64

анонимен

преди 1 година

Възможно е народа да линчува тези , които са против съставяне на правителство, защото те са против своя народ, те са за обедняването на хората и за последваща мизерия , те не са българи , а нечии слуги.

63

Анонимен

преди 1 година

Тарикати с много пари тетолувани за професори пак искат да ни обират със здравни каси!Държавата на мутрите-партизани.

62

тома

преди 1 година

Професора е харесал дпс защото при тях ахмет раздава порциите а при герб боко.Имат единомислие

61

Анонимен

преди 1 година

И тръгна бай Г а н ьо към Шенген понесъл чанта със сланина салам, ракия, лук зелен и пушката на баба Нина. И пак не влязохме в Шенген но в ЛИДЛ пуснаха банани...

60

Анонимен

преди 1 година

Нужно е работни места и работа, а не сто здравни каси да обират данъкоплатеца.

59

Анонимен

преди 1 година

Около 6,7 милиарда са накрадените пари от Черепа,Мустака,Бобоковите,Баневите и кой ли не още !Към тях добавете крадците на ДДС,ало измамниците,трафикантите на дрога,нa емигранти,на фалшиви цигари и алкохол,таксиметровите шофьори в София поради направеното по времето на Борисов метро,което им изви ръцете да не могат да изнудват пътуващите от летището,от централна гара и т.н.Виждате каква лавина от престъпни интереси подпират фалшивите проекти на ПП,ИТН,ДБ,Мутри вън и това го постигат с М,адурките

58

Аноним

преди 1 година

Тук е пълно с празни самонадеяни канчета дето до обяд мразят себе си а след обяд останалите

57

Аноним

преди 1 година

Стига пишете лъжи анонимници нулеваците разрушиха държавата това как се нарича и се разхождат безнаказано и продължават да лъжат е като има дивани в тази държава

56

Анонимен

преди 1 година

Стрина Деса е като някакъв бухал там. Не ми е ясно защо тя и Томислав Дончев се влачат с човека, това си е направо обидно.

55

ДП плюс ББ

преди 1 година

Събрахме се! Е сега ви разкатахме фамилията! Ще ви окрадем до 29-то колено. Пхахахахахахаххахахаха. Роби!

54

Анонимен

преди 1 година

Окончателно, корумпираните оглавиха протеста срещу себе си. Те ще реформират съдебната система и ще се борят със престъпността по високите етажи, т.е ще се борят срещу себе си. Нищо ново. Еврозона и Шенген през крив макарон.

53

извън темата

преди 1 година

Тая Деса се разхубавила. Става за ... вицепремиер. Ъхъмм.

52

Смях

преди 1 година

Най-сетне! Заедно в радост и тъга. Щом толкова се обичат, да се вземат.

51

Истина

преди 1 година

Извинявам се много, но този човек не става за министър председател. Ако имаше някакви качества да беше оправил поне проблемите с медицинските заведения (да заведения са защото ако не си платиш ти казват нищо ти няма ходи си, от 1во лице с думите им от последната седмица) в страната!

50

Анонимен

преди 1 година

Да, нужно е работещо правителство, но това на ГЕРБ и ДПС )))

49

Бай Иван 2

преди 1 година

То ясно че герп и дпс искат да крадът пак по много ,но въпросът е защо се опитват да ни заблуждават? Толкова наивни ли смятът българите?

48

Анонимен

преди 1 година

Габровски, щял да бъде независим, ама познай кога? Ако беше независим, още с встъпването си няколко човека от герб и дпс тярбва са арестувани, начело с Бойко Борисов. Но познай, кога ще се случи? Независим, как лъжете. Бойко сигурно си пее, избрах добра порода магаре и прекарах всички отново, нали сме прости.

47

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ+ДПС+Възхода+изрожденците ето ти правителството. Изрожденският вожд Копейкин може да оглави министерството на антиевропейската и антизападната проруска пропаганда. Сигурен съм че ако му осигурят такова министерство веднага ще подкрепи правителството.

46

от северозапад0

преди 1 година

Вие какви европейци сте? Помниш ли когато Мика Зайкова говореше от трибуната на парламента за ниските доходи? Помниш ли в същия момент бизнесмените от ГЕРБ как тропаха по банките? Помниш ли? Това европейско ли е? Това първо на първо дори не е морално и се прирявнява на открит геноцид пред цялото българско общество. Европейци били. Вие първо станете човеци. Нагли хора.

45

Радослав

преди 1 година

Габровски щял да бъде самостоятелен и да прави правителство от експерти, а на всяко негово явяване е заграден от гербери които да му набиват канчето и да му казват какво е заповядал вожда. Хайде няма нужда от поредната кукла на конци зад която да се скрие Боко защото знае, че правителство няма да има. Къде е Меси на балканите? Защо не го сложихте него, поне на всички да е ясно кой ще води правителството ако го има? Поредната гъбка която да бъде жертвана за да се спаси егото на шизофрена бойко.