301

Чичовци

преди 1 година

Ще надминем Унгария по инфлация,корупция и рускоугодничество още до Коледа!Руските и турски дерибеи ни оглозгаха като пирани-безпощадни.ФАКТ!!!

300

Аллаху Акбар

преди 1 година

Окраината нема да съществува след войната, за да правим това сравнение. Дано нас ни има, да не сме турски вилает, че тогава русофобите ще станете първи фесове....

299

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще се отърве от русофилските окови и след войната ще просперира. А България ще продължава да стърже по дъното на ЕС благодарение на това, че лустрация нямаше и БКП, ДС и русофилите биват толерирани вместо да бъдат платени при идола им в Москва да си живеят там.

298

Бг Меси

преди 1 година

Сакън,нема да пипате гей парадите!

297

Гейовете не ми

преди 1 година

Пречат. Всеки русуфил ми пречи

296

Нещата в

преди 1 година

България ще се оправят когато изфърлим всеки рушуфил от тук

295

Хан Тервел

преди 1 година

Фъндък, кога ще забраните гей парадите?!?

294

ФАКТИ

преди 1 година

Страх голям страх тресе днешния политически режим в България да не бъде свален от власт.Скоро всичко ще се промени към по добро .Лавината от хора ще помете всички политически марионетки слугумващи на САЩ

293

Анонимен

преди 1 година

Тръгнали разгащени кои са лев крак кой с десен. Трябва им строева подготовка на протестиращите че скоро на фронта ще ги пращаме

292

Трябва ред железен

преди 1 година

Какво е това нещо . Не може митинг -шествие. Или митинг . Или да ходят в шествие.

291

Верно няма втора

преди 1 година

Кат Русия няма втораТъй престъпна на света,Тя е връщане в коптораТя е нашта тъпотаКато не щеш Просия-що щеш с РусияНападнахте вероломно първи така,както Хитлер е нападал през 39,40 и 1941 г.Лозунга вече е "ВАШЕ ДЕЛО НЕПРАВОЕ!ПОБЕДА НЕ БУДЕТ ЗА ВАМИ"

290

Фанндък фюрер

преди 1 година

Може шествия . Но предварително да декларират размера и съдържанието на плакатите и имената на протестиращите . И бройката. Ако има и най малко разминаване , по бързата съдебна процедура и митинга се разтуря.

289

тъй тъй

преди 1 година

До нормално 339 А комунизЪма!?

288

как сме

преди 1 година

неутрални, па сме за русия? :)))) мяса на онез - патриоти за русия :))))

287

Наказание за лъжата

преди 1 година

Подали са една заявление към общината, а са събрали коренно различно заявление. Такива лъжи не трябва да бъдат толерирани. Трябва да има силно наказание за организаторите, зареди лъжите която са предоставили към общината.

286

Станислав

преди 1 година

И тази сутрин ще повторя, защото виждам че се харесва. Всякакви машествия и митинги в подкрепа на Русия трябва да се прелъсват в зародиш със сълзотворен газ, гумени куршуми и водни оръдия. Знам че сигурно не им се занимава за 50 човека да си првят труда, но така действат с инакомислещите в Русия. Всъщност там ги прибират....

285

Анонимен

преди 1 година

насочено към насилствено изменение на конституционния ред и териториалната цялост на страната, както и че събитието може да е противоречащо на решенията на ЕС, съобщиха от ВАППак ли ще ставаме 16та република?!Нали сме ЕС васална република?! Фандъкова показа комунистическото си минало.

284

Соломон

преди 1 година

Трябват Соломонови решения забраняват се събиранията щото иде ковид . И никакви митинги за всички се отнася

283

Паси

преди 1 година

Браво на Фандъкова . Така трябва със здрава ръка да се бранят евроатлантическите ценности.

282

Тодор Живков

преди 1 година

Русия ще поеме контрола над България.Следва народен съд и почивка за заслужилите господа и госпожи на Слънчев бряг -Ловеч.Или при прасетата на остров Белене.Ние ще помагаме.