92

Емо

преди 1 година

До ЩирлицАми то по-добре сухо, отколкото прясно, но разредено. Живял съм в Африка, там поради жегата прясно мляко няма как да се продава масово. От сухо - беше основно канадско или фпенско, съм правил прекрасно кисело мляко и сирене.

91

Емо

преди 1 година

Зимата ядат фураж кравите, но лятото, тук в нашто село даже не е само лятото, но от ранна пролет до късна есен по цял пасат на полето, т.е. ядат безплатно 9 месеца, а фураж ядат 3 месеца. Сутрин ги натирват да пасат, вечер се връщат. Млякото ако си купиш директно допреди няколко весеца беше 1.50 лв, после стана 2 лв, сега го вдигнаха на 2.50 лв. За толкова може да се намери и в магазина, но е пастьоризирано, запечатано и трайно, единствено че е разредено, а натуралното трае 1-3 дни максимум.

90

Мара

преди 1 година

До каква степен играе роля поскъпването на тока и фуражите то не знам.Но знам, че във вторник ЕС съгласува забрана за внос на говеждо месо,кафето, което си пием сутрин,какаото от което си хапваме шоколадчета,дървата с които се отопляват бедните семейства,печатната хартия с която издават книжки и кокосово масло и мляко с което нашите мандри правят фалшиво сирене,кашкавал и ни пробутват уж прясното мляко в което няма нищо.В името на околната среда.Ама пак Путин е виновен.

89

Митака

преди 1 година

Не купувам. Цените са спекулативни. А сирене си поръчвам от Франция. Цената е почти същата, а качеството е три пъти по-добро.

88

До 96

преди 1 година

Радвай се че имаш наблизо фермер който още не се отказал! Покрай нас всички се отказаха да гледат животни и ликвидираха фермите. Ливадите вече станаха на гори. Навремето беше пълно със стада по ливадите. Сега няма нищо. Старите хора измряха, младите избягаха. Имотите ги изкупиха за вили и къщи. Никой вече не иска да се занимава да гледа животни. Хората си имат други бизнеси.

87

млякото

преди 1 година

млекаря през ден оставя пред вратата по 2 литра. достатъчно ни е и на цена по 1,10 лв. от него си правим и киселото мляко. къде е проблема не виждаме, чак пък 4 лв.

86

Анонимен

преди 1 година

България вече не произвежда НИЩО! Икономиката ни (най важните сектори) е сведена до символични размери. Специално селското стопанство го ликвидираха още 90те години и така и не можа да се възстанови. Животновъдството е намаляло с 90% и в момента България не може да се изхранва сама! Имаме само едни зърнари дето крадат евро пари и изнася житото на запад. Ако спрем вноса ще умрем от глад. Добре че са Турция, Гърция и Македония да ни хранят.

85

Американ

преди 1 година

Сиренето скочило!? Що за плебейски стил имат тези недоучили джураглисти ..

84

Путинолюбци

преди 1 година

Може да благодарите на товариш Путин.

83

Augusto Pinochet

преди 1 година

СПОРЕД ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ - ХИПЕР ИНФЛАЦИЯТА ЗАПОЧВА С ДРАСТИЧНО ПОВИШАВАНЕ НА МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ - ДА НИ Е ЧЕСТИТО - ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ВСИЧКИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ КОМУНИСТИ ПРЪСНАТИ В РАЗЛИЧНИ ПАРТИЙКИ В НАСТОЯЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.

82

Анонимен

преди 1 година

Комунистите Радев, Киро, Асан, Корнелия и Бойкикев окрадаха и загробиха България. Сега народеца беден и нивен ще плаща!

81

Анонимен

преди 1 година

Ше има янурски бунт, ша водите!!!

80

Живко

преди 1 година

Истината е че Китай намали износа на сухо мляко и млечната ни промишленост клекна. Как се прави мляко когато няма крави....Интересно

79

СПЕКУЛА

преди 1 година

абсолютна СПЕКУЛА във всичко, всеки си надува цените х2, х3, х4, повод все ще се намери. Както казваше един премиер:" - За бога братя, НЕ КУПУВАЙТЕ"

78

Ь

преди 1 година

Чиста спекула.

77

Анонимен

преди 1 година

Как пък вносните почти не поскъпнаха. В Англия има под 20 лв за кг кашкавали и сирена. Разбира се има и много скъпи. Същите тук струват двойно. Който не вярва да влезе в сайтовете на Асда, Теско или където му хрумне.

76

Анонимен

преди 1 година

Това явно са европейските ценности.

75

245

преди 1 година

Такава гнусна,ожесточена и ДРАСТИЧНА СПЕКУЛА има само в България,все едно че ние сме във война /не дай си Боже/,в мирно време,членка на ЕС,пазена от НАТО.Цените са изкуствено надути,при това не на храна, а на отрова- имитиращи продукти с по 20 химични елемента и съединения, с гаден вкус.Ми,продължавайте да им пълните гушите на тези самозабравили се ***.Не е луд,този който яде баницата,нали знаете

74

Анонимен

преди 1 година

Вижда се жесток отлив на клиенти поради драстично намалена покупател.възможност,обаче наглите спекуланти продължават да надуват цените на некачествените си имитиращи продукти.Каква е логиката?И някой да го прегори да даде 30 лева за шкембе и 17 за "сирене",наполовина с водно съдържание,няма как щото таргет групата рязко обедня.Баровците не ходят по хипермаркети да си купуват вода със суха мляко и т.н.На какво разчитат,обяснете ми?Аз ги бойкотирам-бялата вода и "хляба"-по3 лв.от СМЕСКИ КАТОСВИНЕ

73

1234

преди 1 година

Драстичен БОЙКОТ на големите вериги и известни български марки, които надуха свирепо цените на *** т е,които произвеждат от имитиращи продукти.Само,когато промоцията е близка до реалната цена, и само на най-необходмото-има богат избор на продукти,при желание може да си приготвяте разнообразно меню,следейки за баланс на основните хран.в-ва.И спрете да мързелувате-вместо да си купувате в пликове нарязана салата или буламачи от топлите точки-пригответе си ги вие.И ние можем да ги накажем!