190

полковник Колев

преди 1 година

Подкупни продажници и предатели

189

198

преди 1 година

ми ко чакати.. :)))))

188

щото

преди 1 година

сме военна сила и може да си го позволим ;)

187

Изненадан

преди 1 година

Мислех, че ДПС ще продължи курса си на неутралност в политиката. Гласуването ѝ в полза на изпращане на оръжие за Украйна я поставя в позиция изхвърляне от Българската политика. Това ще стане в края на войната. ГЕРБ, ДПС, ДБ ще бъдат забрнени, а ръководствата им преследвани и депиртирани извън България, ако не са избягали. Такава е логиката на Българската история.

186

Мухаха

преди 1 година

Да изпратим и депутати, като бонус към военната помощ. И без това както и от оръжието тук нямаме много голяма полза от тях . Там поне Зеленски може да им камери някаква работа .

185

ПУТИН Е ЛА"&quo

преди 1 година

ДА НИ ЯДЕ ГЗ...!

184

Гордост българска

преди 1 година

Депутатите от 48-то Народно събрание, гласували за изпращане на оръжие на Украйна: https://pastebinТОЧКАcom/7hjLpWsu

183

Гордост българска

преди 1 година

Депутатите от 48-то Народно събрание, гласували за изпращане на оръжие на Украйна: https://pastebin/7hjLpWsu

182

Анонимен

преди 1 година

Не изпращаме, а някои изпращат. Аз изпращам и тях там.

181

Пикая на Русия

преди 1 година

Ама на БСП и местните русуфили два пъти повече

180

svetlina

преди 1 година

За какъв цивилизован свят говорим, нашият свят е далеч от това определение. В цивилизован свят конфликтите се решават по дипломатически път, а не с войни, няма намеса, в името на каквото ида е било, на една държава във вътрешните работи на друга, има други механизми за установявяне на мир , а не да се налива масло в огъня и да загиват хора и руши една цяла страна. Като някакви диваци сме размахваме оръжието и се избиваме за храна и надмощие, вие ми говорите за цивилизован свят, ха, ха

179

Anonimen

преди 1 година

Не знам защо още чакаме, а не се съберем на всенароден протест срещу джендъраските гробокопачи на България. България няма място във фашистко НАТО и фашистки ЕС

178

Анонимен

преди 1 година

А междувременно хлябът гони 3 лева, кашкавалът 30, но ние да се погрижим за украинците. Един киевчанин сподели, че непрекъснато откриват нови гробища и погребват укронацитата на пакети. Не смогват. И това въпреки оръжията, които текат към украйната като пълноводна река. А може и точно по тази причина. Няма оръжия, войната спира.

177

Анонимен

преди 1 година

нещо за срещата Си Дзин Пин с арабската лига - къде отива петродолара - и ние след него- мълчите като бити гъ-зове

176

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ,БАНДЕРОВЦИ НА АМБРАЗУРАТА

175

Алекс

преди 1 година

Крайно време беше.Влязохме в клуба на цивилизованите държави.Мнението на БСП/пенсионерска партия/и Възраждане/ниско квалифицирани и слабо образовани ***/ е без значение.

174

И. Петров

преди 1 година

Скоро ,както в Ирак ще се наложи освен гласуваното оръжие да се изпращат и военни контингенти. Синовете на гласувалите едва ли ще получат призовки. Сега разбирам защо т.н. народен съд е съдел депутатите за колективна вина. Например кой е гласувал за обявяването на "символична война" срещу Англия и САЩ ! Къса памет, нали!

173

Анонимен

преди 1 година

бг става враг на русия номер 2 после полша пазате се че петрол и газ нема да видите русия ще ви от мъсти после да не плачете че вие сте свиенали да обвинявате русия с плач не кадърни клоуни политици

172

Яяяя

преди 1 година

До КрунделМоже и да е вярно за планините ....Но пък от 226 изтребителя след края на Студената война останахме с 16 действащи. Позор!! Турците и гърците са по над 200-300. Между другото ,украинците търсят 155 мм снаряди, а не 122 . Такива каквито "Арсенал" бълва в момента на 3 смени и печалбата я обират американските прекупвачи.

171

Ssss

преди 1 година

До КрунделЕжедневно в Полша погребват с почести "доброволци" от регулярната армия. Циркулират повиквателни за да пращат запасняците "на учения". Руската страна официално твърди за около 1200 убити поляци и предполагат ,че в Украйна са около 10 000 с собствената си техника, оръжие, логистика. Неофициалната война Полша - Русия е започнала.