109

деватор

преди 1 година

Истинските програмисти не пищат. Тте компилират директно в двоичен код. Така става най- опримизирано и не губят време. Имат си огроми таблици със стингове и команди за директен достъп, само насочват пътя на кода.

108

ИТ

преди 1 година

Аз пък гледам сървърите как работят. Те щумят по цял ден и паравят пари. И не пиша толкова много код, защото съм го написал. Сървърите ми носят пари. Всеки сървър по 130$ на месец, А те са хиляди. Най-много работя, като правя миграции, ама и те са полу автоматични. Взел съм си хора да вдигат железата, че ме боли кръста. И това е до време Облаците стават все по-евтини, но все още обичам да гледам как щумят сървърите.

107

asash amim

преди 1 година

От декември 2022 г.влезе в сила директивата на ЕС и САЩ за борба с изпирането на пари (5).Биткойните и други монети, компрометирани от престъпници, могат да влязат в крипто портфейлите на потребителите. В този случай всички активи в портфейла са в черен списък и ще бъдат блокирани. Проверете портфейла си безплатно и без регистрация спешно: https://tiny.one/wn8ztkec

106

Анонимен

преди 1 година

Работа от къщи и зелен кон, няма. Не е имало, не съществува и няма да има никога. Месец напиняйте да ми обяснявате колко сте велики, богати и умно-красиви. Тези мантри съм ги слушал.

105

Американ

преди 1 година

До programist: "Пример в Alibaba работят 200 програмисти.. А ebay работят 100 пъти по 200.." -- глупости...

104

Анонимен

преди 1 година

И за коя ИТ фирма работят дистанционно тия "селяни"? Или това е военна тайна.

103

Предприемач

преди 1 година

IT-тата са най-добрите работници. За мен работят поне 10 програмисти.

102

Анонимен

преди 1 година

хахахаха великия български лаянар бизнесмен великия айти бъгаран лаянан му се виждат много 800 лева минимална заплата НА МЕСЕЦ ХАХАХАХА балгар миризлив лаянар

101

Анонимен

преди 1 година

един куп глупости в този "материал"... един куп глупости...

100

Анонимен

преди 1 година

ИТ сектора , телефонистите са начин управление на колонията .. Вместо инженерите да се заминават с индустрия те са в сектор нищо.. В ИТ сектора понеже няма друга работа работят електроинженери , машинни , строителни инженери, ядрен физик с докторска степен съм виждал даже..

99

programist

преди 1 година

Аз съм програмист и съм симпатизант на възраждане .. Да живее Възраждане те ми спасиха живота като ми отвориха очите за ваксините ... А за IT сектора когато САЩ загубят войната , ще останат много малко програмисти .. Пример в Alibaba работят 200 програмисти.. А ebay работят 100 пъти по 200.. Китай и Русия се оправят с много малко програмисти ..

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91, ами и сертификат има :) За разлика от ппошляци като теб, които единствено поркат до откат!

97

Анонимен

преди 1 година

Аз пиша на латиница ... от време на време на Паскал и на Пролог

96

До 105

преди 1 година

Вярвай си.

95

До до 94

преди 1 година

Миньор програмист е както еврейн миньор:-)) Демек -виц:-))

94

Запомнете

преди 1 година

Работа от вкъщи и зелен кон, няма. Не е имало, не съществува и няма да има никога. Това не е точно работа.

93

Анонимен

преди 1 година

Програмистите са обикновени черноработници. Но и между тях има хора със психични отклонения.

92

До дев

преди 1 година

Аз сам пруграмист и пишa на world.

91

до Дидо

преди 1 година

Мечтите са безплатни

90

До 94

преди 1 година

Бивш миньор съм на 72 години. Тази година завърших онлайн курс за програмист и от Януари почвам да работя за 14 хиляди лева чисто. Реших, че следващите 30 години ще се развивам в сферата на новите технологии.