12

преди 15 години

Загиналото момче се каза Красиян. Беше много добро момче, обичащо живота си. Но ето от еда глупост ............ Почивай в мир Краси :(((((((

11

didi

преди 15 години

ponqkoga horata ne sa vinovni.prosto ne6to go e tikalo da poiska motora ot priqtelq si. ne e imal dni da jivee

10

Михаил

преди 15 години

Абе, ти си бил изключително тъпо парче!Може би някой мотоциклетист е сгазил човека, а? Що не се огледаш, и после да си кажеш честно водачите на кой вид превозни средства вършат най-много нарушения и бели!?

9

Дими моториста

преди 15 години

Поредния умрял моторист.С тези темпове държавата скоро ще се изчисти от тази двуколесна ***.

8

преди 15 години

Такава поговорка няма!Измислица на такива без книжки,остави ти тази глупост!Той не знае знаците,тръгнал да кара,големия мъж,то по тая логика ние *** за какво да взимаме книжки!А и твоя приятел и той голям мъж,и да късметлия е!

7

Bobo

преди 15 години

Какво значението в случая дали е без книжка или с книжка ? Ако сте чули има една поговорка-не книжката управлява превозното средство, а водача. В случая не става въпрос за неспазен знак или за отнемане на предимство. Работата е там, че повечето млади се надценяват и нямат достатъчно опит. Сами не се ли вразумят няма кой и какво да им помогне... Имам познат, който кара мотори от 12-13 годишен. И какво ? Карал е без книжка 5 години без да се пребие. Защо ? Защото е извадил късмет или защото е бил по-разумен ???

6

...

преди 15 години

Взели да искат и книжки ли? Бреее, явно скоро ше взема да мръдне нещо в България.

5

Rokeriikata

преди 15 години

Кое татенце, батенце или там някой е разрешил на младока да кара без книжка питам аз?!?!Нека тоя дето му е дал мотора да го лежи.......ама няма да си признае щото няма съвест!!!!!

4

преди 15 години

поредния донор,нищо ново!

3

някой

преди 15 години

Много кофти,това е да предизвикаш смъртта сам..R.I.P

2

лили

преди 15 години

БОЖЕ, БОЖЕ НЯМАТ ЛИ КРАЙ ТЕЗИ ТРАГЕДИИ С МЛАДИТЕ ХОРА !!! ОТ КЪДЕ ТОЗИ МОТОР, КАТО НЕ Е ПРАВОСПОСОБЕН ??? КОГО ЛЪЖЕ В КРАЙНА СМЕТКА ??? БЪДЕТЕ МАЛКО ПО-РАЗУМНИ БЕ МЛАДЕЖИ, ЖИВЕЙТЕ И С ПО-ЛЕКО ТЕМПО В ОПОЗНАВАНЕ НА ЖИВОТА - ВСИЧКО Е ПРЕД ВАС !!! УМНАТА !!!

1

mi

преди 15 години

Знанията се превръщат вдобър практически опит в живота на хората когато има кой да те научи,Всички *** се стремят към унищожение,Потърпевши от техните невидими магистърски действия най-често са хората,