35

sd

преди 1 година

комунист, но на европейска служба в Дъблин за европейска заплата, 6-цифрена годишна в евро. Поддръжник на русия и руското нападение срещу Украйна. С европейски пари за Русия!Точно това са заветите на Ленин.

34

Анонимен

преди 1 година

Когато ученик получи слаб 2 в училище (за шенген) сяда, пише си домашното и се явява на поправителен, а не се вайка и плаче като нашите политици

33

Анонимен

преди 1 година

ИСКАМЕ СЪДЕБНА РЕФОРМА

32

До Голямата картинка

преди 1 година

Въобще корупцията няма нищо общо, те Румъния са същите като нас, само където като вкараха в затвора двама министър-председателя, една камара депутати, 60 съдии и прокурори и още много директори на дирекции, дохода на обикновения румънец се удвой спрямо българския.

31

Анонимен

преди 1 година

Проблема е корупцията, не Путин. В България русофилите са най-много 30%

30

Анонимен

преди 1 година

То е обидно и какво причинявате на народа, ама тия които останаха още търпят. Всичко е заслужено, ние не сме нормална държава.

29

Анонимен

преди 1 година

Ами ще си стоим, който толкова много иска да се възползва от високите технологии, скъпото здравно обслужване, модерност и суета, има пълното право да отиде и да си го ползва, но да не забравя, че всичките пари които има, по логиката на русофобите, са изкарани с далавери, крадене на ДДС, неплащане на данъци, рекет, изнудване, наркотици, мигранти и всичко което може да се завлече, ако не той, то неговите родители, ако не те, то техните родители. Или всички сте програмисти?

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 - ами, обидно!? Правят се на ощипани моми! А тъжната истина е, че холандците ни ушиха шамара от името на цяла Европа и Щатите! Които не ни го казват по политически причини. А именно - путинолюби, стойте си там където ви е мястото.

27

Анонимен

преди 1 година

Обидно или не, това е плод на действието и бездействието на държавната политика.

26

Анонимен

преди 1 година

Току що ни казаха вкратце: щом се молите в църквата на Путин, моля, няма да ви пречим! Докато сте там - толкова.

25

Анонимен

преди 1 година

Калфин, има "нещо гнило" в Нидерландия! Знаците, че са ни вдигнали мерника са от много години. Как па нито един български политик не инициира диалог с Нидерландия - белкем, поне разберем, защо получихме шамар? Само дето ние не сме отворили диалог, за да не чуем истината - а именно: Европа НИ НЯМА ПОЛИТИЧЕСКО ДОВЕРИЕ. И въобще не принизявайте до холандците - те са консолидирали с останалите европейци и Америка. Защо си мислят Путинските партизани които ни управляват, че никой не ги вижда?

24

Анонимен

преди 1 година

И какъв съюз ще прави Източна Европа. Не можем на малкия пръст са им стъпим на западняците - ни на индустрията, ни на икономиката, ни на стандарта на живот. След соца нито една източноевропейска страна може да се мери със Запада по производителност. има още да драпаме и да с учим как да се развиваме. До сега само чакаме субсидии и да се радваме, че не са ни изхвърлили.

23

Анонимен

преди 1 година

Няма да ни приемат докато средната работна заплата в България не се изравни с тази в еврозоната

22

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава е колона на друга. Като цяло са ориентирани по съседски, ама разбираш ли, ние сме виновни че не подкрепяме САЩ. Не ни трябва шенген, не ни трябва евро. Ще ми бъде интересно ако държавите от Източна европа направят собствен съюз.., дали няма да ни бомбят отново за инакомислието

21

Анонимен

преди 1 година

Не не се живее лесно между Германия и Англия. Погледни им годишния БВП на глава от населението. Срещу тях да тичаме пак не можем да ги настигнем.

20

Анонимен

преди 1 година

Хич не е никакво корупция. Това е на Йончева опорката отпреди да стана евродепутат. Плюс къщата в Барселона, плюс острова в Гърция и стъкмистиката с чекмеджето. Просто сме си пета колона на Москва в ЕС во главе с президента. И това цяла Европа го знае. И такива си бяхме и предишните 45 години. Нищо, че сега са БСП - вълкът козината си мени, но нрава не.

19

Анонимен

преди 1 година

Българи говорят от името на Холандия??? Побъркахте ли се. Лесно се живее между Германия и Англия, на брега на моренцето, никой не те закача. Ама държава на няма и 500 години да ни спира за нещо толкова елементарно като шенген. Ми няма проблеми, един ден ще пита защо България не е съгласна с нея, ами за това.

18

Голямата картинка

преди 1 година

Издиша им аргументът с корупцията на нискоземците. Да делил Хърватска и Румъния от България по този показател е чисто лицемерие, да бяха измислили нещо по-издръжано. Корупция има навсякъде, включително на запад - вижте ако щете дори как оправдаха доказани мошеници като Блатер и Платини, а и примери из отделните държави колкото щете. Голямата разлика е, че там нещата се случват най-вече на високо ниво, а овцете в ниското блеят и вярват.

17

Ммм

преди 1 година

Ако Ердоган или Орбан беше на мястото на нашите политици щеше да ги навре в...

16

Анонимен

преди 1 година

То пък този шенген да дава нещо, а то, едни проверки ще отпаднат, и даже и те не са задължителни, зависи от договорките на конкретната държава и от това дали не е решила да спре шенгенското споразумение, ако има проблеми със сигурността. Шенген=нищо