42

Кой беше тоя смешко

преди 1 година

Че обвинява доказан специалист по неврохирургия. Аааа, сетих се. Тоя крепеше оная работа на културиста докато подпираше Ококорчо

41

Психодиспансер 48

преди 1 година

Няма значение дали ще го подкрепят.По-важното е да им раздаде визитки и да почват лечение.Нещо си им има.

40

тъй де....

преди 1 година

Много ясно, този Гаргаровски само ще отваря устенца като Никулденски шаран, а Буци зад завесата ще диктува.

39

Анонимен

преди 1 година

Щом е техен кандидат, кой друг да стои, Кирчо ли?

38

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези адипозни (свръхтегло-вни) снимки? Защо все някакви шопари трябва да управляват България? Нищо което е свързано с ГЕРП трябва да се пуска близо до власт! А ПП сами ще си направят сепуко (харакири)

37

Анонимен

преди 1 година

Тия па от ПП откриха Америка!!! А тоя на фотото е угоен за коледа.

36

ПОЕТИЧЕН НИКУЛДЕН

преди 1 година

Габровски - идеален премиер за българските овци. Той е НАЙ НАЙ НАЙ. На КОЙ е човек се знай! На КОЙ коленото лекува! На КОЙ - дето все на умряла лисица се преструва и по БайГаньовски битува. Поредният намерен под кръстопът или над кръстопът. За кой ли път, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ!

35

Анонимен

преди 1 година

Боже, ПП и ДБ, както и БСП се оказаха дъното. И тия ни управляваха половин година. А зад вас какво стои, бе ненор.малници? Кои са ви вождовете? Бойкикев ли с потомствен комунистически род? Атанасов ли, ченге от ДС взело участие във Възродителния процес? На Киро айде мога да му простя, защото изгори руснаците /само разни чистачки и готвачки от руското посолство/, защото осигури танковете с газ. ДБ е една помийна яма пълна до горе с бивши на режима на Живков. И какво постигнаха? Върнаха Радев.

34

Анонимен

преди 1 година

Хаха Борисов 12г. Не можа в Шенген да ни вкара интересно защо ?Може би защото му знаят тъмното минало и какъв точно е Борисов, а то се оказа че голяма част от върхушката която управлява е същата. Радев-ГЕРБ-ДПС-БСП и разни други клакьорки които са купени и пригласят

33

Анонимен

преди 1 година

Зад всичко ХУБАВО стои Борисов и екипа му. Но вие не можете като тях. Още дълго трябва да чиракувате, за да научите как се работи тази професия.

32

Анонимен

преди 1 година

Габровски няма никакви намерения да става премиер. Борисов го е извикал само за шоуто. И шоуто на Борисов и Доган ще продължи докато народа яко огладнее.

31

Dinosaurus

преди 1 година

А бащите на Кирчо и Кокорчо какви са ве, разбирачите?!? Кирчовия - ченге, на Кокорчо - катаджия. Интелектуалци отвсчкъде, обаче отрочетата у Харвард усвояват далаверизъм.Отделно са умни и красиви и нахъсани и зад тях седи фигурата на Чорапа, пардон, вече не седи, бяга през глава. Ами да е мислил като изтръска маймуни от дървото, че те с трици не се ловят

30

sdrh

преди 1 година

Тези клоуни са следващите самоунищожили се след ИТН палячовците!!! И с право си го заслужават, тотални аматьори!!! Поне доказаха, че НЕ мислят за България и за решаването на неотложни проблеми, вероятно са шпиони на Раша!!

29

Майора

преди 1 година

Стоев , аз не знам как след като фалирахте за 7 месеца стрсната , попълнихте ошфорните си сметки и редица неизгоди и в ущърб на държавата сделки , имате смелостта да давате акъл? Явно за вас на важи максимата"първо погледни себе си и тогава говори за останалите! Но калво друго мпже да се очаква от комунисти и техните отрочета , те винаги са прави и никога не грешат!

28

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ПЪПЪ *** НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ НЕИСТОВ ВОЙ МАШИНКИТЕ ГИ НЯМА РАДЕВИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ВЕЧЕ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ ПРИ МАЯ СА НО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА А ГЕШЕВ СПИ ЗАЩО

27

Анонимен

преди 1 година

Вероятно ще се състави кабинет и тез инфантили ще ги държат в изолация накрая заминат където им е мястото след пускане на водата в казанчето.

26

Анонимен

преди 1 година

Зад вас Байдън и Зеленски ли седат?

25

Да допълня...

преди 1 година

И Господ до сложат за кабинет , ПП няма да ги подкрепя. Те са най умни и най можещи. Нали са от Харвард. Ама ние видяхме какво могат. Нищо. Задълбаха още на долу.

24

Майната ви....

преди 1 година

Какъвто и да е бил бащата на проф. Габровски , желая му успех. Стига толкова интриги и лакомия.

23

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 34 Ако това което си написал е вярно , значи не винаги важи правилото : Комунист е моя татко , комунист ще съм и аз. Всяко правило има изключения.И при тях може да се роди умно отроче.