15

Мдаа

преди 1 година

Стрижи стрижи , още може , овцете само това ги оправя!

14

Аз

преди 1 година

Да попитам тази цена само за тези, които си плащат ли е? Защото в Столюпиново в Пловдив инкасаторите не смеят да влезнат в квартала да отчетат водомерите за общите водомер няма смисъл да пиша там е подигравка с всички нас, тъй като има кооперации които нямат общ водомер, което е несправедливо, до кога ще плащаме на братята роми водата ами ако и ние откажем да плащаме кво става?

13

Анонимен

преди 1 година

А във Дулово колко ще е, да каже Тошко ?!

12

Анонимен

преди 1 година

КЕВР-а е много специален случай и се нуждае от особено внимание спешно! Каквото му покажат за разход, приема ... с разбиране /да не ползваме езика на омразата/. Там някъде се крие и високата цена на тока. И там гледат с разбиране. На концесийка ли ще ги подаряват ВиК-тата или направо ще ги приватизират за 1 евро?

11

Анонимен

преди 1 година

по времето на соца нормата на водата (за изчисляване на мрежата) беха 40 кубични метра на човек за месец... тоест около 200 лева на човек ... За трима - 600 лева .. ко му плащаш без пари.

10

А РОМСКИТЕ ГЕТА

преди 1 година

И ЗАМЪЦИТЕ С ПЛУВНИ БАСЕЙНИ, КОГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПЛАЩАТ ВОДА ?

9

Анонимен

преди 1 година

11 така е. Аз от вода не пестя, всеки ден перални, обаче точно с дете къпането е скоростно..Ако почнем и това да пестим ужас ще е направо не знам. Лятото в горещините няма да може човек да излезе от спестовници, за градския транспорт не зн, да не говорим че сапуна поскъпна двойно. Този дето ползвам от лев стана 2.50,а на детето шампоана е 20-25 лв, понеже качествен.

8

Анонимен

преди 1 година

тия нещастници нали държавата им компенсира тока? От хора дето работят във ВИК знам, че помпена вода 1 кубик е 1 киловат ток, в момента е 20 стотинки, с всичките загуби го тури 1 лев, заплати ремонти - максимум 2 лева. Тия иск да лапат 5, от които 3 са за нечии чекмедженца

7

Анонимен

преди 1 година

бившия шеф на ВИК Пловдив направи едно състочние с подкупи, сделки за наши хора и едно крадене. Мерцедеси, почивки, апартаменти и заплата от 60,000 на месец. Та вие как сте роби, добре ли сте? бееее бееее

6

Анонимен

преди 1 година

закръглете на 10лв, офцете търпят всичко и даже май е по добре да е 15лв. Беее бееее няма проблем, 500г робство ни превърнаха в едни чудесни послушни спящи роби. беее беее

5

ам'чи тъй де

преди 1 година

Нека силистренци са спокойни, това в ОЙРО е само 2,70........

4

Анонимен

преди 1 година

До кога овцете ще траят и ще ги стрижат незнам, това с В и К си е пладнешки обир. Навсякъде се лее вода и никой не тича да оправя пробивите, но клиентите плащат всички загуби по трасето, къде го има това.

3

Albi

преди 1 година

Хайде, пак се почва. Тия мъки край нямат. Водата е природен ресурс, на всеки се полага. Тия тръби от нашите баби и дядовци са слагани. Мазните дружества нищо не инввстирате, само лапате. Да не може човек да се пидмие. А и кладенците искате да побарате, още малко и за дъжд да плащаме. Обирджии.

2

Анонимен

преди 1 година

Вино ли ще тече?

1

А ще повиши ли

преди 1 година

качеството на услугата?