9

Анонимен

преди 1 година

Жертвите на Чалгарите на Слави са 40-50 хиляди.

8

Адмирал Кенефчийски

преди 1 година

Яко ще се мре! С невиждана ярост трябва да се изкъртят всички пейки! България спешно да закупи 20 милиона чували за трупове!

7

Анонимен

преди 1 година

Над 38 хиляди регистрирани жертви на пропагандаторите против маски и ваксини, а реално да три пъти повече. Ще има възмездие.

6

Анонимен

преди 1 година

От около седмица има увеличение на броя на новите случаи в България, което вероятно е началото на новата вълна.

5

Анонимен

преди 1 година

186 нови случаи и 49 постъпили в болница. На мен ми се виждат прекалено много постъпилите в болница при такъв брой нови случаи.

4

Анонимен

преди 1 година

Единият починал е от групата на 30-39 годишните, другият от групата на 80-89 годишните.

3

Мутафчийски

преди 1 година

Спирайте плановите операции, че трябва да се мре, ама яко да се мре! Вчера един, днеска двама, а аз 7 милиона чувала съм поръчал! За какво иначе сме похарчили народни пари?!

2

Овцете блеят

преди 1 година

Това е само за поддържане на "огъня". Да не забравяте думата пандемия, ваксинация и т.н. През февруари 2023 всички държави членки на СЗО ще обсъдждат правен договор за справяне със следващата пандемия. Обвързващ договор. Те сигурно знаят и кога ще бъде следващата пандемия. Та може и да имаме спокойна 2023-та, но след това медицинския фашизъм ще се завърне с пълна силна. Кромид мерките ще ви се сторят песен, овце такива! Така става като се дупите! По команда!

1

Парите, или живота

преди 1 година

На колко години са жертвите на бялата мафия? Ако са били пенсионери и не са имали пари да си платят за живота, 100% никой не им е обърнал внимание.