95

Анонимен

преди 1 година

Един съвет - "кандидата за премиер на ГЕРБ Николай Габровски" може да го съкратите на "момчето на Бойко".По-лесно се разбира и не се налага да се помни име на някакъв човек, който след 3 месеца ще е сменен както се случи с всичките преди него.

94

ЕХО

преди 1 година

НИЩО НЕ РАБОТИТЕ АЛЧНИ ЗА ПАРИ СТЕ ***

93

Анонимен

преди 1 година

Че кому е нужна подкрепа от комунисти ???? Това са лузърите на България - колкото пъти са управлявали , толкова пъти са катастрофирали държавата !!!! И затова ще стават все по-малко, докато изчезнат от политическия живот изобщо !!! С наглост и простащина взеха властта на 9-ти септември, но вече не е 1944 г. !

92

Анонимен

преди 1 година

много искахме да ви подкрепим ,ама нямахме желание

91

Анонимен

преди 1 година

Коментар # 100 се отнася за твърдението в к.92, че ПП, ДБ и БСП са путинисти. Моля?!

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Нито ПП, нито ДБ са лоялни към Путин. ПП са с проамериканска ориентация, ДБ са маша на И.Прокопиев, а БСП с лидер Нинова стана определено дясна партия. Възрожденците сами не знаят накъде клонят. Трите партии заемат деструктивна позиция и ако ББ и Д.Атанасова замълчат за известно време, оставяйки Т.Дончев да говори, ще се стигне до мига, в който коня, визирам народа, ще хвърли ездача си - лидерите на посочените по-горе партии. Друг изход няма. Остава и ПП да се изака.

89

мдааааа

преди 1 година

нищо ново. обикновен червен феодализъм. наследена титла и длъжност. само тук. дори и в частните!

88

Анонимен

преди 1 година

Вече е смешно.Нинова от провалената четворна коалиция докарали страната до това положение с пп- тата и дб-тата,бе много самонадеяна.Скоро я разкараха и от социнтерна .ГЕРБ са първи ,8хората ги слижиха първи,а малките партии и особено провалените ,защото 2 г. шуробаджанащина,заеми,лобизьм,диктатура,еедин куп бъркотии,и с големите претенции..

87

Анонимен

преди 1 година

Голямо уважение пада към Смокиновото листо на Баце. И как няма да го уважават, че ако се махне това листо ги чака минаване с 200. Други пък разправят, че онова под листото било вече импотентно и затова вече го прикриват.

86

Реалист

преди 1 година

Който не целува ръката на попадията ще целуне попа по оная работа ! Нинова Пепейците и Дебейците какво казват- за нас са най важни нашите малобройни избиратели а не България !

85

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ сигурно, няма да подкрепи втория мандат. ПП пътуват към небитието.

84

въпрос

преди 1 година

Ти мен уважаваш ли ***.

83

Анонимен

преди 1 година

Политическото его на БСП, ДБ,ПП е нищо друго освен лоялност към Путин, алчност и жажда за власт, омраза към България. За тях е по-добре България извън Шенген, огъваща се, непредвидуема, корупционна страна, разграден двор, каквато я направиха, ако те не са на власт. Никакво чувство за национална отговорност. Хората виждат това. Ще си получат наказанието подобаващо.

82

Анонимен

преди 1 година

Никога кандидат за премиер не е получавал толкова личностно уважение от опонентите си! Предстои да видим втория и третия мандатоносители КАК ще бъдат "уважени".

81

анонимен

преди 1 година

Всички отивате при ИТН и ПП и БСП И ДБ. Оставяйте ги да си помечтаят още малко

80

ами

преди 1 година

пълни нещастници ППи ДБ И БСП, какво си мислят че ще постигнат с нови избори...некадърниците си остават некадърници, ако ще и петдесет пъти да гласуваме,само пречат на тия които реално искат да решат проблемите

79

Анонимен

преди 1 година

80 Понеже ти, не признават професор Габровски, значи никой не го признава. "Такова животно нема". Прочети поне биографията му. Да не дава Господ, да ти се наложи черепномозъчна операция, тогава близките ти ще треперят пред операционната, молейки проф. Габровски да те спаси.

78

Анонимен

преди 1 година

80 Хаах, сигурно често си поглеждаш в лексикона от реалната. Спести ни тъпите си коментари. Явно, неразбираш за какво става въпрос.

77

До 77

преди 1 година

Просто ще изтечат в канала като партийката на чалгаря,тя природата не обича изкуствените неща

76

Анонимен

преди 1 година

78 Резилът е за ПП,ДБ,БСП, Възраждане е антиевроатлантическа партия. Габровски постъпва достойно, опитва да спаси България, в критичен момент. ПП,ДБ БСП заложиха държавата, срещу своя егоизъм и алчност. Хвърлиха държавата от хаоса, който създадоха в пропастта. Българи, трябва да накаже ПП,ДБ,БСП. Който гласува за тях, гласува против България.