11

Анонимен

преди 1 година

От всичко, написано тук разбрах, че пистолетът Глок "заял". Имах по-добро мнение за него.

10

Лоши съседи

преди 1 година

В закона за етажната собственост трябва да се предвиди проверка за оръжие при провеждане на общо събрание.

9

aaa

преди 1 година

За съжаление съдебните дела в случай на съседски проблеми се влачат с години и не винаги завършват справедливо. В България специално, ако нарушителя има връзки просто става недосегаем и нищо не може да се направи. Най-вероятно в този случай ситуацията е била подобна, писнало му е на човека и ги е застрелял като кучета.

8

Анонимен

преди 1 година

урбанизацията е провален неествен процес/проект, тепърва ще се берат плодовете, пишман архитекти и икономически стратези

7

Анонимен

преди 1 година

Да, миризмите са влудяващи, изнервящи са. Човек се прибира и смърди на контейнер и не само по стълбището, ами влизат и по артаментите. Та не се учудвам, че така е действал.

6

Анонимен

преди 1 година

Мъжката ревност е равносилна на убийство, но забелязвам, че и жените са доста отмъстителни :)))

5

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

Защо въобще Италия е в Г7? Това е бедна и мизерна страна.

4

Перколясал от комшии

преди 1 година

Почти във всеки вход има по някоя госпожа, която през студения сезон не си отваря прозореца на кухнята докато готви, за да не се простуди, ами отваря вратата към собственото си антре и вратата на апартамента си, за да се проветрява. Хем си умирисва жилището на манджа, хем целият вход научава какво е готвила този ден. Не можеш да излезеш на глава с такива, хем нагли, хем устати, хем като се скараш с тях, намират начин да представят себе си за жертви, а теб за агресор, защото си ги наругал.

3

Анонимен

преди 1 година

Изкукал чичка, жалко за жените. Такива в България бол.

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Именно битовизмите ни късат нервите ежедневно и на основата на този тип притеснения възникват не една и две болести. По отношение на съседските ежби ние не сме по-добре от Италия, същите сме като тях.

1

Анонимен

преди 1 година

Това е инцидент породен от битовизми.