24

Софиянка

преди 1 година

Професор в медицината, ама държавата не е пациент. Що не прави това дето си го може.

23

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 16 То и Путин от шофьор на такси до къде стигна.Да не повярва човек. Каква хубава война направи.

22

Пена

преди 1 година

Истината е че Борисов, Пеевски и Доган ограбиха България и затова от 9 милиона станахме 6 милиона. Ако искат да продължават. Накрая и *** ще емигрират от България.

21

Bg

преди 1 година

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. "

20

ПроСоТо

преди 1 година

ептян в съчинители на приказки за лековерни са превърнаха тия гробари..Демонстрират абсолютен Г ЪРЧ !!!!...Яко са залазили по корем...А що стана с бойния им дух?...Дано това да е лебедовата им песен и най-после да потънат в Небитието,от което изпълзяха !

19

gogo

преди 1 година

До друг анонимен: Тоя само по ТВ - тата бе. Нека дойде в центъра на Благоевград да му кажа аз кон боб яде ли

18

ПОЕТИЧЕН НИКУЛДЕН

преди 1 година

Габровски - идеален премиер за българските овци. Той е НАЙ НАЙ НАЙ. На КОЙ е човек се знай! На КОЙ коленото лекува! На КОЙ - дето все на умряла лисица се преструва и по БайГаньовски битува. Поредният намерен под кръстопът или над кръстопът. За кой ли път, ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ!

17

gogo

преди 1 година

До 16: Той Данчо ментата беше амбулантен чейнчаджия, ама виж го сега

16

gosh

преди 1 година

Да му пикам върху очилата ефтини

15

gog

преди 1 година

Тоя ------ много активен бееее.Като оная овца,дето се мъчела да изпревари коча

14

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПо-добре лекар, отколокото амбулатнтен търговец. Преди година и половина, никой не критикуваше това. Двоен аршин?

13

Анонимен

преди 1 година

ББ се обгражда с някакви такива типчета като този Чолаков. Добре, че е депутат, за да се изхранва, иначе сигурно за 5 пари работа не може да свърши

12

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, тия защо си мислят че народа пасе трева а ?Ясно е като бял ден че пак ГЕРБ-ДПС-БСП ще дърпат конците на малоумното им фасадно правителство. Радев-ГЕРБ-ДПС-БСП са се договорили и това се вижда от километри. Причината поради която няма да влезнем в Шенген и ЕЗ, кремълските клакьорки са на сцената

11

Асан

преди 1 година

Тиквата и той не разбираше от премиер Ама му фана цаката и 12 години изкара :)))

10

Анонимен

преди 1 година

СТИГА С АБСУРДИТЕ! ЛЕКАР ПРЕМИЕР! НЕ СТИГА ЧЕ НЯАМАМЕ ЛЕКАРИ,НИЕ МАЙ НЯМАМЕ И ИСТИНСКИ ЛЕКАРИ.РАЗБИРАМ ДА Е МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,НО ПРЕМИЕР?АБСУРДИСТАН В ДЕЙСТВИЕ!КАКВО РАЗБИРА ТОЙ ОТ ДРУГИТЕ СЕКТОРИ?ПРЕМИЕРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЛИ ПОЛИТОЛОГ ИЛИ ЕКОНОМИСТ С УСПЕШЕН БИЗНЕС И ОПИТЕН РЪКОВОДИТЕЛ.ТОЗИ Е ЧОВЕК ,КОЙТО РАБОТИ В ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА.В ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ ВРЕМЕТО Е СПРЯЛО И ТАМ СА КАТО ПРЕЗ КОМУНИЗМА!

9

Мутри ВЪН!!!

преди 1 година

Тоя ГЕРБовски е каго она ГЕРБджиков - същата ГЕРБерска калинка от ШАЙКАТА ГРОБ-СДС-Любен Дилов-син-***-калинки-мутри-толупи!!!!

8

Седераст

преди 1 година

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

7

Пенсионер

преди 1 година

Грешка. Номиниран за премиер , не за президент.

6

Пенсионер

преди 1 година

С този невероятен маньовър Борисов шашардиса всички опоненти. Те са в шаш и шок.Невероятен политик .Роден за премиер , но отстъпи за доброто на държавата.Президента Радев се чуди кой е този , номиниран за президент, минути преди да влязат в президентството.Пожелавам пълен успех при съставяне на правителство.Партиите опоненти на ГЕРБ да помогнат и да проявят отговорност.Нинова да преосмисли поведението си.Повече на избори няма да ходим.

5

От зайчарника

преди 1 година

Довечера след първия мач, да ме чакате на килима.Пари няма да раздавам.Аз само вземам.