303

Ганди

преди 1 година

Така е , а ти своя народ, разлика няма

302

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

301

Путин

преди 1 година

Ще се бием до последния бурят!

300

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно! Путин каза самата истина!

299

И.Б.

преди 1 година

Нека генералиимус Путин се огледа в чисто огледало и ще разбере, кой използва цинично украинския народ като пушечно месо.

298

ЬЬЬ

преди 1 година

Всичко казано по-горе от путин за Запада се отнася с пълна сила за путин,путинофилите и руската олигархично-мафиотска и фашизирана шайка. Те страдат от някакво странно очно заболяване и не виждат безсмислието на сторено от тях и хилядите убити руснаци и украинци за тоя дето клати дърветата. Правосъдието ги чака с отворени обятия.

297

Анонимен

преди 1 година

Цитат на един масов убиец,който няма никаква стойност!

296

Анонимен

преди 1 година

Това е патология.

295

Анонимен

преди 1 година

запада талмуд срещу кирилицата и православието , бялото християнско население като цяло е играта

294

Анонимен

преди 1 година

Е. Като се почна нали каза, че украински народ няма. И тия били руснаци. И бленували да се присъединят към Русия. Са какви са последно.

293

Дидо

преди 1 година

Днеска осъмнахме с мноооого Путинови путрети,цели 10 броя. Тя страницата Путиняса,че се и вмириса. Слагайте,още сложете,че като Ви думне скоро една мини ракетка от 15 килотона няма да останат и клони по дърветата. Тогава няма къде да му закачате портрета.

292

МОСКВА И КИЕВ ЗАЕДНО

преди 1 година

Тоз московски многополюсник или е много недоправен или хазарската ционистка мафия му е навила топките!Полюси ще има,както и бъдеще за света ако в Русия изтребите хазарските мафиоти,същото е и за Украйна и тогава ще има лъч надежда за света!А така наречената СВО е опит да запазите мафията в двете страни!Е да,ама не!Когато народите в Москва и Киев осъзнаят истината хазарските мафиоти вече са през океана!

291

Читател

преди 1 година

Путин: Западът цинично използва украинския народ като пушечно месоА ти използваш собствения си народ за пушечно месо

290

Куку

преди 1 година

Кой Запад??? Този който си затвори очите за вашите престъпления в Чечня,Грузия,Сирия,Молдова,ЦАР сега в Украйна! Е това вече свърши,другарю.....величието на Раша винаги завършва с купони за храна и виновника винаги е само един!

289

Реалист

преди 1 година

От украинка знам, че ако не е "помощта" от Запада тия отдавна да са се разбрали нещо и войната да я няма. Ама нали от тази "помощ" голяма част се връща на лобитата в даващите я страни и друга голяма част се краде на местна почва, как да я спреш войната..

288

Нострадамус младши

преди 1 година

Както винаги е прав !!! Някои трябва да си платят .... Винаги идва Видов ден .....

287

Да

преди 1 година

И все повече украинци се усещат. Но Зеленски държи мъжете като заложници и ги мобилизира направо по светофарите. Има доста видеа, ако на някой му е интересно нека да види. Не всички украинци са богати и могат да си откупят свободата, за да шътат по Европата.

286

toti

преди 1 година

Ами ти бе ,,освободител''какъв го дървиш там,та се правиш на миротворец с хилядна армия от *** зад които страхливо си прикривате користните цели!!Едва ли с специалната си операция ще постигнете ,,специални цели'',но света видя истинското лице на ,,човека ''зад маската и ръкавицата е хвърлена и играта започна !!Приятна игра !!!

285

123

преди 1 година

Аре бе наглец, кой превърна Украйна в полигон! Скоро и най-тъпият руснак ще разбере измамата!

284

Браво на Путин!

преди 1 година

До321======Руският президент обвини западните елити, че "съзнателно вървят към разпространение на хаос и изостряне на международната обстановка". Според Путин Съединените щати и техните сателити залагат на силата. "Те фактически разрушиха създаваната с десетилетия архитектура за стратегическа стабилност, агресивно разширяват географския обхват на експанзията на НАТО", каза той.