52

Ппп

преди 1 година

До 19. Ти понеже бъкаш от мозък и си много умен и аз да ти кажа. Ей така да си знаеш и да станеш още по-умен. Манипулациите с машините не се правят в тъмни стаички-прав си. Те се правят в едни светли стаи от хора, които чакат като лешояди края на изборния ден. Тогава с няколко клавиша и пароли вършат цялата далавера и то с голям успех и малко усилия. Този грабеж с хартиени бюлетини би се получил много по-трудно, от много секции и много хора с голям риск. Хайде да помислиш, ако можеш разбира се.

51

Аноним

преди 1 година

52 А ТИ СИ ПЛАТЕН ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НА *** И *** ВСИЧКО ПОТРОШИХА В ДЪРЖАВАТА ВИЖДА СЕ ЧЕ СИ БЕЗДЕЛНИК И ЗА БЕЗПЛАТНА БИРИЧКА СРАМИШ ДЪРЖАВАТА В КОЯТО ЖИВЕЕШ

50

Анонимен

преди 1 година

СТИГА ВЕЧЕ герб(МЕСИ) и дпс ни управяха.

49

Анонимен

преди 1 година

хм... ПП да се разследва, а безобразията на герп няма ли някой да подхване или там гешеф е опънал чадъра?... 3 милиарда български пари даде ББ за путинския поток

48

Анонимен

преди 1 година

"НЯМА СРАМНА РАБОТА"- НАПРОТИВ ИМА И ТОВА Е ДА СИ ПИСАЧ НА ГЕРБ И ДПС

47

християнин

преди 1 година

Ще видите,че двете бандитски групировки-ГЕРБ и ДПС, ще се опитат да развалят всичко.Щото Боко тиквата и Ахмед кразеца ще пострадат.

46

бизнес отпадък

преди 1 година

Сама мафиот маже да иска другите да чистят улиците.

45

Анонимен

преди 1 година

Нито сам Болен нито съм Беден,но искам мутрите и мафиотите да получат заслуженото.Аз съм Мениджър в голяма компания.Винаги съм мислил доброто на България. Ще се радвам България да е справедлива държава и народа да е по-богат.А пиша тук,понеже виждам ,че хората четат и се впечатляват.Виждам ,че партиите масово плащат да се пише в една или друга посока.

44

Анонимен

преди 1 година

В живота идва справедливоста рано или късно.Няма как да се избяга от нея.Живот е такъв.Както виждам нещата май Буци и Гешко ще чистят улиците.

43

Аноним

преди 1 година

46 ТОВА САМО БОЛЕН БЕДЕН ЧИЛЯК МОЖЕ ДА ПИШЕ ГОРКИЯТ 46

42

Анонимен

преди 1 година

Дано да отнемат на мафиотите парите и имотите и да ги накарат да рабоят и да чистят улиците.Не Ви се ли иска справледливост.Дано да се борят за това и ще гласувам за тях.Не е необходимо да ги вкарват в затвор,а в рабтническо общежитие.Ще ми е кеф да видя Гешев и Борисов да чистят парка например или ***.Даже ще им купя кафе и баничка ако ги видя .Ей така от кеф.

41

Аноним

преди 1 година

43 А ТИ ЗА КОГО ГЛАСУВАШ И КАКЪВ СИ ДА НЕ СИ ИЗВЪНЗЕМЕН ИЛИ СИ СЕ ОБЪРКАЛ И МИСЛИШ ЧЕ САМО ТИ ЖИВЕЕШ ПО ТЕЗИ ЗЕМИ

40

Анонимен

преди 1 година

Не е важно от кой си ,а важно е кой какво върши.Аз съм за законност и справедливост.Да се разследват всички и да се отнемат имущества и пари на тези,които не могат да докажат произход.Да се разследва и прокурора Гешев.Да няма недосегаеми.Само тогава ще има справедливост.Ще гласувам за тези които направят това.За сега виждам само ПП и ДБ,че искат това.За тах ще гласувам.И достатъчно е да им лтнемат парите и имотите,да не ги вкарват в затвора да ги храним,а да работят в някой *** или на улицата.

39

х.й

преди 1 година

Има две причини да гласуваш за герп-или си мутра,или мутрите те хранят като държавен чиновник.

38

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асилен са първи в прокуратурата, за разследване на няколко афери.

37

Kaka

преди 1 година

Да си спомним за "протеста" на "умните и красивите".Може ли умен човек да се подвете по акъла на Мая Манолова, Бабикян, Хаджикян, Учиндолския. Тези "умни и красиви" ги излъгаха и ги обяздиха ПП и ДБ. Като са умни не видяха ли ,че Киро има проблем с главата? Не видяха ли ,че Кокорчо е *** и изманик на квадрат? Не видяха ли, колко е харизматичен Гнома?А какво ще кажат за Христо Иванов - мечтата на всяка жена.Но Излъганите трудно си признават.

36

f

преди 1 година

Има две причини да гласуваш за ПП.Или си много прос, или си много ***.Изберете си.

35

Анонимен

преди 1 година

Винаги ще има хора които искат да учат, работят и живеят на запад. Така и шарлатаните от ПП са отишли да учат с парите на комунистическата номенклатура, а сега се правят на много загрижени за държавата. Вместо да останат в "успешния" си бизнес, яхнаха държавната софра и започнаха да лапат.

34

m

преди 1 година

Кой гласува за Киро и Кокорчо?1. Всички, които получиха кокал по време на тяното управление и тените близки.2. Абдали (както прочетох по-долу). Абдали е меко казано. Неудачници и безработни.Жалки и безработни хорица с големи претенции.3. Служителите от фирмите на Прокопиев, Васил Божков и оня от Белград.Те излизат и да крещят пред парламента на т.нар. протести. На техните протести нормални хора няма.

33

Анонимен

преди 1 година

До реалист НЕ БЕ ПИЧ, ТОЛКОВА ТИ Е СИВОТО ВЕЩЕСТВО ,АКО ЗНАЕШ КАКВО Е ТОВА !