21

Друга тема

преди 1 година

Елза Парини е травестит от Варна ! Ивайло / Елза Парини е босът на травеститите на България !

20

Французин

преди 1 година

А колко ще струва процедурата? Ще има ли отстъпки ако двама решим да приключим жизнения си път? А в други членове на ЕС кога?

19

нн

преди 1 година

Подайте молба за руско гражданство и ще ви се разреши проблема бьйстра

18

Анонимен

преди 1 година

Тя доброволната евтаназия вече започна с експерименталната генна терапия. Но за тези, които бързат, в канада (а скоро и тук), за сега само ще се предлага, а скоро и ще се насърчава евтаназията на болните, бедните и ненужните.

17

Анонимен

преди 1 година

Путин действа прагматично - отиваш на фронта, стреляш, убиваш или те убиват. Ако се връщаш обратно, пак те убиват.

16

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое е по-добре, да умираш в мъки, да имаш право да ги прекратиш, или да не ти дават да ги прекратиш. А тези дето скачат от 10-я етаж не питат никой.

15

Космонавт

преди 1 година

Просто следващ етап от сървайвъра който започна с измислената пандемия. Вярващите в политическата, образователната и финасова системи, обществото, медицината, науката, религиите и в личности, ще паднат в различни видове капани и ще бъдат анихилирани. Ще оцелеят само тези, които преди много години са разбрали, че еволюцията е само на душата и са работили в тази насока. Честито на печелившите.

14

Аз съм За

преди 1 година

Браво и в България трябва! Евтаназията е хуманно действие! У нас има много хора за евтаназиране! На първо място аз бих посочил Буци Мародера! Дай Боже и тука да има такъв закон!

13

Albi

преди 1 година

Да *** дъртите франчуля, ще освободят място за братята. Те бързо ще го запълнят. Имат производствена норма. На година по едно дете.

12

Анонимен

преди 1 година

"От една страна се намаля свръхпопулацуя, пестят се МНООООГО средства" - каква свръхпопулация в Европа бе биричед, в Индонезия, Нигерия и Пакистан са с по над 200 милиона човека :D решават проблема с джeндърите и наркоманите от бялата раса, които са психично увредени и през 2 дни в депресия. Ще ги заменят с нещо по-устойчиво като например с нигерийците, афганите, мароканците, кюрдите и турците и то само ако до тогава Европа не се е сринала икономически :D.

11

Христо Христов

преди 1 година

Възрастните са тежест за една демокрация, освен ако не се казват Сорос. В неговия случай действа законът за освобождаване на мясго чрез ликнидиране на себеподобните.

10

Анонимен

преди 1 година

Франция вчера остана без ток. Започнаха "поточковите" спирания на тока както обеща Макрон по телевизията.

9

Анонимен

преди 1 година

В нацистка Германия са умътвявали най-напред инвалидите, т.нар. програма Т4. Оказва се, че в западните демокрации могат да се прокарват тоталитарни мерки, ако са опаковани в зелена или либерална опаковка.

8

В Канада

преди 1 година

Промениха закона за евтаназията така, че вече не само нелечимо болни в последн стадий да могат да бъдат умъртвявани, ами всеки изпитващ психически дискомфорт. Тоест вие сте бездомник или пък длъжник и сте депресиран. Съответно ви препоръчват евтаназия като решение на проблемите. Този проблем е пример за хлъзгав склон и за прозореца на Овертон подобно на нормализирането на ЛГБТ, наркотиците.

7

Факт

преди 1 година

МВР предлагат евтаназия с честоти за всички бедни!

6

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли накъде вървят нещата? За сега само ще приемат евтаназията на повече места уж от хуманни подбуди. После, като в Канада, ще определят едни условия за живот, на които човекът ако не отговаря да може да бъде евтаназиран по желание, а след това ще приемат пак от хуманни подбуди, че задължително трябва да бъдат евтаназирани тези, които нямат добри условия на живот.

5

Анонимен

преди 1 година

Ноу фенкс, бич оф!

4

Анонимен

преди 1 година

Първо тези, които приемат този закон да се подложат на процедурата и след като я удобрят да влезе в сила за останалите!

3

Анонимен

преди 1 година

Според мен евтаназията трябва да се разреши на повече места. Защо да не бъдат спестени мъките на човек в тежко състояние? Дали ще живее още месец в мъки или 5 дни, каква е разликата? Скоро видях какво е , страданието и безсилието са огромни.

2

Анонимен

преди 1 година

Хаха оня ден гледах в Канада една дама, парализиран от кръста надолу ветеран, как се помолила на правителството да й сложат рампа на стълбището за да не се влачи по втори етаж по корем с количката и от общината й отговорили, че й предлагат безплатна евтаназия :D... западни морални ценности или западнали морални бедности, всеки може сам да прецени какъв е пост социалистческия свят. :) целия запад са шопи "на мен ми е добре като на Вуте му е зле"