102

Чугун

преди 1 година

Бая комунисти още трябва да се затрият, че да се оправи България. Има бая чугунени глави за претопяване.

101

Анонимен

преди 1 година

Що лъжете бе? 90% имат собствено жилище, 60% имат повече от едно жилище! А били бедни? Бедните се редят за супа пред църквата и търсят къде да спят! Трябва една истинска криза и яко данъци за всички! Ай сиктир, бедни били...

100

Анонимен

преди 1 година

Ха дано станат 100%, че 75%-те да заминат във вечните ловни полета и да си преосновем държавата! Това са всички тези гласуващи за едно кюфте с бира и за когото им наредят! От такива България няма полза, колкото и брутално да звучи!

99

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПохвално е че добре работиш и печелиш но май мислиш че положението е нормално с тези заплати на висщистите.Това е проблема.

98

Анонимен

преди 1 година

до 110 Какво да мразя учителите ве? Ти нормален ли си? Аз съм обикновен склададжия мотокарист завършил средното с четворка и взимам 1700 лева, учителят висшист ми взима 1300. Кого да мразя ве? Моя брат е шпакловчик и взима 2000 лева, няма и средно образование.

97

Анонимен

преди 1 година

Никой не е по продажен и зъл като некадърника.В тази държава в големите градове е пълно с работа и се търсят квалифицирани кадри на големи заплати.За съжаление огромната част от населението се е родило ограничено и нищо и не е изучило от мързел и простотия.Такъв зъл народ който лесно се манипулира не оцелява в 21 век.Да мразиш висшистите,лекари и учители това е най голямото падение.Но остава ви само да пишете по форумите,но глада ще дойде първо при вас.

96

Анонимен

преди 1 година

Русенско варено при бай Тошо баща ми беше напълнил раницата половината с такива консерви, като отиваше запас 1986-та. Вкусотия. Преди няколко месеца реших да си купя русенско за да видя какъв е вкуса...дали е от онова време. Вкусих и си изповръщах червата. Нямам думи!

95

Анонимен

преди 1 година

до 99 Ти си обикновен *** за да дразниш хората тук. Ти даже съм убеден, че не си бил роден през соца, камо ли да помниш каква е била храната по него време!

94

Анонимен

преди 1 година

до 103 Даже в началните години на уж така наречената ни демокрация някъде до 97-*** 98-*** почти всеки петък и събота се чуваше отнякъде силна музика и купони в апартаментите. Сега не мога да чуя за половин година един купон някъде да има в квартала.

93

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен!

92

Тиквата

преди 1 година

Не може да бъде! Нали от 15 години сме европейци бе!

91

Анонимен

преди 1 година

Днешните плювачи по соца даже не знаят вкуса на истинско сирене, истински кашкавал, истинско кисело мляко, истинско прясно мляко, истински домат, истинска краставица и т.н. и т.н. Саламът от онова време и същия "салам" сега са несравними, сега сякаш ядеш амбалажна хартия.

90

Анонимен

преди 1 година

Как беше по времето на соца може да се съди и по усмивките. Преди 1989 година усмихнатите бяха много, а намръщените малко, а сега рядко виждаш усмихнат човек. Имаше еди период от доста години след 1989 когато не видях нито един усмихнат човек.

89

Анонимен

преди 1 година

до 99 Храната при соца ли беше твърде малко вее, краварче? Едно време всички граждани ходеха събота и неделя на село и пълниха багажниците със зимнина...месо зеленчуци туршии, лютеници. Сега хора не останаха по селата, камо ли баба ти да ти напълни багажника.

88

Анонимен

преди 1 година

до 99 от 100 И Не ровеха в кофите защото всички имаха работа при бай Тошо, даже и най-необразования римлянин ве, папагалченце!

87

Анонимен

преди 1 година

до 99 Друго си е сега качеството на саламите викаш...от 100 вида салам един не става сега. При бай Тошо имаше 2-3 вида луканки ама вкусотия, имаше салам Камчия с чесън да си оближеш пръстите. Имаше един шпеков салам да си оближеш пръстите. Имаше едно кисело мляко което вкисва след 3 дни защото беше истинско, а не сега да траят млеката по един месец и нищо да им няма. Е как няма траят- набухани със стабилизатори. Кашкавал Витоша един път сега 100 вида и един не става. Ти ли ще говориш за качество

86

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 76 Все тоя соц ви е в мечтите. Да, никой не ровеше в кофите, защото там нямаше нищо! Храната беше твърде малко, за да се изхвърля. А качеството? - мамма мия, бях дете тогава и помня как майка ми се възмущаваще от салама, в който имаше цели соеви зърна. Даже не си правеха труда да ги смелят. За свинското с воня на риба вече е писано много. А дрехи, обувки? Трябваше да имаше връзки в такъв магазин, за да си купиш нещо, което не прилича на *** или ватенка.

85

Анонимен

преди 1 година

Чета статията и гледам цените на апартаментите , някъде има грешка .

84

Анонимен

преди 1 година

До Х417, да ти кажа и аз съм в тея 10%, ама тъй като е постигнато с много учене и много труд не ми пука за онея 75%. Когато уех до късни нощи ми се подиграваха. Когато работех лятото ми се смееха, а те жулиха фалшива водка по купони. Еми сега са част от движението на мрънкачите. На всеки според заслугите! Има един много як хаштаг #СтигаМрънка

83

Гонзо

преди 1 година

Абе каква е тази самоомраза към всичко българско? Аз пък казвам че българите са най-харните, най-надарените и най-фотогеничните. Само трябва Бойко и Делян да отпътуват и след това България ще стане рай и ще има опашки на Калотина от желаещи да се върнат в родината.