19

Васко Далаверата

преди 1 година

Аз съм Васко Далаверата гастарбайтер тираджия Васко Далаверата е марка а за бамбурките една здрава паламарка зареждам сто октана за двеста кинта и вземам 25 ст отстъпка и си пазарувам бате Васко е патрон с ес класата върти той и видия прави за ютюп един тон яшаааа

18

Американец

преди 1 година

До Гърция не е БГ В Америка не пуцат ако откраднеш бензин.И полицията във всеки щат по различен начин третира съответната ситуация.

17

Гърция не е БГ

преди 1 година

Там полицията пуца на месо. И в Щатите е такава хавата, а в БГ ги черпят с кафе и ги освобождават.

16

Анонимен

преди 1 година

Да беше купил мазна баница на урко.

15

Анонимен

преди 1 година

Ето защо наши полицаи *** по пътищата и на границата.

14

Анонимен

преди 1 година

Ето за това ще има престъпления. И ще стават още повече, защото ако полицай предприеме ефективни действия срещу престъпник - арестуват го и го дават на прокурор. Това е демокрацията в днешно време. И ще става още по-зле. Всички реват за човешки права ако престъпник си получи заслуженото. Нищо, че този престъпник никога не е зачитал правата на останалите в обкръжаващото го общество. Заради това ще имаме полиция, която реално нищо не може да направи и процъфтяваща престъпност.

13

Анонимен

преди 1 година

до 5GBlack death terror нещо много дълбоко си дишал от кем-трейлса и не знаеш какви ги плещиш :D

12

Анонимен

преди 1 година

Само не разбирам защо гръцкият полицай ще се явява пред прокурор, защото са се опитали да го изблъскат от пътя и да го убият ли?! Абсолютно адекватни действия от страна на полицията им!

11

5GBlack death terror

преди 1 година

Warnings about 5G black death and cancer terror anti Greece.. Видео репортажи от Гърция, Англия,Франция показват тежки биосферни увреждания от нова нагло престъпна дигитално холограмна обемно увреждаща техника инсталирана последните три години.. Следят се обемно проникващо спец служители вкл униформени,граждани,бактерии,нано и микро флора и фауна.. НА видео от Солун се засичат МУТАФИЦИРаНИ И ПАТОГЕНИЗИРАНИ ..Флора и фауна

10

Анонимен

преди 1 година

Последно простреляно ли е момчето или се е изгърмяло само в бетонната стена

9

ФАКТ

преди 1 година

жЪaraлотурките само така разбират от дума!!!

8

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Малко му е било на този гамен. Протестиращите да ги разпръскват без много да му мислят. Никой проблем не се решава от сам. Трябва да се закрият и всички паразитни НПО - та борещи се за права на престъпниците. Под престъпници далеч нямам предвид само тези хора и техните НПО - та.

7

Анонимен

преди 1 година

БРАВО НА гръцката полиция!!!!!!!

6

Космонавт

преди 1 година

Ясно, момчетУ е от ракетните инженери и нобеловите лауреати на Меркел. Хайде сега, всички протестиращи на фронта в Украйна, да ги правят на кървавица, че много добре си живеят от помощи и се дразня :))

5

Анонимен

преди 1 година

Протестиращите са изградили улични блокади, хвърляли са коктейли *** и са чупили витрините на магазини в централната част на града. Полицията е отговорила със сълзотворен газ." - Някой знае ли КОООЛКО ПАРИ може да коства една витрина със скъпа стока, бе!! АА! Тея трябва да бъдат ГЪРМЕНИ! А това с бомбите е тероризъм - Две причини, да се стрля!!! Е каквонпакат!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Краде - не спира на полиция - кара като *** - опитва се да блъсне полицаите - катастрофира и се наранява от това, не от изстрел - другите шмиги идват да палят и да бият. Айде да ги озоаптяваме вече, че става прекалено?

3

М

преди 1 година

Ами трябвало тихо без да го стресират да му обяснят че това не е ок. И да го помолят друг път да не прави това.... Браво на гръцката полиция!!! Кафявата чума само така може да се озапти.

2

Анонимен

преди 1 година

Гърците трепят черните ***, а ние им давама помощи и ги храним. Отглеждаме ги за евтин електорат.

1

Анонимен

преди 1 година

НАВСЯКЪДЕ ЕДНИ И СЪЩИ! Ама ние сме лоши, ако го споменем!