24

Анонимен

преди 1 година

Гледам фенчетата на гелосаната португалска ревла само вече им остава да бият минусчета от безпомощност в тоя сайт. МУахахахахххахахахахахаха. БОГ ЛИОНЕЛ МЕСИИИИ ГИ ЗАКЛА!

23

Анонимен

преди 1 година

до 23 Тя Аржентина щото е нищо без ди Мария затова без него стигна до финала? Кефиш с тъпотията си. Друг е въпроса, че във финала блесна.

22

Анонимен

преди 1 година

Меси е световен шампион, Роналдо със среден отзад и му избяга и последната възможност да бъде някога световен шампион, а вие още умувайте кой бил играч на световното, кой най-велик и така нататък. Когато фактите говорят и Роналдо плаче. Красиво е!

21

някой

преди 1 година

Аржентина без Анхел ди мария е нищо

20

до 19

преди 1 година

Без Меси, Аржентина нямаше да излезе от групите. Той им направи играта и срещу Мексико и срещу Австралия. Нека да е играл само в последните два мача, Пинко!

19

Анонимен

преди 1 година

до 19 Втория мач на Аржентина кой вкара страхотния гол срещу Мексико, след това в третия мач срещу Австралия кой вкара първия гол след красива комбинация? Кой направи в 4-я мач рейда от средата на терена, счупи кръста на хърватския Зоро и подаде за гол срещу Хървартска? И след всичкото това ще ми казваш че само в последните два мача Меси е играл добре? Лекувай се беее!

18

Анонимен

преди 1 година

до 19 Меси заиграл в последните два мача??? Муахаахахахаха бива да си прооост!

17

Ром"с

преди 1 година

Не разбрах защо Алварес не е в единесторката ? Той извади Аржентина от групата ,той би Мексико,той изпрати Аржентина на финала ...а в класацията трима аржентинеца .. .Мартинес е добър на дузпите,няма спор..но като вратар е посредствен..да извади гола на последната секунда ..но ако бе някой по-опитен от младока ,щеше да я вкара..Меси заигра в последните два мача..дотогова гледаше мача от близко растояние и ако имаше джобове на гащтета то щеше да си сложи и ръцете вътре..той бе виновен за 3 гол..

16

Анонимен

преди 1 година

до 16 Те ей такива като теб пък когато Хърватска победи Бразилия, казваха, че хърватите ще са пак на финал защото били много корав отбор, а тя Аржентина ги пречукааа. Смешнии сте бе! Да не говорим, че арабите като победиха изненадващо Аржентина пак ей такива разбирачи като теб казваха че Меси е изпята песен и ще е катастрофа това първенство за него и Аржентиа. Where is Messi? Ей такива мишчици като теб питаха подигравателно след мача им с арабите. Видяхте ли къде е Меси? Пукайте се от яд, мишки!

15

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ще се говори за Мбапе и Хааланд. Но да отдадем дължимото на Меси и Роналдо, беше удоволствие да ги гледашПоклон.

14

Анонимен

преди 1 година

до 11 А бе, Пинокио, само Мбпапе ли беше на ниво във финала за Франция? Я кажи Жиру като излезе и Дешан вкара резервите, какво се случи след 70-тата минута? Арежентинa бяха съсипани. Не знаеха къде се намират. И това сам човек било то и Мбапе ли можеше да го направи, Пинокио?

13

Анонимен

преди 1 година

до 11 Всички специалисти разправят че Франция има най-силния отбор в момента преди началото на световното, сега такъв разбирач като теб се извъди да казва че само Жиру и Мбапе били силните играчи във Франция. Лекувай се бе.

12

До Наблюдаващия

преди 1 година

Ти си левскар нали.

11

Меска Дузпата

преди 1 година

Вечна робиня съм на Германия на три поредни Мондиала - скъсаха ми трътката през 2006, 2010 и 2014 г! През 2018 се наведох пред Франция и Килиан Мбапе ме доминира! Сега ако не бях получила СЕДЕМ дузпи, нямаше да съм световна шампионка и щях да изпадна в истерия!

10

Анонимен

преди 1 година

Къде сложихте Меси над Мбапе като значение за отбора си? Аржентина има доста звезди и колективно успяха да се преборят, макар както винаги Меси да обира славата - вратаря, крилата, имаха огромен принос. Същевременно за Франция, цяло първенство само Мбапе и Жиру държаха ниво и Нинджата се нагърбваше с отговорността, а във финала беше единствения на ниво в отбора. За важността на головете му какво да говорим - замалко сам да победи Аржентина на финала, когато другите франциузи просто фигурираха...

9

Aupa Atletico

преди 1 година

Ще е в застой клубната кариера на Антоан, като дефанзивен треньор като Чоло.

8

Наюлюдаващ

преди 1 година

Южна Америка фашизоиди а Европа марксисти и комунисти та се разбра от ритнитопковците гениалитети генералитети дълбоката тайна на девиза:"Французите са по големи римокатолици и от Папата".................Ашколсун ромът Христо Стоичков по прякор новият следбългарски етнос след българите чак ще донесе мировянето

7

Анонимен

преди 1 година

до 5 А бе важното е че най-великият Роналдо имаше един гол и то от дузпа на това световно. Нали така? Муахахахаа...

6

Анонимен

преди 1 година

до 5 Ако не беше Меси, Аржентина нямаше да излезе от групите, за разлика от Мбапе, който ако липсваше Франция пак си излизаше от групите. Тоест тук се отчита кой е по-полезен на отбора, а не кой колко гола вкарал.

5

Анонимен

преди 1 година

до 5 Нещо не правиш разлика между важни голове и важни асистенции? Меси вкара повече важни голове и повече важни асистенции от Мбапе.