4

Анонимен

преди 1 година

Боже, какви и д и от и са американските марионетки в България?!? Понеже пионките на САЩ в EU цъфнаха и вързаха с намесите си в пазара на енергийни източници, тези тук веднага и те да повторят техните глупости? Видяла жабата, че коват коня, вдигнала и тя крак за подкова... Лукойл се излъга да си пренесе дейността в България и тези бързат да ги прогонят. Това управление до нищо добро няма да доведе.

3

Анонимен

преди 1 година

Вчера Си Динпин е пристигнал в Саудитска Арабия, Самото пристигане е било съпроводено от екскорт ескадрила от изтребители в небето, даже с цветен "килим" зад тях в червено и жълто (цветовете на китайското знаме). На летището го посрещат поне 20 представители на саудитската кралска фамилия. Очакват се кардинални договорености в посока отмяна на въръзката на петрола с долара и връзването с юана. Същр: руките кораби под флага на Малта. Кипър, Гърция ... са се пререгистрирали в Саудитска Арабия.

2

Анонимен

преди 1 година

Огромна грешка ще е ако Лукойл затвори!, това ще е краят на България!, нека хората работят спокойно! Лукойл е само и единствено в полза на българия!

1

Анонимен

преди 1 година

ДПС (Ахмет Доган) видя възможност и веднага реши да клекне върху Лукойл, с помощта на Възраждане, ГЕРБ и БСП. Разбира се, в името на държавата. Не си мислете че държавата ще поеме контрола.