20

Обикновен човек

преди 1 година

Кой беше този Борисов. Аха, сетих се. Този, който е живял по времето на БОТЕВА. Така се разправяха вицове и за приятеля му от БКП. Че е живял по времето на Лили Иванова. А пък го охраняваше от вицовете на българите. Не на тези от партията им БКП.

19

Анонимен

преди 1 година

Ердоган ще помогне, защото Борисов преди това е говорил с него. Няма как да няма пръст в тези разговори след като по същото време е бил в Истанбул. Скрит зад среща с Вселенския патриарх.

18

Грант турист

преди 1 година

Единствения народ ,който обича българите е народа на Турция .Другите или ни мразят или сме им безразлични.

17

Математик Алкохолик

преди 1 година

ЕС с 1.6 милиона мигранта едва не се разпадна ,фашизоид-национлоиди влезнаха в парламетите,расизма е на мода ,а в Турция има 5 милиона мигранта от кото 2 милиона сирийски кюрди и си ги гледа от 12 години разходите и за мигранти са над 50 милярда $...

16

Анонимен

преди 1 година

ПП ги боли промяната, целта е да се разсипе държавата за да станем роби на фащ

15

Анонимен

преди 1 година

Турция е полицейска държава. Колкото и мигранти да има, ако решат и един няма да припари до границата. И там са въоръжени и стрелят на месо. Но вие тук две години се дърпате да говорите с Ердоан. Смеехте се на Бойко, но на него му беше ясно, че да ги спре трябва да говори с Ердоан. Ваште глави сега уверяха като убиха няколко полицая. Жертвите тежат на Вашата съвест и твърдоглавие.

14

Одисей

преди 1 година

Напролет пак ще ги пускат с гумени лодки в Средиземно море и ... където стигнат.

13

Неразбрал

преди 1 година

Ама нали Ердоган обеща на Баце, че ще ни ги пуска? Поне докато Баце отново не вземе властта?

12

аа1830

преди 1 година

Хубаво е да се разбираш със съседите, още повече ако това е Турция. Но още по-добре е сами да си вършим нашата работа а не да чакаме някой отвън да ни ръчка, унижава и назидава. Отказа за Шенген бе точно това - мотивите на лицемерните Холандия не ме интересуват, нито австрийските, резултата е че се издънихме тотално и влачиме със себе си и румънците.

11

Анонимен

преди 1 година

Ако струпа турска войска лесно може да навлезне на бг територия както прави в Сирия уж че има кюрски престъпници.

10

До 8

преди 1 година

На него му е удобно да има големи групи в Турция, които да може да пусна към ЕС ако не му играят по свирката. Та и поради тази причина ги оставя да влизат в пограничните райони.

9

баба мара

преди 1 година

принципите на ататюрк отдавна са забравени никои не вярва на султана вечетяхната политика на балканите върви 100 години напред

8

Анонимен

преди 1 година

Пита са Ердоганя що не е затворил границите откъдето влизат в Турция, а сега ше си прай труда да затваря дето излизат от нея ?

7

Анонимен

преди 1 година

Дося кво е чакал ?

6

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

А нашите граничари не могат ли сами да "затворят" границата като им начислят по един АК-47 на калпак?!?! Или ЕС пак ще ни се кара оти 60 талибани скачат на 2ма граничари и едното джихадистче го одраскал куршума?!?! Ако не сме изнесли всичко за уСррайна и са останали автомати то нека ги ползваме, а другия вариант е да ги извозваме с рейсове до сръбската граница и Австрия Холандия и Германия да се оправят, щото те я надробиха тая мигрантска манджа - сега да си я сърбат.

5

Ром"с

преди 1 година

ГЕРБ и Борисов една граница-ограда за 12 години не можаха да я "сложат на крака" и да действа ,камо ли цяла държава.Досега защо не са имали дълги..броножилетки,за нощно виждание...защо и кой е виновен за това или по-стара българска традиция -няма виновни.

4

Анонимен

преди 1 година

Толкова сме жалки, че на други разчитаме да ни пазят границите. Скоро държавата няма да има човешки ресурс и за други важни неща.

3

само

преди 1 година

пашата мой да затваря границата

2

Анонимен

преди 1 година

Нека да обобщя. Ердоган ще притежава едно вечно кранче за контрол / рекет над България. Слушаме го, кранчето с мигранти е затворено. Не слушаме, кранчето е отворено.

1

Анонимен

преди 1 година

Ахахааххааха...най-големият виц е казал кучето Ердоган.