82

Анонимен

преди 1 година

Та вие си умирате всеки ден и без вашето заявление, г-н Кличко! Накрая ще останете 5-6 млн. души.

81

Анонимен

преди 1 година

Укрофашист

80

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Боксьор е човекът, макар и не много умен. Не му се сърдете... Няма да коленичи, ще умре прав.

79

Анонимен

преди 1 година

Кличко: Руснаците се бият за пари, ние по-скоро ще умрем, отколкото да изтървем толкоз много пари , които и без това други ( украинския народ) ще връща ...

78

Анонимен

преди 1 година

На Кличко му пожелавам коледно чудо : 5 минути на ринга с дедо джуджи ! Аз мога да осигуря кофа след това да съберат каквото е останало и да го върнат в москва.

77

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли е срам да препечатвате всеки ден тези рекламно-дезинформационни тъпотии?!? Може ли да обясните защо Зеленски е милиардер в зелено, а също и хората около него, щом не работят за пари? (то е срамно да се казва "работят" като се има в предвид, че всекидневно ликвидират по не по-малко от 1000 човека украинци, които пращат да умрат, заради своите користни далаверки). Кличко и той, замеря се с пачки, върти далавери, въпреки че е малко *** от много бой по клавата.

76

Анонимен

преди 1 година

Вие няма за кога да коленичите бе боксьор пр ст, щото вече сте наведедени и сте се хванали за палците.

75

Анонимен

преди 1 година

ВСУ извършиха няколко неуспешни атаки в посока Спорни и Берестовое, като загубиха повече от 50 зомбита,три бронирани машини и два пикапа. Продължават и боевете за Водяное, Первомайское и Невелское.Руската армия отблъсна всички атаки на ВСУ срещу позициите им в района на Николски ДНР. С подкрепата на артилерия зомби нацитата бяха изтласкани на първоначалните си позиции с големи загуби в числен състав и техника.

74

Клецко

преди 1 година

Зарязах бокса, почвам борба! Най обичам да съм в поза партер а Другарят Путин да е върху мен и да ме доминира!

73

афродита

преди 1 година

И кой,и на кого го казва?А какви са повечето при вас?Наемници!!!!!!!

72

По същество

преди 1 година

Руснаците се бият за пари, вие за чест и нация. Всеки се бие за това, което няма.

71

до AZZ

преди 1 година

Зеления, както го наричаш не избяга , когато руснаците бяха на 3 км. от президенството му, и сега се разхожда из цялата си страна- на 15 км от фронта, Защо си мислиш , че ще избяга сега? А питам за един преател КЪДЕ Е ПУТИН?, нещо не се вижда в "новите" "руски територии". А между впрочем знаеш ли колко пъти е бил в Крим от 2014г.?

70

Добра идея

преди 1 година

Ами значи ще умрете - това напълно устройва Рисия!

69

azz

преди 1 година

И ще коленичите , и ще умрете....виж зеления *** ще се отърве - ще избяга с натрупаните пари....а вие му мислете....

68

до човек

преди 1 година

Европа увеличава бюдбета си ме заради заплаха от Руския, а заради заплаха от САЩ. България включително. САЩ и Великобритания безспорно стоят зад взривяването на Северните потоци. Рочно те показаха, чв ще не се спират пред нищо, готови са на разрушат инфраструктурата на "партбцорите со"< ако не слушкат. Висш началник оръжейник на САЩ се хвали пред Тв, че насочват и контролират всичйи стрелби на украинците, контролират и нашето небе и земя,"Партцорите" са само пешки, които да плащат с живот и пари

67

Анонимен

преди 1 година

"Нито една ракета не успя да удари столицата" Не е успяла, защото руснаците не се целят по населението, целта им не е унищожение и разруаха, а временно парлизиране на определени участъци. За с,етка на това, водените от британските и американски военни, украинските войски се целят по търгоси обекти, детски градини, стадиони, мнвста за раздаване на помощи и жилищни квартали. Стрелбата по АЕЦ-овете и далекопроводите към тях, стрелбата по водоподаващата инсфраструктура - най-вече от самото начало.

66

А

преди 1 година

Ей сега си призна тоя, че не изплащат парите на своите войници, а като умрат ги водят безследно изчезнали, за да не плащат на вдовиците и децата. А колкото до умирането-продължавайте да настоявате и кьорав украинец няма да остане жив.

65

Анонимен до Човек

преди 1 година

Не Путин бръкна в нашия джоб а санкциите наложени от Европа бръкнаха в нашия джоб. Не може да санкционираш и то най голямата и най мощна страна в света и да няма ответен оттовор русофобе. Ако Европейските страни ако мислеха за народа си първо нямаше да си затварят очите за разрастащия се фашизъм в Украйна и за издевателствата над рускоговорящите. Нямаше да налагат санкции и да пращат оръжия а щяха да искат мирно решение на проблема. Но понеже са васали на сащ ще страда народа на Европа.

64

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Украинският фашизъм Вова!

63

И ние бяхме така

преди 1 година

И то цели 500 години - рекорд за Балканите.. Добре че бяха братята украинци иначе щяхме да сме за резила поне до началото на 21 Век. Сърбите и Гърците откога още премахнаха г.нидите от aнaдола 150-200 години преди нас, ние все не можем, се ни е нужна помощ нали сме ин.вaлиди