169

Край

преди 1 година

На бюро е така. И това ви е много на някой. Трябва да ви дават колокото за 2кг. имитиращ продукт. Който пасе овце има на ден по 20 кила кашкавал ама пак няма мераклии.

168

реалист

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо нали затова ги изпратиха- ДА НИ ДОВЪРШАТ.И почти се справиха,пенсионерите не могат да си купят лекарства,а младите стягат куфарите

167

Анонимен

преди 1 година

БГ инфлацията е 70-100% , а мършляка ,наречен българин , мълчи и търпи , вместо да излезе масово и да помете всичко по пътя си !

166

1

преди 1 година

Аз получавам за 1/2 кашкавал

165

Абе

преди 1 година

откъде ги вземате тези анни бе пичове??? Нали за да има чисти 8,8 лв/ч,означава,че служителят взема чисти 70,4 лв/ден, т.е 1548 лв.ЧИСТИ за месец.Какъв процент от българите към днешна дата работят за тези пари?!? Като пишете,обяснете,че еди колко си процента от българите получават толкова пари за 2 кг.кашкавал,а по голямата част:60-70% работят за 1 КГ.КАШКАВАЛ

164

fact

преди 1 година

много е. требва да се работи без пари

163

Пена

преди 1 година

Кашкавал не ям защото от него се получава запек. Той стана по-скъп от златото. Не стига това ами ползват машинни масла за производството че да излиза по-евтино. 5 крави останаха само в България поради "гениалното" управление на Пеевски и Борисов. И само 2 от тези крави могат да дават млеко. Кашкавала в БГ се прави със сухо млеко от Полша.

162

Анонимен

преди 1 година

Помня 1996 година, декември получавах колкото за два килограма кашкавал НА МЕСЕЦ! Да живее Партията, ДЕСЕ и ДРУГАРЯ ВИ ЖАН! Да ви *** м*****!

161

Бачкаторя

преди 1 година

Кой ги сама тея 8 лв. БАХ тоя тарикат. Аз сеам 3лв на час.

160

Имаш крава пиеш мляк

преди 1 година

Зависи . Ако си купувам мляко и си правя кашкавал . Десет кила на ден . Ако го вземам от село , повече . Сирене също . Само не мога да го докарам като купешко. Няма палмово масло .

159

Анонимен

преди 1 година

Не обратното трябва да е - за два дни, един килограм, ама от най-евтиния! Добре дошли в Европа и после в Еврозоната!

158

аз

преди 1 година

Тези ,които получават малко ,какво образование имат. Защото тези които са вложили в образованието си получават достойно. Българинът трябва да се научи, че само високообразованият човек получава добри пари и се радва на живота. Неграмотните навсякъде по света са бедни!

157

Еди

преди 1 година

Какъв е тоя кашкавал по 35 лева на килограм?Малко повече информация може ли?

156

Анонимен

преди 1 година

До 168, миличка, хич не ми пука коя си! Щом парадираш тук с имане си чисто и просто поредния нямащ нищо! Отивай наливай парцуца и се успокой! Егаси смехорана, или по-точно смехоранката!

155

Анонимен

преди 1 година

то пък е един кашкавал.,...ментете навсякъде!

154

Анонимен

преди 1 година

Аз имам познати, подобни на пиленцата от Монако. Купили дърта S-класа на 8 години, размазана от каране, носят се ментета на маркови дрехи и се парадира с милиони. А те, милите- тираджия и сервитьорка. Изработили за месец половин нормална заплата за спец в някоя западна компания у нас и моментално да се покажат. Иначе се живурка в панелка, а за Мерца пари за гуми няма. На газ е, разбира се.

153

до 168

преди 1 година

Не ти позволявам, миличък, защото имам 2 имота там и още над 10 по различни краища на света. Гърция е топ дестинация, а ти си човек с нисък доход, който се мисли за милионер. Както казах- не си. Хубава вечер.

152

до 166

преди 1 година

За Турция съм съгласен. Това е дестинация за бедни провинциалисти. Но в Гърция стоим средно по 2 месеца лятото. Наемаме вила с инфинити басейн на Лефкада- гледка от рая. Частен готвач готви само на нас каквото си пожелаем. Месец и половина уж работим, а останалото време- почиваме. Ама то работата ни в ИТ сектора е по 2 часа на ден. Зимата сменяме с Алпите- 2 месеца. А на мен ми се струва, че си някакъв рентиер, който си мисли, че с 20-30к месечно е милионер. Не си, миличък. Средна класа си.

151

Украинските бежанци

преди 1 година

В хотелите дават малко храна, ще протестираме

150

Анонимен

преди 1 година

Даже и това вие много. Заслужавате да гладувате като кучета. Защото на 50 60 и 70 годишните не им харесваше кашкавал от 3,50 лв. Сирене 2. 50 лв хляб от килограм за 32 стотинки. Салами кренвиши от 2 лв. Сега яжте ми ка ра. Да вие сладко.