16

Анонимен

преди 1 година

Самолетите са най големите замърсители на въздуха. За едочасов полет самолета изгаря 10 тона керосин. Ако си спомнят в началото на пандемията всички самолети ги приземиха и веднага се усети възстановяване на природата. През април валя сняг. Но иначе ние с колите сме замърсителите дето 10 тона бензин го изгаряме за сто години.

15

Анонимен

преди 1 година

Самолетите имат график и трябва да излетят - със или без хора на пистата.

14

Любител

преди 1 година

Как нашите протестъри не се сетиха да са залепят за Орлов мост. С двете ръце и с дупето нагоре. Може и да е голо.

13

Анонимен

преди 1 година

Тези инди*види носят упа*дък не само за Германия, но и за цял свят! Къде са властите?!, защо тези хора свободно вършат това?! Те искат да се унищожат цели сектори! Зелени за засаждане на дървета да, но не и изкри*вена лу*дост, ако хората не се осъзнаят и не ги игнорират, ще се върнат не години, а векове назад! Не може мал*цин*ство да тероризира цели сектори! Явно тези хора не са пси*хич*ески наред и са вредни и за обществото и за природата!

12

@

преди 1 година

Просто не трябва никой да ги отлепя. Да ги оставят залепени за по 1 седмица и да видим след това дали друг ще се лепи някъде?

11

Един

преди 1 година

Най лесния начин за отлепяне от пистата е , с една щанга през китаката и ,ще се научат !

10

Ангелов

преди 1 година

Тия *** и екоактивистисъвсем са откачили!

9

северозападняк

преди 1 година

На бас, че освен екоактивисти са още вегани и тpaнcши*аняци

8

Анонимен

преди 1 година

ТОВА НЕ СА АКТИВИСТИ! Това са ТЕРОРИСТИ!

7

Анонимен

преди 1 година

Да ги залепят за пода на някой арест, като ги пуснат да им залепят на челото по един самолетен билет за 10 000 евро (нали не им харесват евтините) от Берлин до Мюнхен и да им кажат, че докато не го платят, няма да бъдат допускани до нито едно летище в Германия. Може и по един шут в гъ_за като бонус.

6

Анонимен

преди 1 година

"Тези някак си магически не са Заплаха За Деморкацията?" - Не са, защото спонсорите им са същите, които спонсорират "демокрацията". И за да съм ясен ще допълня, че за мен демокрацията е най-добрата форма на управление, но ние реално никога не сме живяли в демокрация. Избираме си кой да гледаме по телевизията, но не и какви политики да се водят. Изборът ни се свежда до това, дали ББ, КП или Нинова да са министър председател, когато се приеме политиката Х, но Х ще се приеме, който и да е на власт.

5

Анонимен

преди 1 година

Тези някак си магически не са Заплаха За Деморкацията?

4

Анонимен

преди 1 година

Хаха. Що не ги оставиха залепени - без вода и без храна, да ги видим колко ще изкарат? Хахах. Или да пуснат някой самолет да им кацне отгоре, да ги намели на кайма - да видим дали после ще се лепят. Големи са уфсе!

3

Анонимен

преди 1 година

А някой ще ми обясни ли как точно тези келемета, са стигнали до пистата необезпокоявани, че дори са имали време да се залепят? Франкфурт всяка минута излита/каца машина. Берлин и Мюнхен са малко по малко натоварени, но все пак..

2

преди 1 година

След като не пречат никому, да си стоят там докато сами се махнат.

1

Луди секви!

преди 1 година

То кати ги удари една криза и ще им ориентира житейската философия!