27

Анонимен

преди 1 година

Ама всяка седмица ли ще се работи?

26

Бай Г.

преди 1 година

то и аз от другата година мисля самосиндикално да мина на 4дневна работна седмица. Работя за себе си и нямам шеф. Е, ще понамалеят приходите, но затова имам спестявания. Най-ценното нещо е свободното време.

25

Анонимен

преди 1 година

Тия и без това по обяд са пияни, въпреки 40-градусовите жеги. Добре, че имат земеделие, маслини и туризъм. Всички южняци в Европа на практика на това разчитат. В Италия 19. век са се правили повече неща отсега. После защо китайците ще ни подминат. Там се бачка. Само с портокали и маслини трудно ще става вече.

24

Анонимен

преди 1 година

Ами Да,няма работа.Пестене на ресурси като осветление,отопление.И на помощи.

23

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Пепо, самозванеца ти казва да четеш книги, защото от коментарите ти личи ниското ти ниво! Сега осъзна ли колко си п р о с т? Или си тотално в Дънинг-Крюгер?

22

Анонимен

преди 1 година

Поглеждам лаптопа вечер в петък и сряда сутрин за по 2 часа, колкото да видя дали все още работя за фирмата и дали не сме загубили проекта, през останалото време пуша трева и играя електронни игри. Дреме ми колко дни е работната седмица ако искат да я направят 7 дни, повече от 20 часа на месец не отделям за бизнеса на милионери.

21

Анонимен

преди 1 година

На електората му намаляват работната седмица, че хабят много гориво, а арабите и руснаци контролират кранчето. Тва го коментираха HR-ите още средата на 2021ва когато ги натискаха да слагат анекси по договорите на служителите с точен адрес и съгласие за внезапни проверки по домовете.

20

Анонимен

преди 1 година

че аз и сега си работя 4 дни. В петък записвам хоум офис, и си правя каквото ми дойде на ум.

19

Анонимен

преди 1 година

До Киров 12 : За заплатата си ще трябва да поработиш, а не да чакаш държавата да дава пари за нея. Вече не сме в комунизма.

18

Пепо

преди 1 година

Даже истинския Рей Далио е на 50% заблуден, а какво да говорим за този самозванец по-долу? Ха ха ха. И Маркс много го хвалят но той е бил генератор на утопии и нищо друго.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16, опознавам хората. Важно ми е да зная как мислят и на това ниво.

16

Пепи

преди 1 година

Как ще накарат частника да работи 4 дена като плаща данъци 7 дена в седмицата ??? Това може да мине в някой държавни фирми и то доста ограничено . Ако аз съм частник и съответно собственик на малък бизнес - как ще ме накарат да работя 4 дена . А държавата ще иска данъци като за 7 дена . Как ще накарат огромна част от работниците в испания които работят като аутономо или ет да работят 4 дена . Шофъори строители озеленители

15

Анонимен

преди 1 година

Това не е новина. Сърбия е руска ***.

14

Анонимен

преди 1 година

До Рей Далио - ми щом е така,тогава, ти какъв го търсиш тук и коментерираш ?

13

Рей Далио

преди 1 година

могат да прочетат тукашните коментиращи и ще разберат защо въвеждат 4 дневна работна седмица, както и защо няма да я видим скоро в БГ :) Четенето на книги е хубаво занимание. Премахва капаците и дава възможност човек да се се развива. Нивото форумен коментатор в БГ е по-ниско от необразован.

12

Анонимен

преди 1 година

Тамошните капиталисти са Хора, а нашите са човекомразци и душевадци !

11

Катя

преди 1 година

Чърчил е казал: Що е социализъма? Това е мизерия за всички! Наздраве другари!

10

Киров

преди 1 година

Май нема пари и се чудят как да метнат народа че да не се усети. За пенсии има пари, за заплати нема. Ха! Появят ли се социалисти в пейзажа, бедствието не е далече!

9

Пена

преди 1 година

Никой не знае причината за този мерак да се работи по-малко. Но намирисва на катастрофа и социализъм. Ще се намали въглеродния отпечатък ако направят един лек геноцид в Испания. Какво си губят времето на дребно?

8

Сеньор Педро

преди 1 година

Щом социалист-комунист предлага това , значи има заложен червен капан. не се връзвайте.