126

toti

преди 1 година

Дреме му,като знае още колко запасни ще умрат,дори герой ще ги направи с един тенекиен медал,че те *** на малко се радват там!!!

125

Анонимен

преди 1 година

Хей, Бонго бонго ли си, монго ли си или си ***? По прилича да си от *** крадливи "братя"... сиреч от миллетя! След майдана в Украйна нацистите създадоха паравоенни формирования и с редовната арбмия започнаха да избиват "за спорта" цивилно руско население в Донбас. Къде си видял тук в България армията да прочистква районите с турско население? Макар че заради убийствата на българи и терористичните действия на турците у нас преди "голямата екскурзия" Тодор Живков трябваше да изсели всички.

124

Анонимен

преди 1 година

Украинската земя си е изцяла руска, и Русия никога няма да я отстъпи на извергите от САЩ. Безумците още вярвят, че Украйна печелела или че ще спечели. Че и Крим щели да си върнат?!?!? Ненормалници. Крим винаги е бил руски и такъв ще си остане. Това че им дадоха земи да стопанисват не значи, че ще ги оставят да ги прочистват от руско население. Сега си ги връщат обратно и никой не може да им попречи. Крайно време е Путин да вдигне редовната армия и да ги приключи за седмица, а не да ги търпи.

123

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго. Според мен мнения като твоето не трябва да се допускат , но ще ти отговоря. България е Демократична страна и такава опастност няма. Ако Украйна беше демокрация никога нямаше да се стигне до война.

122

Гошо

преди 1 година

Не бе, гледат мача на Хърватия и Бразилия. Ей сега ще започнат да пишат глупости.

121

Анонимен

преди 1 година

Доста намаляха мненията на потомците на Янко-Шумкаря. Дали пък не взеха да се усещат какво става?...

120

Анонимен

преди 1 година

До по предния мислител , може би нямаш образование и квалификация щом си вадиш хляба по форумите , но видиш ли имаш опорки и схващаш нещата , а пък другите не ги схващат.Това ми прилича на самочувствие без покритие.

119

Анонимен

преди 1 година

Ако съм детска учителка няма да имам самочувствие да си позволявам да пиша мнение по принцип.

118

Анонимен

преди 1 година

На 124 аз не мога да сложа минус но не по политически причини а по стилистични. Това е нелицеприятно мнение. Не знам кой би му сложил лайк.

117

Анонимен

преди 1 година

Гнусните мнения за путин какво помагат на украйна и какво допринасят за Бг. дали ще ни приемат в Шенген.

116

Бравос Джуджи...

преди 1 година

...а у аеродрому Гомеля , как дела....ха,ха,хааа....

115

Анонимен

преди 1 година

Ей туй му викат npoz но упорит! Пpozтотията е сила!

114

333

преди 1 година

Русофилите още не са загряли, че войната вече не е за превземане на Украйна , а за спасяване на руските елити. Варианта Русия да превземе Украйна приключи в средата на март, когато руснаците изядоха шнура при Киев и избягаха с 200. Сега руснаците проточват войната за да се спазарят за по изгодни условия за праекратяване (или замразяване) . Може да успеят да запазят гриниците от преди войната и да не ги подкара съда в Хага, но да имат някаква реална изгода от тая война - няма как да стане.

113

Анонимен

преди 1 година

До Мы вращаем Землю "Наконец-то нам дали приказ наступать!" ------------ и докъде стигнахте бе ***?

112

Анонимен

преди 1 година

Джуджи не може да стиска вече да не се наака , ама е не спира да лъже

111

Анонимен

преди 1 година

До с.т. 113. то пък щото Байдън е много добре. А и Макрон. И Зеленски е добре, ама на две пътечки. Като погледнеш всички европейски лидери.... все са добре.

110

Анонимен

преди 1 година

Какво продължение бре чичо Путин?! Нито войската ти войска, нито оръжието - оръжие!!!Само замечталите се български потомци на Янко-Шумкаря вярват че ще спечелиш! :)))))))

109

наглост

преди 1 година

Хиляди нещастни руснаци са захвърлени на открито на фронта в студ и дъжд без подходящо облекло а путин си пие шампанско в кремъл и им разправя, че ще продължава войната.

108

до "Боби"

преди 1 година

Няма да ти отговарям, защото не си грамотен. Нямаш едно изречение без правописни грешки. Не разговарям с неграмотници. с.т.

107

Мы вращаем Землю

преди 1 година

:) Джендърите не ви ли харестват песни в които се пее за мъжество и себеотрицание? Или частта "Потому что мы рвмся на Запад!" ви плаши до смърт? ХА ХА!