51

Анонимен

преди 1 година

не се пени корни, с хартията достатъчно заби България, както преди това ни направи за смях с отношението си към Украйна и недаването на военна подкрепа към нападнатата държава

50

Анонимен

преди 1 година

А Нинова отива при невролога хирург? omg За да му каже, че не го подкрепя.... лично?

49

Анонимен

преди 1 година

Корни хич да не се прави на лидер. Вкарала е по нейните списъци хора за две тестета карти. Колкото по-рано се махне от БСП, толкова по-добре. Все пак е нужна градивна опозиция.

48

Анонимен

преди 1 година

Тая вече е смешна, сега ще види при нови избори, че хартията ще и докара още по нисък вот. Хората се отказват от нея заради тази глупост.

47

Клошар

преди 1 година

И ся ко праим с тия 20 депутата за 19 министерства. За двайстия чоп ли ша фърляме. Алоооооо, вече не гласувам, не разбрахтели, продажници

46

Васко

преди 1 година

Българина трябва да осъзнае и направи пълен бойкот на левите! За съжаление е все още има отломки !

45

От Вселената

преди 1 година

Разглеждах стари снимки на моите прабаби и прадядовци, баби и дядовци, на майка и татко, Бог да ги прости и само като си представих, че всички са ме правили с радост, с бойно изкуство и страст, от яйцеклетки и спepмa, клетките в тялото ми скочика, натиснаха копчето на мозъка и започнаха да крещят: "Сутрината в Планината, Слънцето като Изгрее на ХорИзОнта, извади Боздугана напред и започни със Слънчеви лъчи да оплождаш всичко живо по Земята, за да има Народ - Славен Български Народ!"

44

Истукан

преди 1 година

Една от причините за предсрочни избори до безкай е тази на снимката. Тя докара БСП до дъното. При нови избори БСП вън от парламента. Само създават хаус.

43

Анонимен

преди 1 година

Хартиената коалиция, която беше спретната в тази шарлатански парламент от откровени ***, които правеха всичко възможно няколко седмици за да върнат хартиената бюлетина, без да се погрижат за истинските проблеми - корупцията и масовия бандитизъм. Но как да се погрижиш за нещо от което си част ти самия? И какво направиха БСП? Угодиха на ГЕРБ за да се самоубият от парламентарния живот.

42

Кочева

преди 1 година

Нинова мо,зъби ли те болят или нещо друго ?! Къде ти изчезна "лъчезарната 100 каратова сатанинска" усмивка ?! А ти защо мислиш,че някой изобщо ще иска да се коалира с твоята вехта партийка ?! Аут си - народът няма да те допусне повечедо министесрки стол !!! Нас-лушахме се на твоите пред и след изборни обещания,увещания и демагогски извъртания! Омитай се от политическата сцена !!!

41

АнгЦар

преди 1 година

Лейди Даяна си имала свои планове за унищожение на СССР които трябвало да бъде заменен от проект за възстановяване на Руската монархия на Цар Николай Втори и я пречукаха..............Италианска ВЕНДЕТА на Путин има в Украйна подарък от СИК на БКП

40

От Вселената

преди 1 година

Комуниста, получил от партията велосипет и за да покаже на всички. колко е нaпет, кaчил се на колелото и започнал да кoси, пeре, да пopи с Бoздyгaна си всичко що е отпpед. Кoсил, кoсил, окoсил и гpивата кoсмaта, за да не може вeче да хвъpчи с кpилата, започнал да я пepe, прaл я, прaл и нaкрая от умора заспал окoло нeя с езичe лaпнaл нейнaта цицyнка. На сутрината тя кат се разсъбудила. Пеpнала му един шaмар и той хвръкнaл на съсeдния дoвар! А там го чакала следваща кoкeтка с рaзвявaща тpoмпетка!

39

ЩОМ ХИТРЕЦА ДОГАН

преди 1 година

ИСКА ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ, ЗНАЧИ ВЕЧЕ Е НАПАЗАРУВАЛ ДЕПУТАТИ

38

Чичо Мастичо

преди 1 година

Защо не пишете за това как днес тази дебела *** Нинова вкара проекта за вдигане на прага на 4200? Ало жърналя. Къде сте? Спите ли?

37

Анонимен

преди 1 година

Но са ЗА Кирето и Асенчо и Христо Иванов .БеСеПе ,ООО БеСеПе--еее.

36

Анонимен

преди 1 година

До БравоАбе! Ей! Български Бок...и!СРАМ ЗА СТРАНАТА! Вие НЯМА ДА СИ ИЗЧИСТИТЕ КАРМАТА! ЗАЩОТО ТЯ СЕ ИЗЧИСТВА С ЛЮБОВ!НЕ С ЛОШО С ДЯВОЛА! ВИЕ ЯВНО ИСКАТЕ ДА СЕ БЕДНИ МРЪСНИ С МРЪСНИ УЛИЦИ С НИСКИ ЗАПЛАТИ И НАЙ НИСКОТО НИВО НА БОЛНИЦИ В СВЕТА *** НАВСЯКЪДЕ И БЕЗРАБОТИЦА И ВСИЧКО КОЕТО СТЕ ДОЛНО ВИЕ И ЧАКАТЕ НЯКОЙ ДА ВИ УПРАВИ КАТО ТРЯБВА САМИ ДА СЕ ОПРАВИТЕ. АМАН! ОТ ПРОСТОЛЮДИЕ. ЯВНО хората НЕ ИСКАТ Да ЖИВЕЯТ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЩОТО САМИТе тЕ СА НЕНОРМАЛНИ! НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕТЕ САЩ!

35

Анонимен

преди 1 година

Стига с това БСП бе! Те не са фактор. Щяха да са, ако бяха станали една съвременна лява партия. Това е ни риба, ни рак. Мутан-ти някакви.

34

Браво

преди 1 година

Корнелия им го .... точно в десетката.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен30 КЕФЯ СЕ НА МИНОСИТЕ, ПО ТОЗИ НАЧИН НИСКО АКЪЛНИТЕ СЕ БРОЯТ !

32

Анонимен

преди 1 година

Гласува твърдо с меките си китки.