13

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да информирате за такива неща и ще спрат ! Трябва да е забранено да се пишат такива новини !

12

Анонимен

преди 1 година

Ееее каква новина ... никога преди никой не се е бил, или преди е нямало толкова "загрижени медии" ? П.С. Може медиите да ни информират и когато някой ходи до тоалетна, нали е модерно да сме информирани :)

11

Факт

преди 1 година

Липса на наказуемост при малолетните води до това.Цялото училище обхваща периода до 18 години тоест в цялото училище цари ненаказуемост те затова стават тея неща и не само в БъГъ просто е НЕдомислено от правна гледна точка.

10

Анонимен

преди 1 година

Всеки е ходил на училище и знае, че такива неща се случват. Аз знам и друго нещо - историята винаги има две страни. Не става ясно каква е гледната точка и на двете деца, за да можем да се ориентираме кой е прав и кой крив. Аз знам само, че дори и най-деградиралия човек не тръгва да бие някого просто ей така, за забавление. А дали е правилно нещата да се решават с бой - ами не е правилно, но хората го правят откак свят светува и скоро едва ли ще спрат. Явно ни е в гените.

9

До Анонимен 1

преди 1 година

Една година не е кой знае каква разлика. Нищо чудно 12-годишният да е бил по-едър, той не случайно е избрал точно това момче. За съжаление, май ще се наложат правила като това, което предлага по-долу N5. Ние хилядолетия наред сме градили цивилизация, сега раждаме и възпитаваме само по 1-2 деца, за да можем да ги направим стойностни хора. Паралелно с това хрантутим едни, които се опитват да ни налагат дивашките си порядки. Друг вид мерки са нужни, не "оказване на съдействие" на побойника.

8

мамка му да еба

преди 1 година

това заслужава един як бой , ама много як.

7

Анонимен

преди 1 година

Още помощи дайте на индийците. По 15 да ги раждат. Хем проблемът с раждаемостта ще решат хем ще ни избият.

6

Не...

преди 1 година

...се заблуждавайте, че такива случки стават сега поради някаква деграгация на обществото. Винаги е имало такива рецидиви в училищата поради завист, лошо възпитание или друго вредно влияние. Просто сега се дава гласност чрез многобройните технологии, ТВ и радио. Ето, героя се снимал. 1973 се дипломирах като учител и 40г. съм работил в училища към съответните махали. Видял съм какво ли не. Трябва да кажа, че и тогава, и сега, % е малък. Възрастните трябва да са на място...и два звънки шамара.

5

Анонимен

преди 1 година

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖАЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШАЙКАТА МУ Г РИНДЪРИ БЕ CEЛЯHИ ПР0CTИ!!!!!!!!!

4

хаха

преди 1 година

е ходи създавай в Австралия тогава, е$ати мисленето.

3

Рамбооо

преди 1 година

*** станаха по силни от нас......Съвсем скоро ще се роди нов Хитлер и тогава жална им маика....

2

Съдията Дред

преди 1 година

Няма педагогически стаи ... няма ТВУ-та , няма работещи институции .... ДимУкрация , баце , всеки си прави каквото си иска а Полицията и прокуратурата основно се самосезират за да погледат малко сеир или да не бъдат обвинени от хората в бездействие ... После обявяват че нищо не може да се направи и отново потъват в тихичките си и удобни канцеларии ... Прекрасен Нов Свят ........

1

Анонимен

преди 1 година

Нали жертвите на насилие са само жени? Аз от години казвам обратното, но фондерлайнен казва обратното.