103

toti

преди 1 година

ЧЕ ТЕИ БОГАТСТВА ДА НЕ СА НА БАБА ТИ БЕ ДРАГИ...НАЛИ ВСИЧКИ СМЕ ХОРА И ТАЗИ ЗЕМЯ Е НАША ...НИМА САМО РУСИЯ ИМА НУЖДА ДА ЖИВЕЕ ОТ ПРИРОДНИТЕ БЛАГА..?? ТОВА СИ Е ЧИСТО САМОУБИЙСТВО !!

102

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

За нас, българите е важно да изметем шайката продажници, *** ,предатели и българоубийци,и след като полежат при Бай Ставри,да ги изритаме при англо- краварските им господари,ако все още има хора,които милеят и искат България да оцелее през вековете .Анатема на Безродниците като Сулю Паситто, прероден Пастиркин,Коня,Драгалевския Ай дук, Гнома,смърдящият Пинокио,Асфалт паша,Цвъко Молитвената закуска,Ал Фашагата.До девето!

101

Анонимен

преди 1 година

Изключително прав Лавров!За това ни правят прости и необразовани за да можем да наведен главата по лесно

100

Анонимен

преди 1 година

До popa ot razgrad:" Сащ иска ама си плаща" Я кажи бе маиньольо като си толкоз отворен колко плаща фащ за нефта от Сирия,Ирак или Либия дето източва толкоз години вече? На това му се вика не промит , а липсващ мозък!

99

Крим не е руски

преди 1 година

вече със закон Европа се отказва от руските богатства...ха хах ха ха дръжте си ги бе Лавров.

98

Анонимен

преди 1 година

Това се казва заблуждаваща пропаганда.

97

Анонимен

преди 1 година

Значи Русия не може да богатее от природните си богатства, а саудитска арабия може, сащ може и тн. Ми то по тази логика евреите също трябва да раздават технологиите си безвъзмездно, щото всички сме на една планета, по същата логика богатите трябва да си раздават парите на всички на които не им достигат. Ех че позорни мислители сте тези дето възхвалявате "демокрацията"

96

Ех

преди 1 година

Тези руснаци станаха за посмешище с опорките си.

95

До До №3

преди 1 година

"Проблените изведнъж изникват по границата на РФ" да тоест в ДРУГИ държави. Не В РФ! Ние имаме една плюнка на югозападната ни граница с армия от 2000 човека въоръжени по-зле от тримата ултраси на Струмска Слава - Радомир. Ако пратим 2-*** с един Голф 2-ка ще прегазим цяла РСМ, но видиш ли не го правим. Щото това, че съседа ти е каиш не ти дава право да му събаряш кошарката. Рашките винаги са били и винаги ще бъдат варварски селяни, колкото по-бързо се затрият толкова по-добре!

94

Анонимен

преди 1 година

До IQ 3.14. То и САЩ може да се разпадне на 51 държави. Знае ли се?

93

Popa ot razgrad

преди 1 година

Тия тотално изкукуригаха...западът иска, но си плаща...та нали Русия дължи цялото си парично богатство именно на търговията с природните си богатства...

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81. Всичко това го искат САЩ. Дори украинските земи вече са разпродадени. Та се питам, защо умират украинските войничета?

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88. Плаща си Ф 16 на хартия.

90

Анонимен

преди 1 година

Е пък за кво ви е на Раша природни богатства?. И с тях и без тях сте си дъното. Глад и мизерия. Само заплахи и агресии към целия свят. Опоскахте всички тоалетни чинии на Украйна. Вани още не крадете щот не знаете за кво се ползват.

89

баба мара

преди 1 година

естествено че за природните ресурси стават воините и конфликтите те саубии-ци и крад-ци по генезис

88

Анонимен

преди 1 година

Природните ресурси не са на няколко човека в Русия по един или друг начин ще ги ли лишат от привилегията им да се разпореждат с тях.

87

Анонимен

преди 1 година

Дребни и невзрачни "eврoaтлантически" поклонничета, които се плюнчите под коментарите и оставяте кафявата следичка, толкова сте ограничени, че дори не можете да осъзнаете колко лишено от съдържание е безсмисленото ви съществуване...

86

Анонимен

преди 1 година

Да, и запада си плаща сметките. Обича да си сменя и доставчиците. И да, границата на НАТО е там където, са границите на членките на НАТО. Това не го прави нападателен съюз, просто намалява зоната, в която вие можете да безчинствате.

85

Анонимен

преди 1 година

Ужас! Западът иска да окоси руската трева и конят да няма какво да пасе! Нека го успокоим, в Хага ще има достатъчно.

84

Джак Ричър

преди 1 година

#78 Анонимен: Ви - петата *** и/или леберастична колона ли се обаждате? Какво правите в Родината ни?!?