90

Оня

преди 1 година

Просийката да остави след себе си глад , смърт , и разруха ?!? Това е пропаганда , където минат колхозниците , там е раят на земята!

89

007

преди 1 година

1000 ракети изтрелели има един електрически стълб сабарян

88

Анонимен

преди 1 година

Да обаче укрите свалиха около 10 хиляди ракети и па нямат ток.

87

Анонимен

преди 1 година

Ако не престане помпането на оръжие за украйна очаквам путин да започне да пуска и страховитите ракети които плащат абсолютно сериозно нато

86

Жжээф

преди 1 година

Само така

85

Анонимен

преди 1 година

До Знай - Най-голямата заплаха за ИСТИНСКАТА демокрация (не тази, която ни позволява единствено да избираме кой да гледаме по телевизията) са полираните мозъци. Знаеш ли защо? Защото живеят в авторитарен свят, казват им, че държавите им са свободни и демократични и те вярват, и дори защитават господарите (робовладелците) си. Ето това е истинската заплаха за свободолюбивите хора. Русия не е свободна страна. И народът й не е свободен, но ако си мислиш, че ти си, значи спадаш към ... (виж по-горе)

84

Анонимен

преди 1 година

Откакто ракетите на Русия свършиха, започна ежедневна ракетна атака срещу Украйна. Да се смееш ли, да плачеш ли. Само за ден 1000 ракети. Може би ако не им бяха свършили ракетите щяха да изстрелят поне 3000. Явно това се е имало предвид с въпросните статии, в които още преди месеци ни убеждаваха, че ракети няма.

83

Аноним

преди 1 година

Те руснаците не бяха ли свърши ли ракетите

82

Армагедон

преди 1 година

Е нали все нямат?

81

Жуков

преди 1 година

До 89 целият свят помагат на наркоманската чета но едни 20 процента от територията я няма

80

Анониmus

преди 1 година

Ако някой е забравил - ударите по енергийната инфраструктура не започнаха от началото на войната. Украинците имаха ток до момента в който не решиха че са голямата работа и не взривиха кримския мост с камион бомба. Това е руския отговор, а за първопричината никой не говори.

79

Хой

преди 1 година

Северна Корея ,Иран помагат,но и техните ще свършат.

78

не може да бъде!

преди 1 година

Най-отговорни и високопоставени лица от разузнавателните служби на САЩ и Великобритания,най -големите медии ,агенции и най-известни "разследващи" журналисти още през лятото съобщиха ,че руските ракети са свършили ,така че не вярвам сега написаното да е вярно!?

77

УМЕН

преди 1 година

Малкото джудженце Зелчо в момента мисли вариант как да се самоубие.Седи в бункера и си мисли как да свърши мизерното си съществуване,а Путин ходи по международни форуми и срещи. Това ако не е унижение какво да е!?Жалки са урките. .Ако сега не бяха САЩ и Европа,че им тъпчат пари сега от Кийев до Камчатка щяха да говорят на говежди, да носят плакати на изкукалото деденце и да се поздравяват с Хайл Соррросс!

76

Анонимен

преди 1 година

Е как бре? Нали нямат ракети и патрони от блатна?

75

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Урките са в шах-шех и остър цайтнот.

74

БАЧКАТОР

преди 1 година

Озаряновка, Андреевка, Зеленополие. От нощес са превзети от руснаците. Ай честито!

73

Бай Ристо

преди 1 година

Е отде толкоз ракети у Русията? Ми те нали са под енбарго руснаците!? Те не знаят ли че са под сакции?

72

А Х

преди 1 година

Малкото джудженце Вива в момента мисли вариант как да се самоубие.Седи в бункера и си мисли как да свърши мизерното си съществуване,а Зеленски ходи в Херсон,който уж е част от Русия.Това ако не е унижение какво да е!?Жалки са руските.Ако едно време не бяха САЩ и Европа,че им тъпчат пари сега от Масква до Камчатка щяха да говорят немски,да носят портрети с Фюрера и да се поздравяват с Зиг Хайл.

71

Психиатър

преди 1 година

До ДАЙ БОЖЕ ..Да съм винаги роб на САЩ---а не соц-роб на РУСИЯ --- БЕЗ ПАРИ и в пълна КОМУНИСТИЧЕСКА МИЗЕРИЯ..хахахааа. - Селски преди санкциите наложени на Русия помниш ли, какви бяха цените не само у нас ами в Ес..за мозък се моли на Бог, ще ти трябва.