ако не се ваксинираме ще се изложим пред чужденците? Казах ви!

33

Дедо Ковид

преди 1 година

Някой може ли да сметне 1 000 000 колко е като процент от всички китайци?

32

Анонимен

преди 1 година

До 32 - Да, доста вероятно е организаторите на протести и най-активните протестиращи да са се заразили от силен ковид и да са починали, след което естествено трябва да бъдат изгорени телата, за да не се видят раните, тоест за да не разпространяват болестта.

31

Анонимен

преди 1 година

Стига лъгахте! Не е ковид. Китайската партия разчиства невертниците. Всеки който се опълчи на партията е в крематориума

30

Анонимен

преди 1 година

Българите са малък, но затова пък много лъган и мамен народ, и вече много внимават в картинката, отдалеко забелязват измамата, опитни са в разпознаването на манипулации и пропаганда! Не е случайно, че от цяла Европа най-малко тук се подведохме по ИЗМАМАТА с неработещите, фалшиви ваксини!

29

Друго си е във ФАЩ

преди 1 година

Говорим си ние и злословим в медиите за Китай. Иска ни се да не се спрявят ама те се справят на пук на всички завистници. Докато, погледнете държавата ФАЩ!! Погледнете им улиците и въргалящите се там беззъби наркомани бездомници. Това ли са нашите идоли? Това ли са хората, които искаме да ни казват как да си живеем живота. Вижте ги и сами преценете; https://youtu.be/mCfzaiY6rpw

28

Анонимен

преди 1 година

Българина е малък но за сметка на това е много глупав народ.

27

До 26

преди 1 година

Много сте прав!! Друго си е обаче чичо Сам. Тупкат ти една две бази, извиват ти ръцете да купуваш оръжия на завишени цени и накрая ти извиват ръцете и да им плащаш пари задето те пазят. Няма индустрия няма нищо. А за капак може да сложат и ядрени оръжия на твоя територия и да станеш таргет на ядрен удар при евентуална война. Само позитиви!

26

Анонимен

преди 1 година

Дано е КОВИД, но съм малко скептично настроен.

25

Пътят на Коприната

преди 1 година

Това ще мине и замине. Но ние какви Китайски инвестиции сме привлекли. Белгийския град Лиж западаща индустрия инфраструктура. Идват Китайците карго летището им влиза в топ 30 в света, Али Баба строи логистичен център (най-големия в Европа) Търговията на макс. Местните просперират. А Бългрия с това управление дето си бърка в носа и от 1 година насам говори само за оръжия за Украйна, няма да я бъде.

24

Анонимен

преди 1 година

До До 18 Абе не разбрахте ли че за коронавирус Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ НАПРАВИ ВАКСИНА! Може да има само ужким-ваксини с минимален и краткотраен ефект! Просто такъв е този тип вируси!

23

Анонимен

преди 1 година

Що не изкъртят пейките? Няма по-ефикасно средство срещу фалшиви вируси.

22

До 18

преди 1 година

В Америка като ползват Западни ваксини на какво дередже са с над 1 милион смъртни случая. Ваксините на пазара с които всички се бодат безразборно са морално остаряли. Вече сме на ниво далечни братовчеди на Омикрон и в този случай Китайската ваксина която ползва цял вирус а не само единични протеини, ще е доста по-ефективна. Да не говорим че няма да има страничните ефекти на мРНК ваксините.