65

Явката не е наркоман

преди 1 година

Ушев корумпето на заплата от дилърите прибира кеш от каналджии и бежанците играят хоро върху националната ни сигурност през ГКПП КапАндреево влизат опасни храни обаче всичко е точно да се изпрати в Белене всеки хванат с един грам марихуана това е мечтата на долния комунист милиционер *** хомосексуалист и под човек.В Някои държави тревата е легална разбира се те не са изостанали като тези които не ги приемат в шенген!Ако смятате нещо да ме заплашвате за това че си изразявам мнението духайте ***

64

заа

преди 1 година

Поредният повярвал си

63

Шарлатанин

преди 1 година

Значи е готов за министър на културата в кабинет на Простото кири и Кокорчо.

62

Анонимен

преди 1 година

Новина на новините! Да го прибират тоя най-накрая, както е по закон, и стига да му правят реклама, че няма за какво.

61

Анонимен

преди 1 година

Незабавна легализация на Канабиса!

60

подът ми е мазен

преди 1 година

*** Моп прическа

59

Страда човека, бе...

преди 1 година

Затова пуши трева-----щото Ицо Хазрта е депутат , а той не е....

58

Анонимен

преди 1 година

То и да си *** не е лесно. Стой си вкъщи и си павкай! Кво прайш на публично място като си знаеш посрания гъ.......

57

Анонимен

преди 1 година

Значи като чета ми става ясно, че почти никой от вписващите не пуши. Тревата не е опасна, опасни са кокаина, анфетамина, хероина, лсд, мета и всички модерни които всъщност не познавам. От една ганджа най-много да огладнееш, а това сето пушил, пък щял да се качи да кара, ами не, няма да се качи, или поне не веднага, никой дето пуши марихуана не се кефи да се напуши и веднага да скочи в колата. Да не говорим, че и тестовете издишат.

56

И

преди 1 година

мен ме хванаха в борисовата докато пафкахме с приятели. Закопчаха ме с белезници и ме водиха през цялата борисова като най-долния престъпник, все едно съм убил някого. Искам само да ви кажа, скъпи сънародници, че скоро не само, че няма да се оправим, а и България няма да я има! Не и в тази й форма... за съжаление.

55

адолф

преди 1 година

Абе докога ще ни занимавате с тоя пропаднал пудел?Вкарвайте го в затвора дас става булка и това е!

54

Червенски

преди 1 година

Що, бе - сега си е модерно да пафкаш и шмъркаш, стига да го правиш на жълто-син фон и по телевизията.

53

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало, ама на дали. Още предните пъти трябваше да влезе в затвора.

52

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

И двамата братя са от турски произход. Майка им Мюжгян работи и сега в БНР, в предаванията за Турция. Там през соца работеха много верни товарищи. Има кой да крепи фамилията.

51

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Да пускат веднага момчето, наше момче е Гербаджийче. Той винаги поздравява и е много добро момче

50

Анонимен

преди 1 година

Този си е доказано ***. Трябваше да е в затвора отдавна. Има си големи проблеми с поведението. Има не едно и две провинения, но бате му слага чадърче и всичко е наред в ***.

49

Читател

преди 1 година

Ако е един път - да му простиш, но неговото е рецидив! Ако в такова състояние реши да шофира и не дай Боже убие някого, то дали тогава ще го оправдаваме?

48

Анонимен

преди 1 година

пушенето на трева не е престъпление. но качването в автомобила след употреба е тежко престъпление. хората трябва да энаят таэи граница

47

Анонимен

преди 1 година

Отворете Кофе шопове за да има къде хората да изпушат една трева след работа.

46

Ssss

преди 1 година

Не големината на присъдите е важно, а навреме за ВСЯКО провинение да се получава съответното наказание. Този е пушил трева и това било малко престъпление. Ами нали след това същия *** ще се качи в колата и ще убие още някого. Ако не днес, утре. Тогава и 100 г. затвор ще върне ли някой от мъртвите. Отгледаното чувство за безнаказаност,повтарям-ОТГЛЕДАНОТО, е едно от най-страшните неща в нашето общество. Милен Цветков, двете момичета сега щяха да са живи и Бойко да не се хвали.