28

Демокрация е

преди 1 година

До Иван Кондарев А защо Испанските демократи, не се противопоставят на Испанските социалисти ? Защо ? Я да не се правиш на алтав !

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Както е тръгнало ,скоро и у нас ,другари еврофили . Демократични ,Европийски и Атлантически ценности . Нали ?

26

Иван Кондарев

преди 1 година

Испанските социалисти явно искат да изратят децата си за да станат те лесна жертва на бъдещите "испанци" от Африка и Азия, които ще завладеят държавата им някой ден, ако продължават с безумните си политики.

25

Георги

преди 1 година

Тази простотия я е имало хиляди години. Дори в библията е описано подобно на сегашната ситуация. Появява се такова "модерно" и после ги бият със сопите и забравят че са обратни. Сега ще стане по същия начин. Имам две деца - момиченца. И двете си харесват момчета, имат си гаджета... гледам момчетата на техните години също си харесват момиченца. Не може да бягаш срещу природата

24

Сексолог

преди 1 година

Испанските комунисти ще ходят по училищата и ще предлагат да оплодят 12 - 13 годишни девойки , за да размножат гейовщината! Рот фронт !

23

Възраждане

преди 1 година

Още ли искате у Европата драги сънародници?

22

Европеец

преди 1 година

Браво, а у нас кога? До кога ще търпим селяните да ни държат във средновековието?

21

House M.D.

преди 1 година

Ето затова великият генерал Франсиско Паулино Ерменехилдо Теодуло Франко и Баамонде Салгадо Пардо ги свали от власт. За съжаление генералът се оказа с меко сърце и не разстреля касапина Сантяго Хосе Карильо Соларес, а го остави да доживее до 97 г.

20

123

преди 1 година

Сатанистите създават новия човек който ще бъде отглеждан в изкуствени утроби и ще бъде възпитан по тяхните методи. Целта им е нормалното семейство да бъде унищожено. На тях им трябват послушни роби които могат да контролират.

19

Анонимен

преди 1 година

Содомиията ще победи! Вече се издига в норма- не е борба за недискриминация! Беше такава преди 10г. А педофилията вероятно ще се узакони като свалят възрастта за законен секс на 12г- сега е 14 и то уж, че това са права на децата да си сменят пола. Пуснаха сега и гей филма на Дисни за децата гейове и родителите изтръпнаха, но държавата я няма поне един надпис да предупредиайде ако нямат доблестта да забранят агресията!

18

Анонимен

преди 1 година

На баба ви дивотиите.Все едно инструментите и въдиците на баща ми бяха в някакъв цвят, та си играехме с брат ми с тях:-) Що премазани пръсти и забити кукички бяха, и пак нямаше отказване.Природата го е заложила, тия пикаят срещу вятъра.....

17

Додо

преди 1 година

Браво, още една победа за Евроатлантическите ценности!

16

Света погива

преди 1 година

Край на розовото и синьото в Испания означава край с Испания. Явно отгоре ги контролират "евроатлантиди" Дано не учат децата в училище да си поставят разни предмети в отверстията, защото усещам че на там отиват нещата. Не че като здравомислещ човек няма да уча децата на правилните неща, но все пак Бог да пази Вас и децата Ви ! Само това ни остава в тези дяволски времена !

15

Анонимен

преди 1 година

През 80-те когато аз бях дете, тази мода още не беше излязла, но това определено не спираше нито мен нито сестра ми да си играем с каквото искаме, вкл. и играчки, които уж бяха за момченца като колички, конструктори, пистоленчета и т.н.Така, че просто оставете децата да имат щастливо детство! Те сами ще решат кой с какво иска да си играе. И да, има доста мъже, които някога са си играли с кукли и жени, които като деца са си играли с колички. А сега не са гейове, лезбийки, трансджендъри и т.н.

14

Батман

преди 1 година

Путин обърни внимание и на тях за дето искат мъжете си да направят жени а жените си мъжете.. е по голям грях от този няма, прекалиха тия правителства с обратен мозък и полов.. бог да ги накаже

13

Az

преди 1 година

Нормално, като се вземе пред вид, че това е държавата с най много обратни.

12

Анонимен

преди 1 година

До Ха Няма ли? Само почакай и ще видиш как внучката ти ще си играе с Барби с член и Дядо Коледа с цuцu! Хахахахахахаха!!! Нищо не сте видели!

11

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахахах!!! Яко! Ще умра от КЕФ! Дано да съм жив, когато насила карат децата ви да правят едни странни работи! Отзад! Хахахахахаха!!! КЕФ!

10

Българин

преди 1 година

От това вече съюз не става. Закривай!

9

??

преди 1 година

Останали само 9 коментара. 190 изтрити. Кой ви плаща за цензурата?