58

ББ

преди 1 година

До перколобистки манипулации,несправедливи...а представи си бочко в Харвард...или да си вади хляба в...Канада...ще е резил...ще умре от глад...ще свърши като клошар,кгб го инсталира тук и "управлява",разбирай ограбва животите ви в служба на путин и мечтата му за империя,плати с нашите пари една тръба от ксоято не получаваме нищо...3 милр.,позволи с цацата да ограбят КТБ и платихме над 4.6 милр.,даржи ви в страх през службите ви,държащ ви на минимална...робство,за да ви манипулира и да гласувате

57

перко

преди 1 година

Да, ама не! Когато с Киро *** нарушихте Конституцията от какво се ръководеше? Иссам вБългария да има повече министри като тях, или ти попадна в отбора на "ШАРЛАТАНИТЕ"!

56

Анонимен

преди 1 година

радев, не се оправдавай! Ти назначи кирчо-кокоровите крадци, некадърници и лъжци в политиката, дори наруши Конституцията за да ги пробуташ. Ти размаха юмруче и с парите на олигарсите, организира протести и преврат срещу законното правителство. Ти си виновен, че киро-кокоро-дебейците съсипаха държавността и държават, че в угода на олигарсите закриха спец правосъдието и ни натресоха чудовищна инфлация. От 2 години управляваш чрез служебните, и си виновен, че не ни приемат в Шенген. Импийчмант!

55

ББ

преди 1 година

министрите ви г-н реЗидент работят за...лУкойл...съдираща по две кожи от гърбовете на Народа ни,такава наглост не е било,вашето е национално предателство,ще ви търсим отговорнист...Слънцето винаги изгрявяа,и нашето...това на Народа ми също ще изгрее и ще ви съдим справедливо...но строго..."успех" в службата ви на путин с борисов и доган-пеевски!!!

54

Истината

преди 1 година

Решението се подхвърли от жителите на курорта Златни пясъци и подкрепени от гр. Варна, че ще му предлагат да премине след Дондуков към тях. След Дондуков има работа ама едва ли ще им откаже. Г-н Костов не им устоя едва ли г-н Радев с вярното си семейство ще избере странството пред рибата в тигана но ще видим. От Истината бягат колкото и да е тъжно

53

Анонимен

преди 1 година

55 Но и ПП влязоха в дийл с Радев, като го излъгаха, че приемат предложението му, а после се отметнаха. Без да са дали съгласие, Радев нямаше да ги вкара в политиката и врастта. Шарлатани.

52

Анонимен

преди 1 година

Киро просто и Асен крадеца забравиха ли, че именно Радев ги извади от анонимността и ги инсталира в политиката? Освен това ПП чрез Ат. Атанасов, известен като гнома, изяви желание ГЕРБ/т.е. "мутрите"/, да подкрепи втория мандат.

51

Решетников

преди 1 година

Моралният упадък на този индивид започна,когато подкрепи фашистите в Русия ,а за да не го натирят на Запад,там заговори друго. Просто момче,***....

50

Министъра

преди 1 година

Егати и държавата..."Щом и аз мога да коментирам".Препратка към..."Егати и държавата - щом аз станах министър".

49

Анонимен

преди 1 година

На Радев му се искаше да управлява , чрез ПП , но удари на камък , а какво казала лисицата ,като не стигнала гроздето......та така!

48

Радев,

преди 1 година

Признат грях - половин грях. Нооо загубихме 2 години!!! Колко струва това на държавата - на нервите ни, на финансите ни, на перспективите ни....станахме за смях на света!

47

ЕТО

преди 1 година

ТОЧНО ЗАТОВА НЕ БИВА ДА ИМА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! НЯМА КОЙ ДА КОРИГИРА ГРЕШКАТА НА ПРЕЗИДЕНТА, ОСВЕН ТОЙ САМИЯТ! НО ТО НЕ Е СИГУРНО ВЪОБЩЕ!!!

46

О хо хо

преди 1 година

Радев се довери на " Америка за България", ама ТИЯ СЕ ОКАЗАХА ПО- ГОЛЕМИ МУТРИ ОТ НАШИТЕ СИ! УЖАССС!

45

Еми

преди 1 година

Прави са ПП. Радев върна мутрите и това са САМИТЕ ПП. И НИКОЙ ДРУГ!

44

Сълза и смях

преди 1 година

Радев,много подла душица се оказа

43

Анонимен

преди 1 година

Кучетата си лаят, кервана си върви...

42

Анонимен

преди 1 година

Айдааа и Радев се гушна с Бойко! Как е тръгнало ще затънем още повече!

41

Анонимен

преди 1 година

Ех мръсно зелен чорапче. Ти си тоя, дето руши държавата.

40

Всички

преди 1 година

...знаехме, че Харвардци с мошеници, само Радев не знаел? Хайде да не му се доверявам! Когато въртяха далаверите с газта, и подписваха договор с Джемкорп, що ли не видях Радев да размаха юмрук? Явно и той е в далаверата! Вероятно държавата тепърва ще затъва в кризи, и Радев бърза да се дистанцира, че нямал нищо общо! И всички да му поверваме!

39

555

преди 1 година

Г-н президент,признат грях е половин грях и българския народ осъзнава,че с лъжи и манипулации сте бил подведен от главатарите на ПП, които се оказаха типичния башибозук(в превод означава повредена глава). Това са неорганизирани хора, незачитащи нищо друго ,освен огромния си меркантилен подтик и с лъжи и доказана шарлатания следват своя пагубен път, като вредят на себе си и на народа. Като достоен български офицер вие защитихте воинската чест, а като президент на Р.Б.вие показахте морал. Респект!